Hey, mr funny man.

Hahaha så himla coolt, råkade få med Alice och Nikitas high five i bakgrunden på min gif!! Vad är oddsen liksom?!
Här sitter jag och stirrar, borde göra läxan men jag är rebel rebel och skjuter upp det till kanske klockan 1.00 som vanligt. Har så jävla dåliga vanor när det gäller precis ALLT? Borde skaffa typ en lärare i hur man lever rätt. Googlade på "mentor leva sunt", men hittade bara massa mentorer för ungdomar med drogproblem. Måste man skaffa drogproblem för att få hjälp eller? Okej bra samhället, då vet jag. Om ca ett år när jag sitter på drogrehab så vet ni alla att det bara var för att jag ville ha en mentor som skulle lära mig att plugga i tid. This is the world we live in, oåå-oh... ÅH vad jag är på dryghumör. Därför borde jag inte blogga men jag gör det ändå, hehehe badass bitch im rated x och så vidare.
Min katt leker med min bh på golvet... Varför känns det jättefel? Måste rädda honom/den. Hejdå.
Haha älskar att jag citerat fyra låtar i endast den här korta texten.

Sverige på rikt.

Det är så här Sverige ser ut egentligen. Allt inom ringarna tillhör antingen Kiruna, Göteborg eller Stockholm. Det är bara så, och alla vet det. Skönt att få det sagt!
Illustration: Matz och Ellz.

BLIR SÅ ARG PÅ HENNE

Kom på en hel jävla dialog i huvudet vad jag skulle säga till henne om jag träffade na.. Bitchen.
EDIT: Jäveln är arresterad nu, rätt åt jäveln. ÅH the anger.

Har ont i hjärtat och är rädd, som fan på båda sakerna.

Den här dagen har verkligen inte varit bra för mitt psyke. SERIÖST, är fan ledsen på riktigt...
Det började på lunchen, då jag och Matilda träffade våran mattelärare, som vi kan kalla. Både jag och Matilda var jätteivriga att få veta våra provresultat, jag ville bara veta om jag fått F eller inte (det var provet som jag whina över förra veckan som jag inte pluggat till). Läraren bryter på ryska, så tänk allt hon säger med rysk och arg brytning.
Till matilda sa hon något i stil med: "Jag är så imponerad, det var jättebra!!! Minns inte riktigt men du fick B eller A!!" (med jätteglad röst)
Men när jag frågade om jag fått F eller inte svarade hon något i stil med: "Du klarade F." (väldigt buttert)
Sedan gick hon, och lämnade både mig och Matilda i ovisshet. Klarade jag av att få ett F eller att inte få ett F? Hm.

På mattelektionen visade det sig att jag fått B. Fucking jävla B, det bästa jag fått i hela mitt liv på ett matteprov. Men då kom läraren fram till mig, tittade på mitt resultat, la armen runt mina axlar och sa: "du är väl inte nöjd över det?" och jag svarade "MEN VA, skämtar du?!?! det här är det bästa jag fått i hela mitt liv på ett matteprov!" (huur glad som helst) och på det svarade hon (JÄTTESURT) "Äh, nej lägg bakom dig nu." Sen gick hon... Jag ba jahapp, där försvann den glädjen.. 

Men NU kommer det sjukaste! Jag och ca fem andra personer satt och pratade, när matteläraren kommer fram till mig, tar fucking STRYPTAG bakifrån med armen så jag inte kan säga någonting/andas och viskar i mitt öra: "akta så jag inte sänker till E... Du förstår?!"
VÄRSTA HOTFULLT, FÅR EN LÄRARE ENS GÖRA SÅ?! Jag ser det som fucking hotfullt jävla våldhot. Min lycka bröts ner ytterligare då. Och nu är jag arg och ledsen och chockad och känner för att strypas tillbaka och hota henne ännu mer. Jag fick faktiskt ont i lilla halsen. Och känner för att skolka hela livet, och det är hennes fel.
Sen när jag skulle åka buss hem hände en jätteläskig sak, men jag vågar fan inte skriva det här ifall någon skulle se och säga till personen som gjorde det läskiga. Men det var iallafall jävligt obehagligt och bröt ner mig helt. Nu sitter jag här, rädd och ensam. Tror jag ska skolka matten föralltid och aldrig heller åka buss igen.
Precis så bra mår jag efter den här dagen!


Så jävla oskillad.

Varför händer det bara dåliga saker när jag ska försöka vara cool? Idag när jag skulle vara cool och kasta upp min portfolio i luften och dra en 360 för att sedan fånga den med en hand, hamnade ett hörn rakt ner i min hand så det kom blod.. Men det gör ingenting FÖR JAG DET GÖR MIG BARA MER HARDCORE! Skoja. INTE.
Kissarna fick en ny leksak idag, en batteridriven kackerlacka.. Skämtar inte, dom har jagat jäveln i två timmar nu! Åh så fina dom är. Sonja vill bita i den men hon vågar inte riktigt, så hon liksom velar hela tiden och det ser jätteroligt ut! En annan random grej är att jag just lärde mig att det heter "apropå" och inte "att bero på"? Liksom va? Sen när är det ett ord? Är så himla chockad. Måste smälta det lite. Åh fyfan vad gott det skulle vara med lite cola, hejdå i gotta fetch some.

EDIT: Glömde säga en grej som var viktig, fick veta betyget på talet i svenskan idag. Min brist var att jag använde talspråk. Hallå det var ett tal?! Får man inte använda talspråk på ett tal? Lite ironiskt och jävligt irriterande.

ABOUT THAT.

