Fulbloggen blir bara fulare.

Ska göra om bloggaN lite så den kommer vara rörig ett tag eftersom jag inte har så mycket tid/skills. Det kommer säkert bli för jobbigt så jag ändrar tillbaka allt till som det var innan, men jaja. Vi ser väl!
Idag slutade jag typ klockan elva eller något, så finklassen drog till stan och käkade pizza i Döbelns. Hur mysigt som helst, gillar verkligen min klass! Sen gick jag, Felicia, Filip, Linn och Matilda på stan en stund, kult. Lägger upp bilder när dom är uteee!
Egentligen hade jag inget att skriva, bara att bloggen kommer vara en mess, så detta får räcka så det inte blir ett drygt "detta gjorde jag idag-inlägg".
Vi skulle ha stoneface. Gick nästan bra.

Funderar lite.

Jag har tänkt på en grej och den grejen stör mig sjukt mycket. Jag vet inte vad smärta är?! Låter konstigt och nästan lite "i hurt myself today to see if i still feel, i focus on the pain"-aktigt (vill ba sjunga den nu), men så menar jag inte!
Men på riktigt, jag har aldrig gjort illa mig allvarligt, vet inte hur smärta känns. Aldrig brytit något, aldrig fått någon spricka någonstans, aldrig stukat något (som jag kan komma på) etc. Det ondaste jag kan minnas att jag haft är typ sån där svimmnings-mensvärk, och det är väl ändå ganska chill på skalan kan jag tänka mig? Kan inte ens tänka mig hur det skulle kännas att ett ben går av. Måste göra ont som satan. Tänk att få en kniv i magen. Hur fan skulle det kännas? Eller en kula i axeln? JAG KAN INTE ENS ANA OCH DET STÖR MIG GALET MYCKET. Säger någon ordet smärta så tänker jag typ på känslan när man bryter en nagel, så illa är det. Detta är anledningen till min lilla incident när jag hedde foten under en bil som körde för ett tag sedan. Det här kan inte vara bra för mig? Måste typ bryta något fort, så jag slutar försöka ta reda på vafan smärta är.
Tänk er att ni aldrig känt på t.ex. lycka, men ni ser det på tv och i verkligheten varje dag, då börjar man väl undra vafan det är alla känner? Så känner jag med smärta! ÅH DET ÄR SÅ STÖRANDE! Kände typ ingenting när bilen krossade min stackars lilla högerfot. Eller så var det smärta och jag är immun? Knappast. Jag kanske tror/är inställd på att det ska kännas mer, så jag inte tar åt mig lika mycket? Eller nej. ÅH JAG VILL BARA VETA. Gud vad det stör mitt inre.
Har ni ens tänkt tanken själva? Liksom, vad är det absolut ondaste ni varit med om och hur känns det om det skulle hända något som gör ännu ondare? Fundera på det ett tag, man blir så himla ställd.
Det finns så sjukt mycket i världen som jag aldrig provat, och troligast aldrig kommer att prova. Oh lord, så sjukt frustrerande allt är.
.
Ps. Ta inte det här som att jag vill att någon ska skada mig, för det vill jag verkligen inte. Så döda mig inte, tack!

I'm just a virus inside your head.

Ganska ovärt inlägg ändå.
Fick stört ont i huvudet, är typ rädd för mig. Har jävla nackspärr och huvudvärk 24/7, kult.
Dricker chai-te oxh ser på Svenska hollywoodfruar nu också, det är ju fan amazing!
Maria Montazami: "Kamran är romantisk på ett perfekt maskulint sätt, han slår mig i stjärten minst... 100 gånger om dagen!" Gotta love her.
Åh herregud, Gunilla sa just att hennes dotter Erika kräktes för att gud gjorde det så hon kunde sjunga sedan. Sjuk värld! "Det är jesus som ser till att du kräks nu! Det är jättejättebra!"
HAHAHAH OCH ISABELLA ALLTSÅ, hon skulle fotas framför Hollywoodskylten och kom sent för att hon sminkade sig så mycket. Hon skyllde på att hon "inte hittade". Hur fan hittar  man inte till hollywoodskylten?
Allt detta är verkligen sjukt roligt. Men nu ska jag sluta snacka om det här.
Slutsats: folk borde se mer SHF.
Nu måste jag lära mig mina gröna spanskakort, roligt.
how to make gifs
Mina kattisar är fan sjukt olika. Skriver ner hur dom är, börjar lära känna dom ganska bra nu.
Sonja: Är tjock och gillar mat. Spinner endast då hon äter. Vild jävla galning som hoppar på Ted när han sover typ hela tiden. Hon sover bara på konstiga ställen, hennes favoritställen är kaninburen, trösklar, tangentbord och dammsugarslangar. Hon jamar mjau.
Ted: Inte bäst på att äta, slickar mest på maten. Väldigt lättroad, ser han en fluga i ett fönster kan han sitta och försöka fånga den med sin tass i 20 minuter utan att ens märka om den är på utsidan av fönstret. Gillar att peta på saker öht med tassen. Sover typ hela tiden, men mest på sköna ställen som soffor. Det räcker typ med att nudda honom så spinner han. Han jamar något konstigt prrrmjau.
.
Fattar inte varför någon annan än typ Matilda skulle bry sig om det här, men hehe.. Allt för dig Matzo!♥
(jag kommer bli en no-lifer/crazy catlady)
PS, GOMAGGN ÄR MED! ♥

