And i know we're all just fine.

Efter revyn i lördags drog massor av folk och grillade vid älven, det var skytmysigt. Har väldigt många konstiga bilder på min mobil nu, många med en enkrona i fokus (?). Hade jättekul iallafall, bilder kommer sen!
Vaknade imorse av att Filip (bror) kom in i mitt rum och la sig på mig, det händer alltför ofta. Varför fick inte jag en vanlig storebror? Fast han är ganska rolig ibland, så det är okej.
JAG VILL BARA GRÅTA NU, för märkte att jag lyssnat på hela albumet "the modern rackert" fem gånger, så jag är lite ledsen i ögat. Eller nej, ganska mycket ledsen i ögat. Båda ögonen. Och hjärtat. Och själen.
För ett tag sedan hittade jag en ganska crazy låt på Spotify. När det går så här långt är man inte ett fan längre, då är man en stalkerClaire Fowler – Christofer Drew Den finns i instrumental version också. Man blir ju bara rädd.
Tog den här bilden den 12e Mars i år för att jag tyckte det hade blivit vår. Vad tänkte jag? (det var motljus så jag såg inte kameran och failade med fingret, men jaja w/e)

This is how we dance the night away.

Svara mig någon, VARFÖR ÄR ALLTID FREE BRAS REKLAMER TVÅ GÅNGER I RAD?! "Hej, det här är Anna på freebra!" Man ba JA OKEJ DU SA DET NYSS, FUCKTARD.
Jaja, iallafall. Premiären gick asbra, det var dock fett lame publik som inte ens applåderade åt Robins munspelsolo. Pft. Daskade till en mick när jag skulle göra YMCA-rörelserna men annars så gick det finemang! Har typ aldrig ätit så mycket gott på så snabb tid som jag gjorde på premiärfesten.. Fan vad gött det var. Är fett sugen på att se en film, men ska upp tidigt imorrn så vetefan vad jag ska ta mig till</3 Vet inte vad som hänt, men har verkligen jättemycket kött i min kind som jag kan vifta på! Smaka?
Jaja, tog lite fler töntbilder ikväll som jag bjuder på nu!
"Oops, I came"->

Taggar premiär!

Laddar upp lite bilder från källaren under scenen (vet inte vad det heter) som togs på genrepet! Vet att jag är med på alla men hallå, min mobil som tog bilderna ju...
Nu måste jag fixa mig, för ska cykla om en kvart! Tagga premiäääreeeen:D
Kolla öronen! Fast jag faila.
Handen gick ur led lite, men det gör inget. (viderish bild men, hehe)

Dagens outfit.

Nej men vadå, det är väl snyggt?

Jag dansar och jag känner fucking allt.

Idag är första gången jag fixat håret på riktigt länge. Kan mycket möjligt hända att jag inte gjort det på hela terminen, haha. Skrev just upp ackorden från bryggan till "Superman" på min vänsterarm.. Skulle aldrig kunna lära mig dom ändå. Känner mig som värsta cheatern, men what the hell liksom! Man måste ju leva.
Nu måste jag fara, tänkte bara säga att jag mognat och orkat fixa mig idag. HEJDÅ.
Derp, but it's okay. Ser ni vad fint och städat mitt rum är där bak? Jag äger.

Aren't we a perfect mess?