Måste bara klargöra en grej. Det här med rubriker alltså... Inte min starka sida. Har så jävla svårt att sätta ett namn på  mina tankar?! Eller vad det nu är.. Så brukar dra en töntish och slumpa låt på spotify, spola fram ca en minut och ta första meningen jag hör. Det är alltså därför jag har så sjukt lame rubriker! Ville bara få det sagt så ingen tror att jag är seriös med rubrikerna om det står typ "the world is an ocean and you are my fish", inte för att jag någonsin haft en sån rubrik men om det skulle vara en sådan mening när ag slumpar rubrik så skulle jag säkert använda den. Har haft sjukt många konstiga rubriker som jag skrattar gott åt fortfarande.
Jaaaaaa det vara bara det jag ville säga hehe...That awkward moment when you don't know what to say... Skoja detä r inte awkward alls, jag kan ju styra vad ni ska läsa hur bra som helst, yeyewowow.
Oj guuud vad längesen, den här bilden är från 2009 på fina migochsally.
Nu måste jags pringa till bussjäveln, hejdåååå!

DIAFRAGMA (tror man andas med det?)

Så jävla kass dag. Har mensvärk, feber, ont i huvudet, mår illa osv osv OSVVVVV. Åh blir så ARG. Oj tror jag glömde nämna pms hehe... Sitter och tänker på hur mycket jag hatar olika personer och hur jag ska bryta ner dom i framtiden, men snart (NÄR DETTA ÄR ÖVER) kommer jag typ krama dom och överrumpla dom med kärlek.. Älskar  min fina pms.
Idag har jag sovit. Skent som fen. Och spelat AC, hehe standard.. Försöker göra lite läxa nu men det går icket bra. Vill bara ha mat hela tiden och aaaaaaah. Senare ikväll kommer finaste människan i världen och förgyller min kväll, känns bra som fan. Don't shed no tears honey.. (det var till mig själv buhu)
Känner att allt det här spårar?
ps anton din lilla hora du kan ju sluta blocka mig från ditt liv och slå en liten signal NU eftersom min inte är good enough för dig, vet att du läser det här även om du nekar det SÅ VI SES DÅ LUDER
u just got trolled.

Sanningen.

Hahaha så jävla roliiiigt:
Har äntligen kommit på varför jag inte tycker om Justin Bieber; han är helt enkelt för emo för min smak.

Ikväll ska jag vara med Sallzo (äntligen) och typ åka till rasmus eller någon annan, får se hehe. Umeå är så sjukt dött ikväll, ingen har någonstans att fara? brb stockholm typ.
Idag fyller min kära moderkaka år (SKOJA, såklart fyller inte min moderkaka år, menade ju min moder ofc) och jag har varit angel_daughter och bakat tårta till henne.
Känns lite sorgligt att kolla ut genom fönstret när det nästan är december och bara se regn. Och hallå vad äre för storm som har hållit på idag och igår!? Väldigt vindigt var det iallafall. Nu ska jag försöka göra ett försök att städa mitt lilla gullerum, det ser förjävligt ut. Har inte städat på flera månader, det ligger för fan saker på golvet som jag inte använt sedan sommarlovet... Sad but true.

It takes an ocean not to break.

Åh gud så skön dag. Började 12.15 oh gck omkring med nior och visade finskolan till klockan två, hade lektion i 50 minuter och slutade sedan. ÅH VAD BEHÖVLIGT KÄNNER JAG. Ikväll ska jag försöka att inge göra någonting. Inte ett skit alls. Bata vila lillhjärtat, det gör så himla ont?!
Haha och alltså åh, feberdrömmar är ju the shit. Har drömt vrålkonstigt flera gånger den här veckan, äger! Aja, imorgon ska jag och Sallzan ut på äventyr iallafall, det blir kult. Sen om vi har tur blire bio med freddan på söndag, yeye, nice helg!
Gölet tråkigt inlägg kanske. Men ni bryr er om mig, bra, tack, puss, hejdå.
Hehe dora har ju alltid haft lite svårt för engelskan... (SOLIGT SKÄMT, ELIN)

Hero in action.

Idag var jag typ värsta hjälten (enligt mig hehe). Det började med att jag fick ett sånt där SJsms med en tågbiljett som inte var min, och jag blev jätteledsen för han som hade köpt den. Han skulle ju inte komma på sitt tåg liksom! Stå där ensam i en främmande stad och inte komma hem...:( Senare fick jag ett till sms och fick dåligt samvete på köpet. Så jag lekte detektiv och letade upp han som egentligen skulle ha biljetterna (Ronnie<3) på eniro. Tog mod till mig och skickade iväg ett sms där jag frågade om han ville att jag skulle vidarebefodra hans tågbiljett, och han blev jätteglad och sa massa tack! Sen smsade vi lite och han tyckte jag var väldigt vänlig som orkade hjälpa honom. Han hade nämligen råkat skicka ytterligare ett tågsms till mig, så den vidarebefodrade jag nyss. Han skulle först från Uppsala-Falun och sen Borlänge-Stockholm. Så jag ser på mig själv som Ronnies hjälte för dagen, faktiskt. Fett stolt är jag. Ja. Mm. Nu har jag iallafall en ny smskompis på 40+. Bra att ha! Typ.
Inte så himla relevant bild... Villa bara visa den lilla larven jag och några i klassen träffade. Känns som jag hett upp den på bloggen förut? Hm. W/e.

Klant.

Jag skrev just mitt sämsta matteprov ever. Fast inte undra på det, hade inte pluggat, hade feber, hade ontsomfan i huvudet och ögonen, kunde inte ens fucking fokusera blicken. Jaja, när det kommer så ska jag embrace:a mitt F mycket varmt. Han behöver ju också någon att vara med. Till råga på allt papercutade jag mitt lilla pekisfinger.
-Hehe glömde publicera, är hemma nu...-

Gör ingenting atm, och är råglad. Har inget plugg kvar denna vecka och nästan inget nästa heller.
Älskar livet. Det är jag och jag på bilden där uppe^.