You give me opportunity to re-create reality.

Jag är så sjukt klantig. Vaknade halv sju, försov mig en kvart, stressade sate så jag skulle hinna med bussen kl 8.08, blev skabbig som få. Klockan 8.07 insåg jag att jag missat bussen, så hateade mitt liv. Kollade schemat, och jag börjar visst klockan 9.50 och inte 8.50... Hml, hade kunnat sova en jävla timme längre:( Men nu kan jag försöka bli fin istället. Lycka till, Elin! Tack, Elin.
Och jag börjar typ tro att jag är rymdens/karlavagnens/stjärnonas/universums dotter?! Det hade fan varit tufft iallafall. Tänker på min skeva karlavagnsarm, alltså. Det kan väl inte vara slumpen, eller? Jag kanske bara har galen fantasi. Typ. FAST JAG ÄR NOG ETT BARN AV GUDARNA, AKTA FAN SÅ JAG INTE KOMMER MED STORARMEN MED RYMDKRAFTEN. Skoja, jag är bara dryg och egocentrisk. Fast sen så var jag inte seriös heller, såatteee det jämnar ut sig, snuttisar. ♥
Tror aldrig någonsin jag ska blogga på morgonen igen. Det blir bara fel. Visst är jag dryg? Förlåt, hejdå.
VARFÖR SER GUDEN UT SOM JUSTIN BIEBER HÄR? Måste typ hämta storhinken för att fånga tåren i mitt öga. ily babe.

"Jag har absolut inte ritat dit det här, jag lovar!"

HAHAHAHA JAG KLARAR INTE AV DET HÄR! KAN VARA BÄSTA JAG SETT PÅ HELA ÅRET OCH DEN HAR BARA FYRA VISNINGR, FÖRTJÄNAR MER?!?! The swag alltsååå, åh hun.
Killen ragear och är småcool alltså. Kaxig och cool kille på 9 år vare här.
Observera att han har barbieposters på väggen bakom sig. Inte så cool nu länge va?
Btw, ska sexåringar säga "fucking"?
Åh älskar hans dialog med sig själv också, snutte<3
.
Och sorry att jag spårade med den där jävla translategrejen förra inlägget, det var verkligen jättekonstigt. Kan inte förstå vad jag tänkte, det var verkligen inte okej någonstans. Tyckte jag att jag var rolig eller? Troligast ja. Det blir alltid så, jag säger något som jag tycker är skitkul och just när det kommit ut ur käftsatan så inser jag att det verkligen inte är roligt utan bara jättekonstigt. Så förlåt kära vänner, vet inte vad som flög i mig!

Hey, stranger, I want you to catch me like a cold.