Jag har städat mitt rum. Jag svär, det har aldrig varit så äckligt när jag städat det som nu! Fan vilket snusko jag är egentligen... Drog ut nästan hela min säng (=alla löstagbara delar) på balkongen och piskade satan ur den, det flög damm överallt, och jag fick asont i armen för att jag piskade så hårt och länge. <-Varför lät det kinky?
Att bero på kinky, jag pratade med min lärare om kinky saker igår. Vet inte om det är acceptabelt, är det det? Vi spankade luften och allt, nu när jag tänker efter så var det lite konstigt alltihopa. Men jaja. Han sa att jag spelade perfekt på stayin' alive, blev glad ett tag.
Nu sitter jag och lyssnar på From First To Last, fan vad längesen! Och då menar jag gamla FFTL, innan Sonny åkte in i finkeluren eller hur det nu var, minns inte. Han ersattes iallafall. From First To Last – ...And We All Have A Hell
Bilder från den här och förra veckan just to keep ya'll updated:
(vet att inlägget vart helt messed up, men vem fan bryr sig, på riktigt?)
Jag har städat mitt rum. Jag svär, det har aldrig varit så äckligt när jag städat det som nu! Fan vilket snusko jag är egentligen... Drog ut nästan hela min säng (=alla löstagbara delar) på balkongen och piskade satan ur den, det flög damm överallt, och jag fick asont i armen för att jag piskade så hårt och länge. <-Varför lät det kinky?
Att bero på kinky, jag pratade med min lärare om kinky saker igår. Vet inte om det är acceptabelt, är det det? Vi spankade luften och allt, nu när jag tänker efter så var det lite konstigt alltihopa. Men jaja. Han sa att jag spelade perfekt på stayin' alive, blev glad ett tag.
Just nu sitter jag och lyssnar på From First To Last, fan vad längesen det var! Och då menar jag gamla FFTL, innan Sonny åkte in i finkeluren eller hur det nu var, minns inte. Han ersattes iallafall. From First To Last – ...And We All Have A Hell
.
Bilder från den här och förra veckan just to keep ya'll updated:
(vet att inlägget vart helt messed up, men vem fan bryr sig, på riktigt?)
Vi kirra GRUS-BAND hahaha, älskar oss. Och jag vet att jag är blek och fläckig.
Låt bilden tala.
Två igelkottar som håller på nå så jävulskt. Honan lät som ett jävla tåg! Sen kom en till och kollade på, man ba okej, privacy hallå...

Tjena bloggN.

Idag har jag och min fina vän Sally varit såpass duktiga att du spelat in hela våran låt! Har liksom en musikuppgift att skriva en egen låt, och kan inte säga mer än att våran äger! Den handlar om en kille som är vilsen i sitt liv. Han är medlem i en Harry Potter-sekt och lever på samma sätt som Harry Potter gör. Jag tycker vi fångade hans psykiska rubbningar ganska så bra i texten faktiskt! Låten heter iallafall "min sekt" och vi ska bara göra en musikvideo till den, .sen blir det förmodligen youtube (men jag kommer säkert fega ur för jag sjunger som ett as)! Haha kommer äga om det blir av.
Idag såg jag och Sally en bild på en tjock kvinna, och knäckte koden med tjocka människor. Det växer liksom fram en annan människa på framsidan, som liksom klamrar sig fast på tjockisen! Vi ritade en bild för att göra det lite mer tydligt:
Man ser ju klart och tydligt att det är en annan människa under huden på henne!
Tänkte skriva ett långt förklarande inlägg om allt det här, men tycker att bilden talade väldigt bra för sig själv så jag ska inte förvirra mer, utan bara hålla käften och dra för en gångs skull.

I'm half confused, but i'm alright.

Fick ganska så mycket panik när jag läste tidningen i morse, sen står det att massa har dött i Joplin, Missouri. Sprang fort som fan upp på mitt rum och startade datorn för att kolla så inte Chris dött (domedagen) men han twittrade för 13 timmar sen så nu är jag lugn. Vafan skulle jag gjort annars liksom?
Det hände en skitkonstig grej när jag satt och läste tiningen. Det var verkligen konstigt. Jag råkade läsa samma del två gånger, och ba vafan båda delarna är ju lika?!?!? Sen så fattade jag att jag läste samma igen, så bytte. Men då vare också samma, och serierna i slutet hade jag just läst! JAG FATTAR FORTFARANDE INTE VAD SOM HÄNDE! Det var verkligen skumt och jag funderar fortfarande. Men nu är jag bara glad att Chris är alive så nu ska jag gå och äga världen, cya.
Hahah juste, igår när vi övade revylåtar så fick jag typ ett aggroanfall när jag hörde YMCA. Vet inte vad det är, men jag vill ba skrika och gråta när jag hör den låten. Den är typ traumakopplande för mig, verkligen jätte. Skulle ba säga det, hejdå på riktigt nu!

I wanna write the soundtrack to your life.