Q. Hade ingen rubrik som började på Q innan denna.

Har världens bästa konversation med Sally på facebook atm, går inte att beskriva. Lös ekvationen (0)=3 så kommer ni fatta! xXthe_key_to_my_heartXx...
Idag var det tänkt att jag skulle plugga matte. Men idag har jag sovit. Bra elin! Men jag har faktiskt mer feber nu så det gör ont att tänka (bortförklaring men den gills tycker jag).
Helvete vad panik jag har. Ska ta lite piller och lugna min lilla feberkompis/fiende. HAHA juste, drömde att jag fick en asstor bebis inatt?! Jag födde henne inte, men teleporterades typ ut ur mig och var lika stor som en ettåring?! Åh varma bebisar<3 Gotta love 'em. 

En grej jag ofta tänker på: undra när jag dör? Eller hur?
Vad jag tror/hoppas kommer hända: Jag lever ett bra liv och dör av ålder när jag är runt 80-90 med alla mina kära barn och barnbarn runt om mig.
Vad som faktiskt kommer hända: Jag vaknar upp på sjukhuset en vacker dag i början av tjugoårsåldern och en läkare säger till mig att jag råkade gå in i en mangelmaskin. Sen dör jag av oerhörda smärtor utan min familj närvarande. The end.
Serri, gotta love sallzor. VI FÖDDES BÄST SEN BLIR VI BARA BÄTTRE.

Tisdagkväll och jag är redan less på denna jävulsvecka.

ÅH vad skön dag, hade bara spanska och matte, sen satt jag bara i bibblis och chillade med mina fina klasskompisar.
Sitter at this very moment och försöker skriva ett tal som ska hållas imorgon, nationellt prov<3<3<3
Temat är (som vanligt) kärlek. Seriöst, försök sätta kärlek på ett papper och göra det intressant. IMPOSSIBLE. Har sjukt svårt att säga med ord vad jag egentligen menar. Men hoppas jag lyckas något så när imorgon iallafall! Ska försöka mig på en powerpoint nu, hm.

Imorgon ska jag gå på en liten rundtur på skolan med nior och försöka få dom att vilja börja där nästa år. Det verkar vara en pina, förstår inte varför jag anmälde mig från första början. Menmen, gotta take one for the team!
<--Den hunden är jag. Just precis så känner jag mig just nu. FUCK SKOLA OCH FYCK THE SYSTEM!!! (fuck skolsystemet yeahyeah \m/)

The world is everlasting.

För typ två år sedan när jag spelade cod så dog en kille, och hans blodpöl är det svarta. KOLLA DET ÄR SJUKT?!?!
Det ser ut exakt som en tjej som han håller om och pussar?! Så sjukt bara! Bästa bilden jag tagit, någonsin.
Det var allt jag hade att säga.. Förlåt om någon blev besviken.
Oj juste, nu måste jag skriva uppsats.  sc ppl. (cool tjej skriver förkortning som inget kan:P:P)

Wheen you coome back hooome...

Alltså åh mina katter var så himla söta igår. Jag vaknade av massa jamanden och tyckte det var skitdrygt, så jag somnade om. Vaknade typ en kvart senare och jamandet pågick fortfarande, jag ba vafaan! Mamma tyckte också det var drygt, så hon gick och hämtade Ted som satt utanför en dörr ca 10 m bort och hedde honom i min säng. Han fick damp och sprang iväg igen, och jamandena fortsatte. Då gick jag dit, och han låg och typ kramade (?!?!) dörren till klädkammaren(walk in closet, vet inte vad det heter) och såg lidande ut. Jag öppnade dörren och där satt Sonja och typ grät, jag ba nej gumman!!! Det var så himla gulligt för Ted satt liksom utanför dörren i typ en halvtimme och jamade så att jag skulle komma och rädda hans syster. Åh mina fina små katter. Dom är så bra.
Mitt födelsedagskalas förra året!:) Ida, jag, Frida, Lisa och Sofia som cjillar med glasstårta ba.

Vifta på stumpen, fjoortis... SKÄMTA (inte roligt, elin)

Hur mycket jag än kollar desto konstigare blir det?! Det är liksom jättekonstigt att se bara! Liksom, en perty important grej saknas ju...(handen, hej mrs obvious)
Sure han är råbra på att spela ukulele uppochner och utan hand och så, sjukt imponerande faktiskt, men jag kan inte hjälpa min confusion? JAG KAN INTE VÄNJA MIG?! SJUKT, det är som om varje gång jag ser videon är den första. Helt awesome är det.
(KAN DOCK INTE SLÄPPA HUR HIMLA RÅDÅLIG HAR ÄR PÅ ATT SJUNGA, DET SABBAR SOM FAN...)

Hängerinteihop. (ironin när jag inte skrev mellanslag, jag är för rolig)

Kul att jag har haft feber hela helgen.. Men inget stoppar mig yeahyeah! \m/ Har haft galnaste feberdrömmarna, drömte tex nyss en crazy om en flicka som dog när vi åkte buss, sen kom det ut maskar och ingen gjorde något, inte jag heller för jag var för upptagen med att putsa mina raketskor.. ANYHO, i fredags träffade jag och Jullan nästan en kändis?!
Fick ingen riktigt bra bild, men hittade Michael Cerra i helgen?! Sjukt lik irl, visste inte om jag skulle säga hej på svenska eller engelska...
Fan, det var verkligen en dålig bild.. Jaja det var sjukt iallafall!

