Vi älgar har samlats här i kväll för att prata om hur vi ska göra för att få det bättre här i skogen.

Läraren: ...Då går stadsministern med böcker i en rosett. Någon som sett det?
Jag: Jaa.
Läraren: Ingen?
Jag: Jo, jag.
Läraren: Har ingen sett det?
Jag: Jo jag har!!
Läraren: Nähepp, men det är iallafall för att blablabla...

Känns som att jag syns?:(:( Lite ledsamt, alla andra hörde utom han:(
Haha åh gud vad jag gjorde bort mig idag, har varit på jättekonstigt humör och sen satt jag i klassrummet och sjöng på "älgarna demonstrerar" i mitt huvud, sen skulle jag göra den lite "coolare" eller något, och lägga till ett coolt"kom igen nu, älgarna!!!!" men då råkade jag tydligen säga det högt när det var helt tyst i klassrummet, så alla vände sig om och kollade på/skrattade åt mig som satt längst bak i ett hörn och kände mig jättetardig... Kan jag inte ba hålla tankarna i huvudet? Ååh:( Men lite kul var det iallafall, hehe. NU SKA JAG ÄTA PIZZA, fyfan vad gott. Hejdå.
Hittade denna bild på min dator?! Vad gör jag? Varför gör jag så? När var detta? Tror det var på skolan iallafall, men vafan, varför?! Måste tänka nu, hejdå:(

Skaffade ett sorts samvete tror jag!

Skaffade mig en god ängel och en ond djävul idag. Tänkte att det kanske skulle vara bra att ha i förvirrade situationer som i bilden nedan.
(Ignorera skabbdagen)
Jag hade bakat 24 stycken asstora kakor igår/förrgår och tänkte ta med några idag på mitt 3.5 timmar långa prov. Gick nynnandes (lycklig) till kakburken imorse för att packa på mig några till mig och min goda vän Matilda innan jag skulle bege mig till skolan. Men när jag öppnar locket ser jag att det bara finns tre kvar?! VAFAN HÄNDE MED DE ANDRA 21 KAKORNA? Min bror är ond. Såklart var det han, och ingen annan. Himla elak.

Mannen med skägget.

Den här gifen gjorde jag på skolan den 14e oktober. Tyckte det var huuuur kul som helst, tåren kom nog tror jag. Det är alltså en kille som först får skäggväxt ENDAST på äppelkinderna (heter det så?), alltså där han borde rodna. IALLAFALL, först har han bara lite stubb, sen växer det ut och han drar skäggen åt varsitt håll och sätter upp i en lila toffs i nacken (var väldigt svårt att rita). Åh gud, tänk er det på en riktig människa? TÄNK ER BAYWATCH STYLE! Spricker nu.
Obs, funkar bara i när man är inne i natthumorn (eller har samma humor som jag). Så. Ja.

KIZZE

Idag på bussen såg jag Devilboy! Han skulle just gå av, men jag hann slita fram mobilen, trycka upp kameran, sikta, sen står det ba "minnet är fullt"... Jag ba FMLLLL. Nästa gång ska jag vara redo. Ser hans jävla självbelåtna flin framför mig. Nu jävlar är det krig.

Hedde på partyinställningen på kameran och skulle ta en bild på katterna som lekte i min säng, sen när jag kollade på bilden så var mitt jädra ID-kort (från när jag var 13 år) just i mitten av bilden och syntes HUR tydligt som helst, jag ba fan, pixla dirrmode...
Att bero på katter, jag har bytt ansikte. Vad tycks?:)
Jag me nya ansiktett på mäj :P:P:P

Något på min insida dog just lite, haha ååh.


Sakra, on rozbil svět během několika vteřin.