Sitter och lyssnar på musik medans jag sminkar mig. Åh, älskar att jag börjat lyssna på The secret handshake igen, då vet man att det är sommar! Blir så jävla lycklig av hans musik. OJ SATAN, LA JUST MÄRKE TILL MITT FINGERS HEMSKHET! Vafan kan ha hänt, det är helt jävla upprivet och skit. Fy vad vidrigt! Plåster dirrmode, hehe. Iallafall, den här veckan är det temavecka=chillvecka. Den 27:e är det premiär för Grus. Ja juste, GRUS. VAFAN LIKSOM?! Valet var mellan Grus (Grubbe UnivertitetSjukhus) och Grubs (Scrubs). Alla ville ha Grubs, sen kom marrsan och ba NEMEN GRUS HIHIHI DET LÅTER BRA och alla fjorrar i klassen smöra och ba "åh ja va fint<3<3<3" Fast nu klagar dom på namnet. Jävla skit, samma sak som med klassdagen. Alla ville vara vid granhäcken, sen börja fjorrarna (majoriteten typ) tjata om att vara vid Nydala, så det blev så. När alla släpade sig flera mil till nydala så dök aldrig fjorrarna upp. Vilka jävlar kan man ju tycka! Aja, måste fixa mig klart nu, tjao.

Kulturnatta och saker.

Såg just den bästa filmen jag någonsin sett! Gammal ja, men det gör inget. Hade ändå varit för liten för att fatta när den kom ut.
JAG ÄR SERIÖST HELT MESSED UP I HJÄRNAN NU, SE DEN BARA FÖR DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA!
Kulturnatta igår var fint. Var med Fina hela kvällen, träffade Isak och var med han ett tag, sen försvann han så jag och Fina vandrade vidare. En flintskallig gubbe sjöng till mig med peddoblick, ville typ gråta.. Det blev inte bättre heller för att det var trångt i folkmassan så jag blev halvt pressad mot hans framsida. Hjälpte Wille bära sina trummor och kände mig cool/VIP. Såg Pontare, han såg iallafall inte kall ut i sina åttio kilo päls etc.
Det är så himla mysigt på kulturnatta, för man träffar alltid jättemånga som man inte träffat på jättelänge. Och satan så stort Umeå är egentligen! Har alltid tänkt att det är ganska litet, alla vet vilka alla är osv. Men egentligen vet man bara dom som hänger på stan 24/7,  när alla väl kommer ut ur sina gömställen är det ju sick! Men jaja, nog om det, hohihohihihohihio. Hejdå.

Check, one, two.

Anledningen  till att jag inte bloggar, är att jag inte har något liv. "Hur går det ihop?" Tänker ni säkert nu. Man brukar ju säga att när man är för aktiv på internet har man inget liv. Men det mest logiska är ju faktiskt att man är oaktiv om man inte har något liv. För om man inte har något liv, vad ska man då skriva om? Dra en Foki och leta upp någon rolig produkt som liknar en bakelse och skriva tio rader om hur produkten fungernar, vad den kommer ifrån etc? Nej, då skulle ju bloggen inte vara MIN blogg som handlar om MIG. Och det är just vad den här bloggen handlar om. MIG. Egoistiskt? -Ja. Men jag bloggar inte för min skull. Eller jo, det kanske jag gör? Jag vet inte. Jag bloggar så att mina vänner ska få veta vad som händer i mitt liv (just nu -ingenting) så jag inte behöver leta upp varenda en och berätta om det händer något roligt. På så sätt tjänar ju både jag och ni på det. Så det kanske inte var så egoistiskt ändå. Knepigt, det här med bloggar alltså. Nu kom jag av mig, för någon kom. Fan. Jaja! Börjar om igen om en rad med ny tråd.
.
Skolan slutar på allvar nu, har lämnat in matteboken, biologiboken, kemiboken och fysikboken. Igår redovisade jag två saker och lämnade in en uppgift, så allt jag har kvar nu är att spela in en låt med Sally. Leker livet? JA!
Nu måste jag fixa mig, ska till Sally sen ska vi laga middag, sen dra till Kulturnatta. Hejdå!

We are planets passing by.

Min bloggstatitstik har sjunkit drastiskt. Tar det som en varning för att jag suger på att blogga. Men, what to do?
Idag hade jag två oförberedda spanskaprov, ååh vad kul. Ne. Bakade en sockerkaka när jag kom hem, sen somnade jag och när jag vaknade var halva borta... Har surat hela kvällen och nu måste jag söka fakta om massa författare från upplysningstiden. En sjuk grej: Bellman hade TJUGO syskon! Och en riktig jävla krigare till mamma.
Har en kontakt på msn som är jävligt speciell. Han skriver hela tiden till mig och pratar om sin tandställning och om hans stickade kläder. Han har verkligen BARA stickade kläder. En gång hedde han på sin cam för att visa sina nya stickade byxor. Han stod och putade med asset mot kameran i typ en minut, jag satt och ba jaha.. Fick en aning panik eftersom jag inte visste hur jag skulle reagera! Jag skrev "fina". Sen loggade jag ut och satt i chock ett tag. För det var verkligen jättekonstigt. Han skrev till mig nu och ville cama, och jag känner bara att det är nej. Vill verkligen inte se hans nya stickade kalsonger. Han skulle typ dra av dem och köra helikoptern:(
Back to work, har tyå fem författare att skriva om.
Klockren lyrics!

