Ursäkta.

Kära müsli,
det har gått nästan fem månader nu. Du var den godaste müsli jag någonsin smakat, och dina hjärtformade små puffar var näst intill perfekta.
Jag önskar jag bara kunde få veta ditt namn, så att jag kan köpa dig igen och få uppleva samma eufori som jag en gång brukade.

/din elin.

Mr. Hankey<3

Sökte på Eric Cartman på spotify, kolla vad som relateras liksom! Tror han som skapade spotify inte gillar south park:(
(O holy night var helt klart värd att lyssna på, tipstips!)

"Ååh gick det bra? få se, va ? va? va? Gick det bra?"

ALDRIG GARVAT SÅ ÅT ETT YOUTUBEKLIPP FÖRUT.
-Finner inga ord.

Vet inte om det är min otroliga natthumor som talar eller om den här verkligen är kul.
Tror den verkligen är kul egentligen.

Fisheye -katshing!

Orkar/kan inte välja bilder, så det blir jättemånga. Ni kommer att mötas av otroliga facebilder, men då har jag dock till mitt försvar att det är all because of the fisheye. (b-pics haha)


Rubriker är det jobbigaste som finns.

Kom på att man kan ju faktiskt uppadtera utan att lägga upp en bild.
(tycker det här bloggtjafset känns jävligt ovärt egentligen)
Har uppdaterat min dator ännu ett snäpp nu med nya högtalare. Basen<3<3<3 Så nu har jag två skärmar, supermegahögtalare, och ska snart koppla in ett exta tangentbord. Känns inte fel någonstans!
Har inte-inte (kan man säga så?) gjort någonting en enda dag på sommarlovet hittills, fullt upp alltså, haha. Bakade hur goda muffins som helst med sally idag, helt otroligt! Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla film -ensam. Ovanligt att jag vill kolla film själv, tror det har hänt en gång på så länge jag kan minnas o:
Aja, får se vad det blir, hej.

Looking too hot to dance.

Jävlar vad bildbomb. Sprider ut texten vid bilderna. (y)
Var och grillade vid älven med massor av folk. Sally, Gustaf, DJ. Älskar Gustafs min<3 (som inte syns...)Och Sallys min<3Och Willes min<3Och Sallys min<3Och DJ's min<3Och någon och Emmut!Sen kom en randomhund och ville vara med, vi ba wtf!??! Så Gustaf lekte med den ett tag i älven, och efter ett tag kom en tant (som förövrigt var typ ashög) och ba HEHE NEJMEN MIN HUND och var jättekonstig och tappade hunden jättemycket och massor, sen hade hon tydligen lämnat sin mycket sjuka man i en rullstol i en backe så han tippa och wille fick hjälpa han upp.. Sen ringde någon typ polisen för det var synd om gubben. Haha sorgligt liv:(Sen ville Johan, Sally, Gustaf och jag fläta Ellas hår, hehe..IIIH SÖTNOS!Willes jävla fackla...Haha älskar bilden<3Hade annas glajjs, HEHE...Sen när vi grillat klart så drog jag, Gustaf och Sally till någon fårhage och gosade med fåren.. Jävligt läskigt, trodde typ det var the black sheep hela tiden.Sen ville 09072 presentera oss för sin flock.Haha gustaf ba pekar och både sally och 09072 ba VA (tror 09072 bajsar/kissar...)Vilka fina små fårahedar. ha.

Nu ska jag sova, för ska upp om fyra timmar och sjunga för bror som fyller år. Jobbigt men det gör inget hiihihih hejdå.

Bonjour, je m'apelle Boris.

Jävlar vad tjockt det blev igår. Men det gör inget.Drog ut på promenix med bästa juliette. (Failbild men det gör inget, hade inget annat.)
Camade med Boris typ hela kvällen, typ tuffaste killen ever. Ett ont ord och du är död.
Ikväll blir det att grilla med massor av folk, taggat. Blir kameran då, eheh (y)

Måndags.


Jag och Sally tog en liten fika. Damn vad inte liten den var. Men gott vare.

Sagan om skon.

Nu blir det sagostund med elin och rubb!


Det var en gång en jättepopulär flicka som hette Grisvald. Fast ingen visste om att hon hette Grisvald, för hon hade lurat alla att hennes namn var Tina.

En dag när Tina (eller grisvald) var på picknick med sina populära vänner, så tappade hon sin sko i älven och den åkte iväg med stömmarna. Tina blev jätteledsen, inte för att hon tappat skon, utan för att hennes riktiga namn stod i skon. Om någon hittade den skulle hon bli avslöjad och inte vara populär längre, vilket var helt hjärtekrossande. För liksom, vem vill vara vän med en tjej som heter Grisvald Pruttesson? Så tänkte iallafall Tina, ytlig som hon var. Men veckorna gick, och ingen hittade skon som förmodligen spolats ut i havet någonstans..

Efter ett år, när Tina glömt bort hela skoincidenten, så ringde det på hennes dörr. Hon gick och öppnade, och där stod en jättevacker pojke som sa "jag tror den här tillhör dig.." och räckte fram en halvmöglad tygsko. Tina fattade ingenting, men tog emot skon. Så såg hon det, den lilla texten där det stod "Grisvald Pruttesson" och hon blev jättegenerad och nästan lite arg på pojken, så hon slängde igen dörren rakt i ansiktet på honom. Men han hann sätta foten emellan och så sa han ba "Mitt namn är inte heller så vackert.. Jag heter Gretelgrum Stjärtkli." Och så log han också lite generat. Efter den dagen hette Tina Grisvald igen, men till hennes förvåning så brydde sig ingen av hennes vänner (inte dom äkta iallafall). Så småningom gifte sig Grisvald och Gretelgrum och fick fem små barn: Grumpbert, Gröggeblö, Gnuppsröv, Gammlort och Gruskmjölna Stjärtpruttsson, Och dom levde lyckliga i alla sina dagar.


Där ser ni, man ska inte ljuga för man blir lyckligare om man är äkta! Kolla bara på Grisvald liksom..


FinklassN.

Hade mentorsdag i onsdags, slänger upp några bilder.
(skiter i om det är face, det är ju sommar ffs)

Bussade dit med Matilda, Joanne och Sally.

Vädret var vackert, regningt och fint. Nästan fint iaf.Psychtanten kom på besök, för våran klass är spec.Alfred var galen som alltid.(HAHA LA JUST MÄRKE TILL MATTHIS "BRÄNNBOLLSTRÄ")Smarta tjejer som badar i typ minusgrader...Sally, Anton och jag gick vilse någonstans på nydala/marieberg/mariedal och ingen vi frågade ville hjälpa oss. Horor. Så vi gick där i regnet och frös..</3 Sen försvann Anton, det var bara jättekonstigt.

Första grillningen på sommarlovet!

Älskar grillkvällarna på sommaren.
Även fast den här var lite mesig så göre inget alls, för den ägde ändå<3


HAHAHAHA VISST ÄR DOM SÖTA?!

Sally gjorde typ especiale supuesta. (vet inte vad det betyder, det ba kom)

Paprika a la jordgubbe con festis!

RSS 2.0