Allt har känts jättekonstigt idag. Typ som om det inte är idag, som om jag är på en annan dag och försöker hinna ikapp tiden? Skitskum känsla. Kan ha varit för att jag sovit som ett as =dåligt.
Sitter på mitt rum och chilledrillar med datorn, borde plugga men icket icket. Såklart gör jag inte det, för jag är dum i huvudet.
Färgade håret i helgen, men det är typ borta nu. Syntes inte så mycket ens:( Funderar på att bleka en liten dip dye, men kan inte bestämma mig för att det 1) är så mainstream 2) är svårt att få snyggt om man inte har långt hår 3) går emot mitt anti-nöta-på-håret-program.
Att två år går så jävla fort? Känns som nyss jag satt på den där bussen bredvid den där jävla snubben och glodde på min händelselösa mobil och bara ville hem. Men egentligen är det ca 17280 timmar eller 1036800 minuter eller 62208000 sekunder sedan, om jag räknat rätt. Fast egentligen är det inte så länge. Som hela livet för den här. Kallade jag just honom för typ "it"? Skärp dig, Elin.. W/e. Lyssnar på in front of me dagen till ära och känner nostalgin flöda. Nu blir det att plugga statsskick, gödans.

SA1B ftw.

I fredags var jag och finklassen hos Lisa i Vännäs och drog ett klassiskt skräckfilmsmaraton. Hur mysigt som helt, och det gjorde inget alls att jag somnade på alla slut i alla filmer. Sen körde vi anden i glaset och det var VIDRIGT läskigt. Det hände massa saker som var sanna först, sen frågade Sara om något hemskt skulle hända, och svaret blev ja. Typ tre sekunder efter att glaset kommit tillbaka till starten så fucking SLOCKNADE ljuset! Fyfan vad äckligt det var, alla sprang som fan. Typ hälften av oss skulle ta bussen klockan 6.00 (alltså på morgonen då alla sover) och då när vi var på väg till bussen så började det vrålsnöa?! Jag blev fan överlycklig.
Haha Johan står och ser mäktig ut, sen upptäcker man att han har en snöflinga på näsan och då blir det inte lika mäktigt längre!
Lite snö? Nej.
Jag och Felicia gjorde snöänglar, fast dom är uppochner för bilden såg cp ut när jag vände den rätt.

MÅSTE SLÄNGA IN EN SAK: En grej jag inte fattar är Drarry. Googla det, liksom vafan är meningen? Ba YES nu gör vi Harry och Draco homosexuella och ritar massa bilder på dom tillsammans!! Det är fan bara konstigt. Tänk all tid som läggs ner på bilderna? Och tänk på dom som sitter och kollar på dom med lillrunken redo? Usch varför blir jag så himla äcklad av det? Skoja jag vet, det är för att det är pervos utan liv som sitter i sina mörka källare och photoshopar ihop kinky bilder på Draco och Harry och runkar ikapp. Haha dude kom på en grej, det borde bli jävligt awkward stämmning mellan skådespelarna när dom träffas. Jag hade iallafall ba "he-he-he tja..."
ALLTSÅ USCH vad äcklad jag blir. Inte av bilderna, utan av dom som sitter och gör dom. Usch. Usch. Usch. Hejdå.

H4RDC0R3 B1TCH3S.

Imorgon har jag naturkunskapsprov, och jag kan ingenting. Varför gör jag ingenting åt det? Varför pluggar jag inte? Ungefär klockan 12-halv ett kommer jag börja plugga, för det är då jag kommer fatta att jag måste. Och jag vet att jag kommer få panik, men ändå gör jag ingenting åt det nu!? FÖRSTÅR MIG INTE PÅ MIG SJÄLV. Ska fan stänga av datorn och allt. (Lovar, det kommer ändå inte funka)
Tror btw att jag bestämt mig för att inte lämna in min dator. Kändes jobbigt. En vecka utan bby är som en vecka utan mat, kärlek, lycka, frihet osv osv. Så det är uteslutet. For now...
En dum grej som hände idag: Jag och några kompisar SPRANG till en tidigare busshållsplats så att vi skulle få en sittplats (eller ens få komma in) i bussen, blev anfådda och jag fick ont i hjärtat, sen satte vi oss och jag kände ba "FAN vad värt!" Sen åkte bussen vidare till busshållsplatsen utanför midgårdsskolan (där vi egentligen skulle gå på) och det var HUR mycket folk som helst. Och då kom en surjävla kärring (ok max 18 år w/e) och sa/gnällde ASHÖGT till ingen(?! tror in hon hade någon vän, den bitchen) att om vi ställde oss upp skulle det få plats mer. Vi tog våra väskor (jag hade fan två lika stora som USA) och då tog det typ mer plats för vi hade ju inte väskorna i knäna längre, men ändå blev hon nöjd?! Så himla biatchbrud... IALLAFALL det dumma var att vi sprang skitlångt för ingenting. Och kärringen var också dum. Fy. Usch. HATAR ÄCKLIGA MÄNNISKOR SOM TROR ATT DOM ÄR BRA.