CRAZY

Himlen ser fan ut som att gud sträcker ner sin hand mot jorden! Min mobilkamera är dock inte så duktig på att fånga the moment, men. Nu drar jag till Julia och kollar DH med henne. TJINGELING!
(underbart att solen inte gått ner än och klockan är 20.47 ♥)

Shake off the dust that turned you to rust.

Idag hände det en massa konstiga saker. Först när jag kom till skolan så var det en mask i mitt skåp, och alla böckerna var skrynkliga. Börjar undra om mitt skåp möglar? Det skulle dock vara väldigt konstigt eftersom jag faktiskt håller mitt skåp rent, den som säger emot är ju myttarn nr 1. Min teori är att någon av mina skåpgrannar har massa konstiga saker i sitt skåp som tar sig igenom hålen till mitt skåp! Ja, så måste det vara.. Typ.
Iallafall. Hade coopertest och det gick ju sådär. Är dock mycket stolt eftersom jag fortfarande har faryngo..inen (borde lära mig namnet på min sjukdom, det här är skamligt förfan). Utan min gode vän Sally hade det förmodligen inte gått lika bra! Sen fick jag veta att jag troligast kommer höja mig till VG i matte, älskar livet. Älskar nationella. Senast jag fick ett vg på ett matteprov var i åttan.. Så jag äger. Efter skolan hade jag iallafall spelarmöte, nu är jag visst en dam (so treat me like one, hoho) och spelar i D3. Grattis Elin! -Tacktack.
När jag kom hem efter en springtur med laget så satt det en ung kvinna i mitt kök med den bredaste norrländskan jag någonsin hört innanför dessa väggar. Nå så jävulskt! Sen pratade hon om hur hon behövt elda för att kunna på varmvatten hemma och massor, riktigt norrländskt. Hon och modern min ska visst åka till Gotland imorgon så hon ska sova här för hon bor någonstans i inlandet. Trevligt! Vet inte om jag är på väg att spåra iväg med detta inlägg, så slutar nu innan det är för sent. ELLER JUSTE, på väg till spelarmötet träffade jag mina kära vänner Snigeln och Egon som jag och Sally mötte på en buss en dag. Dom hade en barnvagn och en hund, så innan jag fattade att det var dom trodde jag det var ett bögpar och ba aw<3<3<3 Men sen så var det inte så:(
JAJA. Hejdå folks, have a NYC day! (haft den frasen på hjärnan i flera timmar, skönt att få den ur mig)
Hahaha, någon som sett den här skylten? Den sitter ganska högt upp på Hagabagarn, jävulskt ironiskt. Jag och gurlsen garvade iallafall nå så jävulskt! (tror jag missbrukar ordet "jävulskt" men det gör inget)

Dowachudo
Får världens mest konstigaste och underbaraste känsla i hjärtat när jag lyssnar på the ooolala. Det är typ som massage för själen, musiken är som så konstigt skön.

Tell me where we go from here.

Träffade Fina igår för sörsta gången på jättelänge, det var hur mysigt som helst. Vi grillade med massa, men det spårade så vi gick iväg och hamnade på en sten i älven.
Orkar inte skriva så mycket om igår, det hände inte så jättemycket egentligen.
Får se vad som händer idag eftersom Fanny är en betrayer!
<-VÄRLDENS FINASTE FINA

Jag vaknade alltså upp såhär.

Och jag har sovit hemma, ensam. Vad är felet på min bror, helt seriöst?

HEY YOUUUUUUU mathafakah

Åh, gotta love skolans nya datorer. Hightech as hell! Har egentligen inget värt att säga. Min hklärare skrev spydiga saker i mitt betyg, och jag är lite ledsen i själen. När jag läste det så råkade jag utbrista "MEN BIAATCH" och just då gick Patrik förbi. Han ba "vafan?" Sen berättade jag och sally, och han ba "men vilken BIAATCH" och gick. Älskar honom! Oops, nu ska vi redovisa märker jag. Måste dra, cyaa!