"There is no time for a creator to have existed"

Det roligaste på hela veckan måste ju varit på bussen hem i fredags. Jag och rasmus träffade Oskar på bussen och han var typ helt borta. Vi satt och pratade med honom ett tag, och efter kanske 10 minuter stoppar han handen i fickan, tittar på oss med uppspärrade ögon och drar fram en jävla cheese(!!!) ur fickan! Han visste inte heller vad han hade fått den ifrån, det var så jävla roligt så jag vet inte vad! Skrattade i år. Går inte att beskriva Oskars lycka! Vet inte hur länge han pratade om vad han skulle göra av den. Han bestämde sig iallafall för att stoppa tillbaka den i fickan och frysa in den när han kom hem.
Haha sen som pricken över i:et vare en tjej på bussen som faceplantade två gånger, askul det med. Och reggaebusschauffören körde, gjorde allt ÄNNU bättre. Tror det var bästa bussfärden i hela mitt liv?! Åh ja.
Just nu tittar jag på "The holiday", och jag vet att jag inte borde! Blir alltid överkär i Jude Law då... Åh han är så underbar i den filmen. När någon hittar en kopia av honom, ring mig bara! Okej bra, hejdå.

They had the world.

Min dag i gif-form. Leka modell, serious pose, bitch slap, äta sko, gapa. Ni kan ju gissa vilken bild som är vilken! Har typ 60 bilder till... Vi var inte lugna. Åh FY vad jag älskar min klass, sanso. En ny tjej började idag, sjukt trevlig hon med.
Har kommit på att jag inte bryr mig lika hårt längre om facebilder? Att blogga är bra för mig. Förut kunde jag bara lägga ut cpkonstiga bilder som inte ens såg ut som mig. Nu kör jag liksom osminkat och allt. Jag är bäst. Tips: skaffa blogg ifall du vill ha bättre självis! Liksom, en hem fucking sida om bara DIG. Bästa medicinen mot dåligt självförtroende typ.
Dt hände en askul sak idag som Matilda sa, tänkte citera det för det var så himla kul men jag minns inte vad det var... FL.
ÅH JAG MÅSTE BERÄTTA EN SCHWEINCOOL GREJ SOM HÄNDE IDAG! Det var en kille som föreläste om privatekonomi, och jag sprang iväg in till mina tankar ett tag och tänkte något i stil med( vet inte hur jag hamnade där i tanken, men): "Tänk om han är jättekänslig för ordet 'mormor'... Typ att han bryter ihop om någon säger det. Då borde han inte jobba med att föreläsa? Fast egentligen, varför skulle någon säga mormor när man snackar om ekonomi?" Och en halv sekund efter att jag tänkt just det pekade han på ett diagram och sa "tänk er att eran mormor har köpt en aktie..." jag ba WHAT THE FUCKING FUCK?! Det var så sjukt att jag ville skrika, men kunde inte för det var helt tyst ju.. Men asfränt var det iallafall.
Spå-Elin är i farten igen.

Hur hamnade jag här?

Jag kom tillbaka till vekligheten och märkte att jag satt och kollade på ett bildspel på några random snubbars semesterbilder från grekland? Hur kom jag dit? Varför hade jag tittat på 10 bilder innan jag kom på mig själv med att göra det? Vilka är dom? Har vi några som helst kopplingar? Så många frågor. Här är länken till sidan jag var på iallafall. Kan verkligen inte fatta hur jag kom dit, ååh! Jaja NU ska jag sova på rikt. Natti.
Denna är min favorit. Någon av dem kan tänkas heta "Robban". Sanslöst fula.

BÄÄÄÄÄST

Genialiskt.
Natti.

En av många, många torsdagar.

Spelade lite ACB nyss. Livet. Har inget prov imorgon, så ikväll andas jag. Länge sedan sist! Jag har saknat dig, syre.♥
Igår när jag skulle åka buss hem från skolan så såg jag busskontrollanterna för första gången! Blev vrålrädd, dom hoppade ju bara på bussen och skrek? Jag satt bakvänd, sen hörde jag någon vråla: "VI ÄR BUSSKONROLLANTER, TA FRAM ERA BUSSKORT!!!!" och kom stormande det förbi i sina uniformer. Sättet dom skrek på var som i filmer då FBI kommer in med pistoler och ba "WE ARE FBI, GET DOWN ON THE FLOOR!!!!" Hjärtat stannade ju! Anyhoo, idag skulle jag berätta det för några kompisar när vi väntade på bussen, men var så jävla inne i berättelsen att jag vrålade själv.. Det blev jättepinsamt, för alla runt omkring kollade och jag ba ok hejdå nu går jag...

Gud så sant.

Jag kan vara så jävla ful ibland.

Har fått höra ett par gånger i mitt liv att jag är lik Jessica Stroup, blir så jävla glad varje gång?! Även fast jag själv inte ser likheten blir jag typ lika lycklig som en fotbollsmamma när hennes mobbade sexåriga son gör sitt första mål i fotboll och alla cheerar på/för/åt honom. Så tack, alla vänliga själar där ute som säger snälla saker till oss behövande som förbannats med hamsterkinder!
Vi är ändå ganka lika.. Eller hur?:):) Vem är vem liksom?!

JAG HAR SÅ ONT I MIN LILLA SOCKERTOPP

Typ min dag i gif-form nedan. Hade ett prov idag, trodde jag skulle få alla rätt, fick endast fyra poäng över E... Lekte Bella Swan med Matilda på en röd madrass som tröst. Gjorde en djungelhand också. Mitt liv i en liten låda ungefär!
Nu hade jag tänkt plugga spanska men det går icket bra. Dels för att det stormar som sjuttsiken där ute, dels för att min bror ser på film i rummet under mig (bioljudskit som sitter i taket=mitt golv) så mitt rum bokstavligt skakar. Seriöst, han har på volym 35 och jag brukar ha på 11... Fattar ni hur högt det är? Väldigt iallafall.
Lite less igen. Vi fick ett val -antingen skriva ett prov på islam och kristendom, eller gå på en gudstjänst och skriva en uppsats. Läraren sa att det inte var någon skillnad betygsmässigt eller hur lång pluggtid vi skulle få. Att skriva uppsatsen hemma+att gå till kyrkan skulle ta ca lika länge som att plugga till provet. Men vafan gör han, vi får inte använda lektionerna till att skriva på uppsatsen, utan vi måste plugga till de andras prov tillsammans med dom?! LIKSOM VA? Det har gått typ fyra lektioner till det= minst 4 timmar=DET ÄR INTE JÄMSTÄLLT! Ska bojkotta den här skiten. FTP nu drar jag. IM OUTTA HERE.