Chillade på skoliz med coolaste kidzen idag, var frän i Flizzies glasisar och allt.

Devilboy is back.

Idag när jag skulle åka buss hem från skolan hände det grymt konstiga/läskiga saker. Fast i slutet kom förklaringen. Iallafall! Det började med att en pedofilgubbe framför mig i busskön stod och granskade mig från topp till tå, upp och ner, fram och tillbaka ungefär fem gånger, 50 cm från mitt ansikte. Minst sagt obehagligt. Var nära till tårar. Hans peddosmile hjälpte ej, kan jag säga er. Gick på bussen och satte mig så långt ifrån honom som var möjligt, hamnade längst bak mellan en kille med downs och en gubbe som höll ut sin armbåge över halva mitt säte, så jag fick böja mig liksom lite awkward mot killen med downs. Lite gos längst bak i bussen helt enkelt. Gubben med armbågen gick av och gav mig en arg blick. "Glare" på engelska skulle vara den perfekta beskrivningen tror jag. Jag satte mig på hans gamla plats eftersom jag praktiskt taget satt på/runt/över/under/överallt på killen med downs. Då kom en tant och satte sig på min gamla plats. Hon var pratsugen och inte glad.

Tanten: Vad ruffigt busschauffören kör, man ramlar ju!! (ganska arg/irriterad)
Jag: Jaa.. Men han kanske har ett pressat schema och är lite sen eller något. (ville bara säga något/försvara den stackars stressade mannen vid ratten)
Tanten: JA MEN HAN BEHÖVER JU INTE KÖRA SOM EN GALNING FÖR DET, HAN KÖR JU RUFFIGT I SVÄNGARNA TILL OCH MED OCH DÄR BEHÖVER HAN INTE HA BRÅTTOM!!!! (fetsur på mig som tydligen sa tvärtemot vad hon ville höra)
Jag: Ja kanske det... (ledsen/förvirrad/chockad/sårad/ville hem)

Då gick han med downs av bussen och tanten tog hans plats istället. Hon hatade mig. Kände hatet osa från hennes öron. Vad gjorde jag ens fel? Började då fundera på hur mycket konstiga saker som hänt de senaste 20 minutrarna (har inte beskrivit allt så detaljerat, there is more) och var händer då? Jo, självaste DEVILBOY kliver på bussen! Jag ba FROZEN AS ICE. (för er som inte vet vem det är ska jag ge er en snabbgenomgång. Devilboy=p12a som ibland åker samma buss som jag och då händer det alltid sjuka grejer, som tex att jag stukar foten eller gör illa mig på andra sätt, får utstå pinor och sådana hemska saker. Han typ förbannar mig hela tiden, vill inte vara med längre när han kommer in. THE PARTY DONT STOPS TIL DEVILBOY WALKS IIIN.. dont stop, make it pop dj blow my speakers up tonight IMMA FIGHT, skoja nu blev det för mycket. Men jag ska fan kämpa med DB. Jävla creep. Och när han går är det som att han glider fram, som ett spöke. Han verkar aldrig frysa heller, typ t-shirt i -30 och pokerfacet på. Och han vinglar inte ens lite på bussen, han står typ som fastfrusen som en jävla magiker. Jävligt lång parentes det här blir förövrigt? Aja, nu vet ni vem han är. Akta för förbannelserna fan.)
Och då fattade jag att det var devilboys jävla förbannelser igen. Gick av bussen och skyndade mig hem i spöregnet. Fick också veta just innan jag åkte från skolan att jag och Jessica varit kändisar i någon klass vi inte ens visste existerade, och säkert fler. Hatar att vara upprörd, för det är alltid någon som vet om the x-movie som säger "elin är upprörd!". :( Skoja det äger<3<3<3 inte:( Eller? Ingen som vet. Eller säkert devilboy men jaja, han gills inte för han HAR INGEN JÄVLA SJÄL. Hejdå. Ska sura nu.
(blev wall of text så la ut en meningslös och väldigt fyrkantig bild på egentligen bara en halsduk, ett hus och en buske)