Know what you want; know you can have it.

Död åt engelskan. Datorn fick massa virus så allt sabbades, lyckalyckalycka (inte). Och det måste vara klart imorgon annars blir det IG. Inte för jag tror på det hotet men ändå. Läraren kommer inte tro mig om jag talar sanning (alltså att datron dog och allt försvann) så mitt liv suger. Hoppas det löser sig för behöver mitt MVG. Juste spika engelskaprovet förra veckan (eller när det var), är så jävulskt bra! Första och sista men det är okej. Har inga matteprov kvar på hela nian heller, och bara muntliga i svenska av alla nationella, känns inte helt fel.
Imorgon ska jag iallafall grilla med finaste Fina och några om det inte regnar, kommer bli kul!

Om man tar en bra och sätter ihop med en annan bra så får man det här.
(hoppas det vill synas nu då, håller tummarna)

Looking up, looking down.

En ganska inte så fräsh grej: mitt rivsår på ryggen har blivit svart... Såg det igår, ser fan inte gott ut iallafall! Så har ett undefär 5x1 cm stort svart äckelsår på min rygg, mums (satans skåp under mig, fuuu och sluta skadas). Smaka?
Haft en ganska konstig dag. Muntliga MA np gick sådär. Råkade säga att 2ax2a=4a och förvirrade alla så dom också sa fel.. Men det gör inget! Hade sedan teknik, gick ganska bra (kanske för att jag inte fick något gjort). Slutade sen, och skulle ta Fannys moppe hem, men faila så den dog. Hade lite panik ett tag men sen kom anders och fick igång den på dirren, och jag hade försökt i typ 10 min.. Jaja, sen for jag hem iallafall och tänkte sola men satsolen försvann ju så nej. Just nu sitter jag och lyssnar på Chris vackra stämma och tänkte plugga lite, hoppas jag. Har fan redovisning imorgon och har inte börjat! Ajaj. Jaja (ironin) nu ska jag sluta skriva onödiga saker och ta tag i mitt liv. Ska btw sluta skriva långa tråkiga inlägg från och med nu, HEJDÅ.

Jag kommer suga imorgon.

Vet inte varför, men jag gillar den 11 maj.


(Hahaha, hitta en cool 007-bild på datorn som får bli upplivare i bloggN)
Hade np matte C idag. Så jävulskt dåligt det gick. Svarade på lite mer än hälften av uppgifterna, känns inte så hållbart! Har matte A imorgon, kommer faila det med men det är ok med mig!
Iallafall. Är lite smått irriterad för att några i en viss klass på våran skola har sabbat våran klass "klassbåt" som Alfred fixat. Dom misshaldlade den så den är i åttio små bitar, och när vi snackade med våran mentor sa hon bara något i stil med: "vi kan inte straffa dom som gjort det för vi vet inte exakt vem som gjort det, eftersom dom förstörde båten tillsammans i en grupp".
Så jävulskt. Så jag kan dra ihop ett gäng och tända eld på en toa/våldta någon, sen är det bara att vi skyller på varandra så dom inte kan straffa oss även om folk sett oss "för att vi är en grupp"? Jävligt konstigt resonerat tycker jag! Menmen, what to do. Sen sa hon också "ni måste lita på oss vuxna som kan sånt här" -fuck no, ni kan ingenting.
Den här bloggen börjar spåra till en aggroblogg eller något, borde skärpa mig. Ska inte aggra mer på hela veckan nu, peace ouuutttt!

Du är större än du tror.