Bilden är dedikerad till Fina.

Sitter på skolan, slutade för mer än en timme sedan. Väntar på mitt jävla utvecklingssamtal som är om ytterligare en timme, drygt. Resten av mänskligheten hade sina samtal för en månad sedan, men jag nej, jag ska särbehandlas för att läraren inte har tid för mig. I feel the loveflow through my veins.
Är ledsen/besviken på mig själv för att jag glömt mina hörlurar hemma, så inte kan jag lyssna på musik heller!

När jag kom till skolan imorse var jag lycklig, för jag hade inte ett enda prov nästa vecka. När sista lektionen var slut hade jag helt plötsligt minst ett prov/inlämning per dag nästa vecka. Är det tillåtet?
Måndag: Diktanalys och en egenskriven dikt
Tisdag: Uppsats om gud
Onsdag: Nationellt svenskaprov med tema kärlek(!?!?!) (EN REDOVISNING ALLTSÅ)
Torsdag: Matteprov(!!!) och spanskaförhör på glosorna jag failade med idag (hehe)
Fredag: Inlämning av hållbar utveckling och redovisning

FÅR MAN GÖRA SÅ MOT EN LITEN TÖS INOM LOPPET AV SEX TIMMAR? Tror fan inte det. Dom jävlar som säger att samhällslinjen är lugn kan fan inte mena allvar. FL. Tror min blogg är en hatblogg? Allt är typ hat ju? Eller kärlek... LOVE ME HATE ME SY WHATCHA WANT ABOUT ME
Hehe en mops till dig, Fina!

Future of a nation.

BLIR SÅ JÄVLA LESS, här har jag suttit och pluggat in typ åttio glosor på en kväll endast för att få veta 20 minuter innan förhöret att det var fel jävla glosor. Så har ca 80(?) ANDRA glosor. Hatar livet atm. Jag tänker skita i dom.

En grej som jag tänkt på ganska mycket:
hur fan kan folk köpa nya mascaror HELA TIDEN?! Alltså seriöst, min första mascara i hela mitt liv är inte slut än, och den köpte jag när jag gick i femman runt jul= ca sex år sedan... Fast jag slutade använda den efter typ ett år eller två för att jag lessnade på den. Den tog ju aldrig slut?! Och den jag använder nu (som förövrigt ÄGER) har jag haft i typ två år... Alltså viderjag. Men kan inte köpa en ny innan den tar slut?! Så nu knarkar jag typ mascara hela tiden. Men om man läser fjortisbloggar så skriver dom ju HELA tiden typ "hihi idag köpte jag två nya mascaror:):)" Min reaktion är liksom "VA, Varför?! Vad ska du ha dom till?! M¨la världen eller?" Det är ju inte precis så att man BEHÖVER två samtidigt för det är ju exakt samma fucking sak. Det händer att jag ibland när jag inte hittar min nuvarande maskis att jag tar min sex år gamla, och jag förvånas verkligen över hur mycket det är kvar?! När jag kommer hem ska jag kasta den, lovar. MEN DET ÄR SÅ SVÅRT NÄR DEN INTE ÄR SLUT, KÄNNS SOM ATT JAG ÖVERKONSUMERAR OCH FÖRSTÖR HELA MILJÖN?:( Åh, life's hard. Nu ska jag ha lektion. Hejdå. Hata livet. Varför slutar alltid mina inlägg såhär? JAJA HEJZ.
Hahahahahahahah jag dör. Fina brottslingar! Nu blev jag glad igen och kan avsluta snällt/glatt. Hejdå fina bloggläsare, ily so much!!! :):) Puzz finisar hihi tihi :]]]

HEJ SVERIGE ILY<3<3<3

ÄR SÅ HIMLA IRRITERAAAAAD. Skolor är så jävla kassa.
Om inte t.ex. världskrigen hade hänt, vafan hade vi lärt om oss i skolan då? Tänk om alla idioter som startade krig och svält och uppståndelse över huvud taget bara hade låtit det vara, då hade vi typ fått lära oss vettiga saker i skolan istället. Liksom, vi bor i Sverige. Alltså en iskall skog. Men ingen skulle nog klara sig vilse i en skog i ens två dygn, för ingen skulle kunna göra upp eld, veta vad den skulle kunna äta, fatta vars den skulle hitta vatten osv. För vi har lärt oss om Gusfav Vasas häst istället. Nejmen kanske inte det, men ni fattar. Varför lär man sig inte saker i skolan som man faktiskt kan ha användning av? För seriöst, hur stor risk är det att vi ställs inför en livsfarlig situation då vi måste, verkligen MÅSTE kunna rabbla upp Hitlers närmsta män för att överleva? Det är fan tiotusenmiljardermiljoner större risk att vi hamnar i skogen med en arg björn eller något, men vafan ska vi göra då? Skrika spitfire och hoppas på en räddning från historian? NEJ, ALLTSÅ ÅH VAD LESS JAG BLIIIIR, förr i tiden fick man iallafall lära sig sånnadär cykeltrafikregler i skolan. Ni vet, gamla människor som sträcker ut armen innan dom svänger. Sååå himla mycket nyttigare att veta det än att kunna massa onödigt om Magnus Ladulås. För när fan har man användning av det egentligen? Skärpning skolverket/reinfeldt (har faktiskt ingen jävla aning om vem som bestämmer vad man ska lära sig om i skolan).
NU ÄR JAG SÅ ARG ATT JAG MÅSTE GÅ, OCH JAG BLEV SEN NU. HEJDÅ.
Vafan ska jag lära mig om honom för? Minns inte ens vem det är. Hehe han ser ut som Alexander Bard... Rätt klädstil och allt.