Tell me that you still recall my name.


Gjorde en gif (ska dra ner på dem, lovar). Men denna var nödvändig. Saknar Anton sjukt mycket. Åh, snart är det vinter på riktigt igen. Snö är bäst. Kyla är bäst. Osv, etc, blablabla.

If this whole world goes up in arms all I can do is stand, and I won't fight for anyone until you move my hand.

Åh, är så himla irriterad. Måste lämna bort min dator en hel jävla veck för att den är felmonterad. Så jävla sur, det är ju inte ens mitt fel! Kan dom som gör datorerna vara lite mer noga eller så oskyldiga inte behöver lida..?:( Har dock ett val. Eller några. Två kanske. Ska rita en bild så det blir lättare att föstå. Brb, paint.
Mer förståeligt? Kanske. Är ganska säker på val 1. Är dock inte säker på vilket alternativ, åååh guuud. Varför skriver jag ens det här? Typ to ease my mind eller något. Varför svarar jag på mina egna frågor hela tiden? Vet inte.
Aja w/e, min blogg och jag bestämmer. SÅ HIMLA BRA DET KÄNDES ATT SKRIVA SÅ? Ska bli chef när jag börjar jobba. Första jobbet som chef på typ... Microsoft. Skulle vara chill, ja. NU SPÅRAR JAG SNART, vad jag ville komma fram till var nog egentligen ingenting. Så hejdå, och du som läst allt detta slösade just massor med tid på en värdelös jänta som inte vet vad hon håller på med atm. Fast jag spenderade typ en kvart med den där jävla paintbilden, så jag slösade också en massa tid. Fan.

Poxleitner.

Vem vare som fick C på mattepreovet? Var det kanske Elin? Var det det? (funkade inte lika bra i text som irl, fan) ÅH JAG ÄR SÅ FUCKING STOOOLT. Fast fick 19/7 p och A var 20/6... Så jävla surt. Borde fått B iallafall tycker jag? Äh. Stolt ändå. Hade spanskaprov idag också, tror jag fattade fel på alla frågor eftersom jag inte kan få in i min lilla ärta till hjärna vad skillnaden mellan presens, infinitiv och perfekt är. Så jävla svårt? Mm.
Är sjukligt taggad på morgondagen, kommer äga.
Lyssnar på LIGHTS nya skiva atm, åh blir så lycklig av na♥
Roligaste idag: Flizis påstod att hon talade REN svenska, alltså rikssvenska. Hon är typ göteborska.
Har för mig att man snackar rikssvenska i Umeå? Hört det någonstans, att det typ är så dom snackade i radio förr i tiden. Typ att det är så mycket olika människor som blandas så att Umeå inte har någon speciell dialekt. Kan det vara sant? Tråkigt i så fall. VILL JU BARA VARA SPECIELL</3</3</3 ne.
Ovärt inlägg. Ville bara ladda upp bild på finaste lights. Åh GUD vad vacker hon är. Dör ju.
Väldens snyggaste tjej? Ja.
Är lite småbesatt av låten som är länkad till bilden.

En femdagars blogg-torka, kände att något behövde göras.