Blir bara så sjuk less ibland. Idag satt vi i datasalen på svenskan och arbetade, och såklart sätter ju någon på musik som alltid. Har inget problem med just det, att dom sätter på musik. Blir bara så jävla trött på att det alltid är samma gamla låtar som dom alltid lyssnar på, vissa folk vågar ju fan bara lyssna på musik som dom vet är "godkänd" av samhället och jag får verkligen ryck av det. Liksom, dom kan inte allvarligt inte vara less på de där låtarna som dom lyssnat på i ett par år, tex den där falling down någonting eller yeah 3x (fast den är nog ganska ny) osv? BLIR BARA SÅ JÄVLA IRRITERAD. Vars tog den egna viljan vägen? MESOS.
(menar inget speciellt med min klass, ni äger, menar mer i största allmänhet. Idag råkade bara någon sätta på sånna låtar så jag svämmade över en droppe. Inget mer med det.)
Och juste, jag ska flytta till stockholm/göteborg. Umeå är ju skitstaden nr 1. Vafan ska dom göra massa motorvägar överallt vid älven och förstöra det enda vackra jag vet? FÅR JU RYCK PÅ DENNA STAD SNART, LIKA BRA ATT FLYTTA TILL EN STORSTAD OM DOM ÄNDÅ GÖR SÅHÄR. Först ska dom sabba mitt absoluta favoritställe of all time yup en km från mitt hus, sen nu nedanför grubbe. Satfan. ÄR BA SÅ JÄVLA PMSARG , ÅÅÅÅÅH HEJDÅ CP
Det här spårade nog.

Jag älskar att ha en bildblogg.

Idag var typ bästa dagen hittills på 2011. (Eller, det blir ju igår.. Men jaja. Den 9e maj.)
Efter skolan åkte jag och Sally till ICA och köpte B&J och trocadero, sen cyklade vi till henne (i sommarvärmen, +20♥) och bara satt och pratade på hennes jättemysiga soffgrej på baksidan. Kanske klockan 5-6 åkte vi till Umedalen och tog en promenad. En fett lång en. Gick till Bagglöle, sen älven, sen klabböle och chillade i lekparken och gick i rännan och massor, sen tillbaka. Märkte verkligen nu när hon var i Kiruna (just precis, Kiruna) i 3 dagar hur mycket jag verkligen inte klarar mig utan henne! Vi pratade Jättemycket, sen kom vi hem runt klockan nio. Sen halv 11 skulle jag cykla med henne halvvägs hem, men det spårade så vi var ute jättelänge och jag kom hem klockan tolv.. Så jag och Sally har pratat oavbrutet sedan klockan halv fyra idag! Ingen överdrift ens.


Skäms fan över att jag kallade det här för en bäck.. VI SÅG ETT VATTENMONSTER (eller var det heter) OCKSÅ! Fast under vattnet hehe, men det var det sjukaste jag/vi sett.


Mitt hår har redan blivit jätteljust. Nyss var det mörkbrunt. FML.
Skrattar alltid av den här♥


COOLA BRUDAR. (putar inte asset mot kameran med flit, ba råka)


DOM ANDRA DROG

Får ju damp för att jag publicerade ett inlägg twice igår men det vill inte dyka upp.
Är ba sjukt less. Om lite mer än en månad, eller nitton skoldagar (-helger, temavecka osv) är det lov, känns så jävla bra. Vill ba lägga mig ner och skrika för är så jävulskt less! Har två matteprov, en eglelskaredovisning och ett HK-prov i veckan. Och en spanskaläsargrej. Sen är det bara en fysikinlämning kvar innan temaveckan! HATAR MAJ.
Känns som att det här håller på att formas till ett klag-inlägg... Har ju redan klagat på två saker! Kan lika gärna fortsätta med att jag hatar onda människor som tror att dom är coola osv osv etc etc. :P:P:P
Nu drar jag. Som dom andra. HAHAHA ORKAR INTE MIG SJÄLV ♥♥♥ puss bitches
Jag och min otroligt fina vän Matilda, ba för att lätta upp stämningen lite!

Prove it like a man.

Chris+weed=♥

Keep on moving all the time.

Var hos mini igår, och seriöst hans hus var det finaste/största huset jag någonsin sett! Det fanns liksom fyra ingångar med hall, och det var bara på FRAMSIDAN av huset. Om ni ba visste. Crazy shiz.
Fick reda på att Ruben (min moppe) tydligen är en ascool snake, eller något sådant. Det var ju lite kul att jag inte vetat det! Aja, kvällen var lyckad. BILDBOMB NU.
.
Nej men vadå, röbäck är väl centralt och så?
Women doesn't snus!
Långfingret var ju lagomt mört och så! (bilden är driv)
Hahahaha, gotta love jockes tänkarpose med mitt hårspänne i munnen!
Ifall någon undrar så är det M.J i bakgrunden. Det ser man ju.
Gosade med hästar vid busshållsplatsen♥

I CAN KEEP A SECRET

Haft en fett nice kväll! Nu ska jag och Mika se på Crossroads (britney spears♥) och chilla! peaaaceeeeeeee

21218.