Sockerrör<3

Här sitter jag, en vanlig söndagmorgon, och tuggar på en bit sockerrör och känner mig exotisk.
Inget konstigt med det. Det var faktiskt lite gott? Ingen annan i min familj gillade det, så jag fick hela röret hehe.. Brodern min kom hem från Afrika igår och han hade köpt den för typ 4 kr. Och det var tydligen överpris, den var värd typ 50 öre men han lekte bigshot. Sen fick jag en kniv av honom också, asfrän, men jag orkar inte ta kort på den atm hehe...
Tillbaka till sockerröret, alltså man tror liksom att det ska vara värsta träigt att tugga på, men det är hur skön konsistens som helst! Det rinner typ ut god saft, mmm.. Fast nu börjar jag faktiskt må lite illa.
Har bakat en fin tårta åt pappsen, dagen till ära. Eller fin och fin, den ser faktiskt rätt så förjävlig ut om jag ska vara ärlig.Varför är jag en så himla bra dotter? Hoppas mina barn blir lika underbara som jag!!!11 Nej, skoja.
Alltså, så alla vet bara: Antingen är jag sarkastisk, ironisk, överdriven eller så drygskämtar jag på den här bloggen. Det är ytterst sällan jag skriver ett inlägg utan någon av de faktorerna (heter det så?) är inblandade. Men det gör mig inte oseriös eller till en lögnare, för jag skriver sanna grejer. SÅ NI VET, känner att det börjar skapas förvirring/rädsla/hat?! :''(( buhu. Nu mår jag fan asilla, brb kräkas tills alla blodkärl sprängts i mina ögon.
(OOPS -i did it again)

I'm sittin' here, in the lion-room.

(Hahaha älskar mig själv för rubriken)
Gick inte så jävla bra att ta bild på, men alltså när mitt hår får självtorka blir det som en fucking lejonman?! Vafan ska det vara bra för? Hade ägt om det var 80-talet nu, men fan heller. Tror helt enkelt jag är född på fel årtionde, har alltid vetat att jag är en 70-talare egentligen. Fast det är som inte så värst krulligt, det är mer ba lockigt och bulligt. Mest bulilgt. Hate it. Eller det kanske är ganska praktiskt ändå? Liksom, ifall jag skulle hamna vilse på Afrikas savann, då skulle jag kunna kamouflera mig till ett lejon och skrämma bort andra lejon som egentligen ville äta mig. I bet att mitt hår är en överlednadsgrej. Det kanske är därför afrikaner har afro?! För att skräma bort lejon om det skulle behövas alltså?! ÅH GUD SÅ SMART JAG ÄR. Fast det kanske var mer förut, som liksom evolutionen tog bort allt eftersom. Alltså gud. Nobelpriset tack?
Varför är mitt hår en lejonman när det är vanligt? ^Så ledsen blir jag. Brb sax

RAGNARÖK @ MIDGÅRD (medeltidsskola<3<3)

Kom just hem från Ragnarök. Varför är Midgård en så jävla underbar skola?! Det var sjuuukt läskigt, teatrarna hade gjort en skräcktunnel/korridor som var typ som en berättelse. Man fick gå där helt ensamma, sen var det som stationer där det var olika scener med läskiga saker som hände. Även fast vi var sex personer som gick samtidigt var det SJUKT läskigt, det var ett tag jag nästan hyperventilerade och var nära att gråta av rädsla... Men det löste sig<3<3 Paniken bara, uuuh. IALLAFALL, sen var det en tävligt och jag tror jag DÖR vad roligt det var! Går inte att förklara, men GUD så mycket jag garvade. Hoppas det kommer ut en youtubefilm eller något, länkar då såklart! Sen iallafall såg vi någon skräckfilm som bara var konstig, fattade inte så mycket egentligen. Varför berättar jag om min kväll? Vet inte. Tror fortfarande adrenalinet pumpar efter spökkorridoren... Mina händer skakade i typ två timmar efter. Och jag sprang hem från bussen igenom mentalsjukhusområdet... Sad but true. Kommer inte kunna sova. Hejdå.
(inte irrelevant egentligen, men orkar inte förklara varför videon hör ihop med inägget. Älskar bosse iallafall. Värd att lägga en och en halv minut på iallafall! MISSA INTE SLUTET. p.s lång parentes d.s)

SÅ MAXAT.

OMFGGG JAG KLARADE DET PÅ SEKUNDEN OCH ALLT!??!?! KINGEN?!?! JAG?!?!?! JA!!!!!!
Nu ska jag chilla lite. Folk faschineras alltid över in gåshud? Vad är felet på mig?:(( / :))
Skoja jag är fin som jag är

11.11.11 11:11

KOLLA PÅ TIDEN DETTA INLÄGG PUBLICERADES!!!
Drog en mainstream 11.11.11.11:11 som alla andra... Men det gör inget.
Har svenska. Chillar med Johan och tar cambilder eftersom båda vi är mobbade och sitter ensamma i ett hörn längst bak. Vi behövde just skriva en uppgift om vad vi göra för skrivfel och hur vi kan rätta till dom. Alltså, hade vi vetat vad vi hade gjort fel så hade vi ju antagligen inte gjort felen? Så ja, fattade inte vad jag skulle skriva. JAJA W/E NU NÄRMAR SIG KLOCKAN ELVA ÖVER SÅ JAG MÅSTE PUBLICITERA, BYE BYE BBY. (är jag extra duktig så klarar jag elva sekunder också, men tvekar på att det kommer lyckad)
Det känns som att jag väntar på jultomten, men egentligen är det bara en obetydlig tid... </3
"Du vet som en älv... A.. Älva!" -Johan som skulle förklara vad en älva är.