Hur jag lär mig mina spanskaglosor:

Vila- det gör man när man har cancer = descansar
Glömma- någon jag aldrig kommer glömma = olvidar
Kliva upp - dags att gå upp och leva = levantarse
Vakna- vill desperat sova igen = despertarse
Svara - knowitall, en som alltid kan svaret på frågor = contestar (pappsens initialer)
Sälja- återanvända = vender
OCH SÅ VIDAREEE.
Allt blir så himla mycket lättare! Har typ små ordlekar för varje ord jag kan... YES, kan 77 glosor nu, har ungefär lika många kvar. Älskar prov.<3
OCH:
Min  artonåriga bror står alltså och slår på mig med en tidning och skrattar. Skämtar inte när jag säger att det pågått i över två minuter, sjuka jävel. Han filmade det ett tag också. En vanlig dag hemma hos mig!
Detta är den enda egentagna bilden jag har på min skoldator. SJUKT? Ja. Saknar jullan. Ooh Juliettee, i'll never betrayy you myyy looovee.. Julie Julie NYC... Kommer inte på någon mer låt, buhu hejdå:(

ARG.

Är smått förbannad på min webcam. Den är konstig och blå, har alltid varit. Men nu har jag listat ut problemet! Kameralinsen sitter liksom snett så att ljuset från den lilla lampan som visar att camen är igång slinker in på sidan. Det går att ta en oblå bild om man trycker väldigt, VÄLDIGT, hårt på högra sidan av linsen. Därför har jag nu förjävla ont i tummen. Gjorde en gif så ni, mina käraste vänner, kan få se mitt stora bekymmer. Försökte se arg ut på den blå, vet inte om det lyckades så bra dock.
gif creator online
Blir så less. Känns töntigt att gå till IT-snubbarna och ba "Heej, jag skulle vilja att ni lagar min webcam så att jag kan ta mina älskade egobilder på skolan:):)"... Finns liksom inget att säga som ändå låter ok. "Hej, skulle ni kunna fixa min webcam? Måste ha den till skolarbetet, hehe..." Det funkar inte heller. Åh allt blir så lame... JAG VILL BARA VARA COOL, ÅHHHH H4T3_L1F3 </3</3</3 Skoja.
Nämen, är typ sugen på att ta fram skruvmejseln och meka dator lite. Kommer ej sluta bra. HJÄLP MIG NÅGON ATT LÖSA DETTA?!

Varför finns det hemliga hörnor i stadsbiblioteket? :(

Idag hände en sjuk sak. Var inne på stadsbiblioteket med mina goda vänner Sally och Matilda, och vad är det jag ser i min lilla ögonvrå? Kan det vara en renhjord, eller ser jag i syne? Jag kollar upp och är det inte en samisk hörna! Har aldrig sett den förut! Blev så himla lycklig när jag såg de tre tv-skärmarna som visade bilder på både renar och samer. Tåren kom ända ut till ögonfransarna, vet inte vad det är som händer med mig? Behöver verkligen renar. Åh, dom stirrade på mig genom skärmarna och bad mig att ta hand om dem, men kan kunde inte nå de stackars djuren. Åh, snuttisar.
Min önskelista som jag känner just nu:
1. Renar
2. En same som har renar
3. Något att tröstäta
(hoppas det här går över snart)

Kan inte fatta hur jag kan vara så himla snygg.

Bara jag som ser en viss likhet?

Sick little games.

Hihihi en månad och en dag idag med finaste<3<3<3 Det kommer från hjärtat. (HAHAHA SALLY ÅH GUD VAD KUL DETTA ÄR OM DU FATTAR)
Förlåt, ska aldrig dra internskämt här igen. Lovade sally för typ tre veckor sedan att jag skulle göra det, hehe.
ANYHO.
Failade sjukt mycket nyss. Min katt hade fastnat med klon i sin leksaksmus och satt och viftade på tassen för att få loss den. Det tyckte jag var kul, så jag tänkte göra narr av henne lite, vara lite "rolig" eller något. Musen sitter fast i en tråd, så jag tog tråden och ba "alla som är dum i huvet räcker upp en tass!" och drog i tråden så hennes tass åkte upp, men då släppte hon musen så den flög iväg som en jävla katapult rakt in i mitt öga... Ägd av en jävla kattnuge.
Nu ska jag till finaste Julia och kolla Desperate housewives! Första avsnittet på sista säsongen, klockan 21.00 alla! U better watch... Skoja, jag suger på hot och det vet jag. Gud så ovärt inlägg. -Det gör ingenting, Elin.
Btw, ska försöka skärpa mig med irrelevanta rubriker. Jag råkar bara suga på sånna. Sorry.
Åhjuste, med lite tur blir det att se denna lilla killen i London i januari med Juliette! Så jävla fett det skulle vara.