Min artonårige bror Filip frågade om han fick rita något på min hand, och jag sa att han fick rita precis vad han ville. Han funderade ett bra tag och när han väl började rita sa han att jag inte fick se vad han ritade förrän det var klart.
Han blev klar och jag öppnade ögonen igen. Vad hade han ritat? Jo, en kyrka. En kyrka? Liksom va? Varför? Hur kommer någon ens på tanken att rita en kyrka på någon annans hand? Han fick rita precis vad han ville, och han ritade en fucking jävla kyrka?! Dude, något är fel på den killen alltså.
Ännu konstigare är det att kyrkan faktiskt är rätt snyggt gjord. Det ser ju iallafall ut som en kyrka!
Här är den alltså:
(Knöliga och maskulina lillhanden här ju♥)
.
ÅH JAG NOSTALGIAR MIG MED PANIC! AT THE DISCO, MITT FAVVOBAND I TYP FYRAN-FEMMAN<3 Blir så himla glad. Minns att jag tyckte det var jätteroligt att sångaren heter Brandon Urie, för att han nästan hette urin i efternamn. Bra humor jag hade då! Fast lite roligt är det ändå. HAHA ÅH, chattade om film med en gammal kompis som jag inte snackat med på hur länge som helst igår som bor i Seattle (=snackar engelska), och han skulle säga vilka hans favoritgenrer var. Då sa han "My favorites are horor." Jag kunde bara inte hålla mig! Det var egentligen inte kul alls eftersom han bara tänkt skriva "horror", men det gick inte att undvika skrattet där inte! Tror han blev lite ledsen på mig.. :( Plus så satt jag i aulan på skolan och lyssnade på någon föreläsning, blev lite småpinsamt för en sekund där men vadå. L1V3 L1F3 WH1L3 Y0U C4N!!11one
Gunna do some homework now, bye bloggie. Ska börja översätta mina inlägg till engelska eftersom jag har så mycket engelska läsare och jag är cool. Ska pröva nu. Men måste ju verka bra, hm.
.
Translate for this post: I love my mother and cute little kittens and i always get an A+ in school. I've got blonde hair and blue eyes and I watch tv-shows such as "how to be perfect" and "be the perfect quiet little girl in town". PS. I never curse. DS.

Kan jag få en hjort, eller iallafall en flock?

Saker jag frågat/sagt till min käre moder den senaste timmen:
-Hur mycket same måste man vara för att få ha renar?
-Får man samla en älghjort ifall man inte får ha renar, som en låtsasrenhjort?
-Är våran tomt stor nog för att ha kossor på?
-Kan man ha tama rådjur i flock?
-Vad äter mårdhundar?
-Får man ta lodjur från skogen?
-Jag tycker om kaniner.
.
Sammanfattning: Jag är inte same nog att få ha renar, älgar kanske inte är så lätt att samla in och hålla i flock, våran tomt klarar inte av kossor, rådjur går nog inte att hålla reda på, lodjur är vilda och man får inte ta dom, mårdhundar är barbarer. (=livet vill inte att jag ska få ha en flock)
Såååå, jag slutade på kaniner. Tänk att ha en liten kaninflock på gården! Sen kommer massa kaninbebisar på våren, eller när dom nu föds. Åh, jag tycker verkligen om kaniner. Nu ska jag gosa med Smulan.
Godnatt.

SILVER ECSTASY

ÅH GUD, ÅH GUD, ÅH GUD, ÅH GUD,
DET ÄR DEN TJUGONDE SEPTEMBER TVÅTUSENELVA NU, JUST PRECIS NU. Andas.

Kina, kina, han var en arg(?) diktator, men han hade ej dator. Ha-ha-ha-ha-ha -HEJ!

(angående rubriken; hahaha älskar dig gustaf!)
Pappsen kom just hem från kina, och jävlar vad grejer han köpt! Han är lite dålig bara, bad han att köpa vinröda converse och absolut inte vanligt röda, sen ett par mörklila och inte ljuslila. Vad kommer han hem med? Ljuslila och ljusröda. Tror faktiskt han är färgblind. Men då får man inte flyga flygplan kom jag på, så det kanske han inte är ändå. Eller färgblindhet kanske kan komma med åren? Jag vet inte. Aja, han köpte lite smått random saker också som han hittade för allt var så sjukligt billigt. Tänkte lista det jag kommer på:

-Två par converse
-En bajskorvsjacka aka fjällrävenfjortisjacka
-Två väskor
-En börs
-En galen t-shirt
-Kinesiska tuggummin som jag älskar som smakar gräs (låter kanske vider men jag gillare!)
(orkade inte hämta allt så tog ba kort på det som var i närheten)
Känner mig som värsta märkeshoran eftersom allt är typ prada, fjällräven, converse osv. Men sen äre ju kinakopior, då mår jag bättre.
Hahahah älskar pappas humor, Osamao<3 Det står typ "arbetarens väg" eller något liknande på t-shirten. Och för dom som inte förstod så är det Obama med mao-outfit.
Och btw, jag hade en annan tshirt under, därför det är knöligt och konstigt:(
BTW KOLLA DEN BLÅA RINGEN PÅ BILDEN? Min cam är cp på skoldatorn, värt att jag fick den enda missbildade.. </3

Men det finns negativa jävlar som bävar inför snö.