Let's blow a hole in this town and do our talking with the laser beam.

"Älgarna renoverar, älgarna har fått nog. Älgarna vill ha styling, här i sin egen skog."
Hahahah åååh, värdelektionen<3
Nu sitter jag hemma och "pluggar". ÅH alltså nyss hände en grej, jag hade tagit fram lite chips och ba "DET HÄR KAN DU BELÖNA DIG SJÄLV MED NÄR DU ÄR KLAR, ELIN!!", sen satte jag mig vid datorn för att plugga. Lite senare kom jag på att jag visst bara hade suttit vid facebook, så jag tänkte att NU är det dags att plugga så jag får mina goda chips! Sen kollade jag, och dom var slut... Minns inte ens att jag ätit dem?! Fan inte bra. Kommer bli tjock som fan om jag fortsätter såhär:( Och nu måste jag fortfarande plugga, men utan belöning... FML.
ÄLSKAR HONOM! Gjorde en gif från youtube hehe... Man ser kanske spolningsplutten.. Hehe kanske...

Let the gaming begin.

Nytt ps3, finally! Trodde jag skulle bli galen när det förra dog.
Pappa kom hem från jobbet och sa "Elin, vill du ha ett nytt playstation?" Jag ba TACK GUUUD. *gLänSande öGoN mOt HiMleN*
Alltså vi har ju snackat om det ett tag (inget spoilish hehe), tror han tog tag i den nu när jag är ledsen över smulis och ensam och så... Han är så snäll, min far. Älskar honom. Nu kan vi spela tillsammans som vanligt! BRB GAMING. (/plugging)
Glädjetårar på ingååååååååång.

MAAAAT.

Jag och Linn gick in på Max hemsida, och jag bestämde mig för att göra en liten meny hehe... Så jävla gott det skulle vara med lite Maxvirke just nu. NÄR ÄR DET LUNCH EGENTLIGEN? Klockan går så sakta.
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. Fast la dit äpplena bara så det skulle se nyttigare ut... Hehe.

JULIE, JULIE, GBG. (du vet)

Göteborg sommaren 2010 med Juliette med våra Thai-pyjamaser på. Livet ä-g-d-e.
Nästa sommar ska jag tamejfan till Göteborg igen, varesig någon vill följa med eller inte.

Teddybear.

Det är sjukt hur mycket katterna har växt! Det här är Ted, han ser helt olik sig ut ju. Tror den lilla bilden var från kanske september någon gång, och den stora tog jag idag. Var lite svårt att försöka hålla honom likadant, men jag försökte, haha:(

RIP.

21/4 2001-7/11 2011.
Så jävla kukigt. Kan inte fatta varför jag någonsin gråtit innan ikväll, inget känns hemskt nu längre. Vet att alla kommer hata och tänka typ "det var bara en kanin, vafan whinar du för? attentionwhooore" osv, men fuck off, jag vill inte ha er här om ni är så störda så ni tänker så. Hon var nästan elva år och jag har haft henne så länge jag kan minnas. Hon var på riktigt min bästa vän, för er som tror att man inte kan vara vän med ett djur. Tror på riktigt att hon har spenderat mer tid med mig än att sitta i sin bur. Känns så himla hemskt att hon ligger stel och kall i en kartong nu, kan inte fatta det. 

Jag kom hem från skolan, och hon satt helt stilla i sin bur och reagerade nästan inte på någonting. Jag tog upp henne och försökte få henne att äta, men hon ville inte. Hon fick små attacker så hon skakade hur mycket som helst så jag behövde hålla i henne, och hon kunde inte stå. Fick panik och började grina som ett as, och mamma kom och kollade. Vi ringde veterinären, åkte sedan dit vid kl 18.00, och där fick hon en spruta. Jag fick ha henne i min famn när hon dog. Det var skönt, för jag vet att hennes sista stund iallafall inte var ensam och rädd på en brits hos veterinären eller i sin bur hemma. Hon blev helt sliddrig nästan direkt hon fått sprutan, och hennes öron sänktes jättesakta tills dom låg helt platt mot hennes rygg och hade ändrat färg från rosa till vita. Sen var hon bara borta, fast jag hade henne ändå i mitt knä. Hon var där, men ändå inte. Jag dog lite till, grinade som en häst.

Jag trodde jag var förberedd på att Smulan skulle dö eftersom hon är så gammal och jag hela tiden intalat mig att hon faktiskt kommer dö en dag snart. Men jag klarade det ändå inte, är så jävla svag för döden. Kommer med stor säkerhet ångra det här inlägget redan imorgon, men jag behövde skriva av mig. Lovar mig själv nu att inte ta bort inlägget, det ska få vara kvar för alltid.
ÅÅÅH, kan inte förstå. Imorgon ska vi begrava henne. Det kanske blir lättare då, jag vet inte. Nu ska jag bara dö lite extra i min säng, så kanske jag kommer henne lite närmare. Jag skulle uppskatta om ingen tar upp det här med mig irl, det skulle bara bli jobbigt även om det var väl menat. Hejdå, nu går emo/tönt/attention-Elin.
Finaste Nunan förra vintern, innan hon blev benig och slö alltså.

Värde.

HELT VÄRDA ATT LÄSA:

Så jävla rolig tumblr. Har typ gjort allt som står på bloggen!

"Nobody dies a virgin, cause in the end life fucks us all."