ETT RIKTIGT JÄDRA UNDER?!

EN SJUK GREJ HÄNDE NYSS! Jag tuggade ett tuggummi, blev less och skulle spotta ut det fast orkade inte gå till soptunnan för jag ville sitta vid datorn, så jag tänkte he det på handen lite ett tag (äckeljag) för det var inge gott längre. Hedde fast det med munnen på handen, kollar, och vafan ser jag?! EN JÄDRA GUBBE! Detaljerad och allt liksom, så himla konstnärligt av mig! Tänkte först typ rama in den men ångrade mig ganska snabbt. Det är bara så coolt, han har ju till och med den där rännan mellan näsan och munnen! Fan, jag ångrar att jag kastade bort honom.
Visst ser han ut som en Greger? Jag ska kalla honom för det iallafall. Greger. Min fina Greger. Gregis.
RIP, finaste Gregis.

Varför är allt så utvecklat?

Kom på en värdig fråga: Om man skriver i sin logg på facebook något i stil med "Den som gillar det här ska jag mörda brutalt med en yxa i huvudet och sen skära av tungan och spara den i en liten ask" och sen gillar någon det, blir det ett mordhot mot den personen då? Kan polisen ta en då eller? What's up with that egentligen?! Det blir ju som ett självanmält mordhot. Ett självmordsförsök? Eller vad klassas det som?! Det kanske inte gills, det kanske bara räknas som en vanlig gillning. Åh, denna förvirrande värld vi lever i.
Jag önskar att jag levde på typ 60-70-talet. Inga mobiltelefoner, inget internet, inget krångel. Man träffades liksom alltid irl eller snackade i telefon, allt verkade vara så enkelt. Nu kan ju t.ex. planen för fredagkvällen ändras typ 10 gånger under en dag med sms, fb och allt vad det är. Då vart det liksom som det var bestämt, man kunde ju inte få ett sms under kvällen och ändra sig. Det verkar bara så himla mysigt! Alla samlas hemma hos någon för att lyssna på en skiva liksom, det händer fan inte numera. ÅH jag blir så jävla ledsen att jag är född på 90-talet. Kommer aldrig i hela mitt liv att få uppleva hur det är att leva ett "riktigt" liv utan "onaturliga" grejer som internet och mobiler etc. Så jävla jobbig tanke! Ah fast i och för sig, kan ju flytta till en sån där medeltidsby där man bor som på typ 1800-talet. Men det kändes inte heller jättelockande. Jaja, jag ska sluta skriva dryga grejer nu. Letade en fin bild som skulle beskriva det som jag vill leva i, men fann inget som dög. Tänk typ "that 70's show".
Mina ögon svimmar nog snart nu, så godnatt!

Såhär ska btw bloggen se ut, men he gå jun't. Ska börja skriva så istället för "det går ju inte". Det låter ju så. (miniatyr=klickbar)

Kastar hat på google chrome atm.

Varför fungerar inte min blogg med google chrome? Brb, ska hata.
Blir så jävla irri på världen, buhu. Alla med GC kan gå iväg, för det kommer ändå inte funka för er att se min blogg rätt, bilderna kommer typ bli cuttade. Så nu vet ni det, hejdå på er. ÅH JAG ÄR SÅ ARG. Kan någon som är bra hjälpa mig eller?:((
Jag har fan alltid hatat google chrome. Och jag har alltid gjort rätt i det, märker jag nu! OH THE ANGER. Nu ska jag ut med Julia och Hjalmar på en liten prommis i det SJUKT fina vädret! Ska glömma mina bekymmer och vara glad hihihih puzz hej bloggiz<3

RSS 2.0