Är sjukt oförståeligt besatt av denna låt, varför?! Är typ kär i han den där andreas, brb ska rita hjärtan i en dagbok..
(finns på spottan med)
Åh, blev taggad på vintern nu.
Och igår var ju inte lugnt iallafall! Tydligen gillar jag skotrar nu också, för har en knapp på väskan där det står "I <3 LYNX".

SKOLDATORN OCH DESS BEGRÄNSNINGAR<3<3<3

Jag borde plugga. Har prov imorgon och vet inte ens hur man skriver ett jävla referat, som alltså är själv provet. Mamma vad dåligt det kommer gåå, H4T3_L1F3. Skoja, det kommer äga.
Kollar på family guy och lever livet atm. Och ääääälskar skoldatorn, snabb och fin och go och <3<3<3
WTF DET BLEV LAGG PÅ SEXAN PÅ TVN NY, KOM MASSA KONSTIGA BILDER MED LJUDET FRÅN FAMILY GUY?! SÅG NÅGON?! Fett coolt.
JUSTE EN TILL COOL GREJ, IGÅR SÅG JAG TVÅ BILAR KROCKA!! Så jävla fett det var. Kollade upp och såg ba KABAM och hörde ba KRRSSHH (inte krash, utan krrssh) och sen stannade hela världen! Åh det var så fränt. Det lät verkligen inte som jag trodde det skulle låta. Det lät som typ metall som trycktes ihop, ingen smäll som man hör på tv. Ingen gjorde illa sig iallafall, eller en åkte till akutis men det var ba för hon hade ont i nacken. Är det helt okänslig att bli uppspelt över något sådant här? För jag känner mig som värsta boven, men man kan inte veta om man inte varit med om det själv och det var FETT! Bilen blev helt inbucklad och allt, åh vad coolt det var. Nu ska jag sluta prata om det.
Jag har ett mystiskt sår på min handflata, huuuuur gjorde jag det? Ser ut som ett fimpmärke men jag har inte rökt/varit med någon som rökt?!
WTf har hänt där liksom? Aj:(
Har inga bilder på finfatat utom typ fina bilder på mig och johan och william<3<3<3
fintrynet där vaaaa.

Tusen bilder på katter.

Haha fy vad värd jag är som lägger upp typ åttio bilder på mina kissekatter men dom är ju så fiiinaaaa så varför inte?
<-Sonja, Ted->
Suddig bild men det var den enda jag hann ta när Smulan träffade en mjau. Det var såååå roligt!
Titta snutteeee vad liten han är!
Oj, det var visst inte en enda ensambild på Sonja.. :( JAJA hon är fin. Åh mina snuttisar.
Det här hamnar självklart i min (oanvända) kategori "underbart." som jag tror jag har typ ett inlägg i bara, haha. HAHA OMG JAG KOLLADE NYSS OCH DET VAR DET BÄSTA SOM HÄNT MIG, KOLLA KATEGORIN!!! HAHAHHA DÖR JU.

Take me, river, carry me far.

Haha, du som kommenterade anonymt på förra inlägget: Fett dum fråga. Bara att kolla facebook, källan till allt? Men jaaa, det var då inte nyss iallafall!
Anyhooo, hade skolfoto idag och vi var pirater. Sjukt vad hemsk jag blev på bilden, men det får man vara om man är pirat tycker jag! Har ju färgat håret nu också, det är huur mörkt som helst. Men jag börjar gilla det mer och mer! Älskar att ha mörkt hår, det känns som att det är mycket mer då. OCH PÅ TORSDAG KOMMER FAN KATTERNA, GALET ATT DET BARA ÄR TRE DAGAR KVAR! Pluttinuttor.
Nu vill jag ha mat, sen blir det innebandy. pz out bre yao
Vafan, är det storm ute eller?
Nästan vårat klassfoto, bara nästan. Snodde bilden från Linneas fb, oops.

Det var så länge sedan.

Igår var helt klart den roligaste kvällen på månader. Kanske till och med den roligaste kvällen i år. Är så glad! TACK BÄSTA ELLA.
På frdag kommer kanske mina kissekatter. Älskar livet. Varför leker det? Har gjort alla läxor nu jag kommit ihåg, förutom att läsa lite svenska och naturkunskap. Allt är så hääärliiiiigt! På måndag har vi skolfotografering med temat Pirater. Och nu ska jag färga håret!:D Kommer bli typ svart, fast färgen är cp och går ur jättefort även fast den är permanent. Fpr se hur det går, hejdå folket!
Bild från midsommar, åh. Och jag älskar katter.

RSS 2.0