Liten bilduppdatering nurå. Typ senaste skolveckan och så.
HEJ SOMMAR. Hampus var ju underbar på den här, smörarn.
Pallar inte Cornelia och mig på HKKn igår när vi drev med sugarlips. Verkligen.
Hjalmar, världens finaste vovvsing.

Fyra bilder från valborg.

(klippte sönder ett par jeans, därav hårbanden)
Recept på godaste drinken ever:
ca 1/4 av allt smultroncider
1 dl redbull
3 nävar frysta jordgubbar
3 dl sprullz (fast det kan man ju välja själv)
en skvätt mjölk
socker om det behövs
MIXA ALLT SÅ BLIRE TYP EN SORBET-DRINK, GÖTT SOM FAEN.

Sjukaste #2.

En sjuk grej hände när jag cyklade hem från skolan idag! Jag tog en genväg genom en skog (mer en liten dunge, den är typ 20 m lång) där det finns en krigsgrav/minnes-sten för krigare eller något. Den har liksom alltid varit där, med mossa och allt. Kan vara från andra världskriget. Men iallafall, då när jag kom in i skogen såg jag att det stod en familj där vid stenen; en pappa, en mamma och en pojke som var kanske sex år. Alla var typ ortodoxjudar med  svarta kappor, hattar (tror pojken hade en sån där liten svart plätt och lockar) och hela köret, och pappan hade till och med ett sånt där skägg! Iallafall, dom hade ställt upp massa ljus och konstiga prylar på stenen och stod och babblade/bad på yiddish eller något konstigt språk som jag verkligen inte kände igen, och dom lyfte inte ens blicken när jag cyklade förbi även fast jag snigelcyklade för att hinna höra mer, haha. (a) Blev typ chockad/rädd/orolig/förvånad/upphetsad för det var verkligen sick. Jag har liksom aldrig sett en riktig ortodox, sen helt plötsligt är jag 30 cm ifrån tre stycken på en stig i en skog! Det är en fett cool stil iallafall tycker jag.
Dom jag såg var mer ortodoxa än denna, så tänk er! (hahaha aaaskul bild)

För jag kan göra det som ingen gjort.

Har lyssnat på Veronica Maggio-Inga kläder hur många gånger som helst idag. Älskar. Men hela hennes nya album är ju bara über!
Drömde en sån där härlig dröm inatt som känns som att den varar hela natten. Först var det värsta fint och underbart, sen spårade det som det alltid gör i drömmar. Hittade tex en mixer i garaget med ett dildo-lock som kunde bytas ut mot andra sorters dildo-lock. Det fanns minst 20 till lock där! Sjukt, må jag säga.
Har en fett skön dag idag dock. Ska till Fanny om en timme och laga lyxfrulle, sen börjar skolan halv tolv med idrott, sen NO sen slutar jag typ 14 någonting! Kan då inte klaga iallafall. Jaja, måste fixa mig nu, piis fellas.
Edit: my bad. Vi har en kuklång dag och slutar halv fyra. Jag suger.

Sometimes a heart cools after the ship goes.

Jag skakar i hela kroppen men vet inte om det är av lycka, sorg eller köld. Är ledsen/glad/förvirrad/rädd/panikslagen/stressad/mer glad. Känner världens eufori blandat med typ a punch in the crotch. Fett förvirrande! Iallafall, har glömt min mobilladdare(=samma man använder för att ladda in bilder på datorn) hos Sally, så det blir inga Valborgsbilder förrän imorgon, tyvärr! Kan dock säga att jag har ett par mycket graciösa. Ta det med en nypa salt. Det blev iallafall så att jag och Sally råkade förfesta lite för länge (oops) så vi stannade helt enkelt kvar där vi var och körde vidare! Gjorde världens godaste drink också, skriver ett recept imorgon när bilderna kommer!
Jag och sally ledde idrotten idag, gick fint. Sen i omklädningsrummet körde vi banditdansen, sen råkade bara den här bilder hända med Sally, Diana och mig (vet inte hur).

Jävla plagiatsatan.

Är det bara jag som tycker att Icas nya reklamlåt är farligt lik Lazytowns temalåt (eller vad det är)?
Ica: 0:35

Lazytown: 0:20

Jag blir fan irriterad!
.
Edit: Efter att ha lyssnat på låtarna ett par gånger nu så märker jag att dom egentligen inte är så jättelika, men ändå!

RSS 2.0