Shit, idag har jag inte gjort någonting. Försökt skriva på min uppsats, fast det var inte så jävla lyckat.
Men det hände en kul/sorglig/hemsk grej. Smulan (min nästan elvaåriga kanin) har börjat bli lite svag, har lite svårt att ställa sig upp då hon legat ner osv. Iallafall, hon skuttade omkring på soffan som vanligt, helt fridfullt, men hon snubblade och ramlade på sidan (så hon inte kan ta sig upp) och sprattlade så hon föll ner på golvet värsta hårt, men hon konde fortfarande inte ta sig upp... Jag ba NEJ SMULAN, DÖ INTE!!!!! Men hon lever, kry och fin! Sen lekte en katt med mig och cuttade min wrist så det ser ut som att jag har skärt mig med typ en plastbit.. Kan på riktigt dra den hära "min katt klöste mig, jag cuttar mig inte mamma!!!!" Haha åh så roligt jag har. Känner ett sug efter någonting gott, men kommer inte på något som jag är sugen på. SÅ JÄVLA JOBBIG KÄNSLA. Hejdå, nu ska jag hitta något som faller mig i smaken. (waste för er som läste... skoja)
Min bästa bild<3

I'll stop hatin', but only if you make me.

Majas s16 igår var helt amazing, även fast det slutade redan vid tolv (FUCK AINA). Kom i säng vid fem, alltså va? Sonja måste ju vara drygast på jorden.
OCH JOBBIGASTE EVER, skulle gå hem från grisbacka med Fanny, men sen ångrade hon sig och skulle till hartan(?)  istället, och just precis då såg jag bussen komma så jag sprang SKITFORT till  busshållsplatsen, tänk er det filmat i slowmotion framifrån sen ser man bussens onda lysen komma jagande efter mig, jag kastar en förskräckt blick över axeln och springer sedan ÄNNU fortare, kommer fram till hållplatsen och gör en liten segergest. Kollar mig sedan omkring och märker att busshållsplatsen som alltid stått där är borta?!?! Bussen (som var den sista) kommer närmare, paniken stiger, jag förstår att det är ett förlorat race. Bussen åkte förbi och det lilla hoppet som fanns kvar inom mig dog. Fick gå hur långt som helst för att ta mig hem, hate life.

Och nu är det lördag, sen är det söndag, sen är det skola. Jag som lovade mig själv att plugga massor, får ta och göra det idag då. Typ åtta sidor matte, en uppsats, åttio tusen frågor om stadsskicket. ORKAR INTE. Men it has to be done. Så hejdå peepz. 
Bilder som jag och Sally tog under kvällen, hittade på hennes fb. Undra hur isbitarna smakar, Salzo?

L4N P4RTY

Är i älskade Holmsund och LANAR med Fina, Joakim och Liam. Sims 3, wow och lol (fast jag spelar bara sims ihihihi) äre som GÄLLEEEEERRR. Känns rätt?  Mm. Ja. Nostalgimusik så det skriker om det, åh mm<3
Imorgon ska jag och Sallsan glittershoppa (älskar ordet), det lär ju bli legendariskt. Är gölet trött nu, gick och la mig typ tolv igår och vaknade nio, sen somnade jag om och sov till tre... Ändå känns det som om jag ska somna när som fucking helst?! Den där konstiga känslan från i går/förrgår har blivit värre, idag var jag fan död, buhu cut cut cry wäh.

Fin bild på mig och Fina tycker jag. Tror btw jag har utvecklat min norrländska irl? Tell me if im right. Man kan ju som inte höra det själv, såatteh... :ss
(Känns som år sedan man sa att man var "flummig", men jag tror fan jag är där nu... Äger.)
Jävla ringfan ska strypa dig din lilla skit. Btw jag lämnade aldrig in datorjäveln, därav dampet nyss.

Vaför-klickade-du-här-just-precis-nu?

Wääääh, haft en sjukt konstig dag idag. Vet inte om det har varit någon form av vätskebrist/syrebrist/matbrist/whateverbrist men har varit skitsnurrig iallafall. Drygt? Ja. Och vafan är grejen med inte-orka-lyfta-blicken-till-ansiktet-skiten?! Blir så IRRI. Brb ska hämta skruvar och göra mig till en kontrollerbar och felfri robot.
Shemt, nu är det bristerna som talar. Varför är jag så tråkig och dryg? Vet inte, men det gör inget för mig (det är trots allt inte jag som behöver stå ut med det HEHE).
Hittade en bild på mobilen från en halloweenfest i lördags, tyckte den var fin. Sofie var svarta änkan och jag var... Anonym.
Jag och Julia bakade världens godaste kladdkaka idag inför Desperate housewives. Vi väntade hela dagen på att klockan skulle bli nio, men vafan händer om inte att kvällen förstörs pga att dh är nästa vecka istället?! Blev sadface, men det var en mysig romantisk komedi istället så ITS FINE WITH US. Seriöst nu borde jag sova, kan fan inte fortsätta dryga såhär. Den som läste detta måste vara konstig, du slösade just precious tid i ditt liv på skit. PURE SHIT, BROTHER.

You're not worth the effort.

Hatar när folk är horiga. Och hatar att jag just ställde min dator på ett snuskigt tuggimmi som jag av någon anledning hade hett på mitt skrivbord?! Kan ha varit Greger, men är osäker. Ser ingen bättre anledning till att ha ett snuskgummi på skrivbordet än att det skulle vara Gregis.
Hahaha googlade på min favvolgass limesorbet och då kom den här bilden upp. Jag dog.
Hahahaha, vem har tagit denna geniala bild egentligen? Gjorde en liten reserch av bloggen där bilden fanns, katten heter tydligen Racer. Tycker det passar! OCH HAN MED BLOGGEN HETER JORDAN OMG! Soulmate. Kollade igenom hela hans blogg, han ser rolig ut hehe.

Älskar att min katt fascineras av att det ploppar upp bokstäver på skärmen så jag skriver och försöker fånga dem med tassen. Snuttan då.
Halloween igår, det var askul. Tills horan sabbade livet ÅÅÅH CUUUTTTT!!!! Ne skoja.
Spårar med att skriva konstiga och irrelevanta grejer, så drar nu, OZ BRWW (pz bree)

RSS 2.0