"e de jul så e de!!!"

Är SÅ nöjd över årets både givna och mottagna klappar. Detta är den mest lyckade julen i mitt liv. Fick NÄSTAN min kusin att prata med mig (hon är jätteblyg och typ 6 år) då jag lärde henne fläta vänskapsband. Och granen som jag högg ner i morse är så fin, så fin. Lite gles men det gör inget för den är ju ändå EGENODLAD.  Åh hoppas ni har haft det lika mysigt som jag ikväll<3<3 (har värsta julkänslan nu, det vände efter förra inlägget)
Aja, go jul på er då allesammans:):):):):))))

En bild då jag (koncentrerat) fångar paket:
Och en då jag äter godis:
Mums, de va gott! :P xD

Är jag inte en riktig svensk???? :'( :'( aja god jul då.....

Det känns som att ALLA tar julen på mycket större allvar än mig och min familj...?? Jag har alltid trott att jag är en "normalsvenne" på julplanet, men tydligen inte. Vi har ju julgran, julpynt, kollar på kalle, äter dopp i grytan till lunch och sedan julmiddag, har tomte osv, allt det där som man "ska" göra på julen.
Men sen nu när jag kollar facebook blev jag så chockad?! Folk postar JULLÅTAR, JULBILDER på tomtar med små dikter på, dom äter JULFRUKOST, firar jesus födelse i KYRKAN, spelar in god jul-FILMER och tar juliga BILDER på sig själva??? VA???? Denna natur är så ovan för mig. Vet inte om det beror på att min familj inte är religiös..? Fast å andra sidan känns det som att det är fler familjer i sverige som inte är religiösa än de som är. Så that can't be it.
I år ska jag iallafall ut och hugga julgranen SJÄLV, det är väl ganska juligt? Jag har till och med planterat den själv!!!! HUR juligt??? Lol jag försöker bara verka mer svensk buhu :'( lol ska försöka filma så kan jag lägga ut det på youtube och få vara svensk..... <3 *trying to get accepted by society*
 
...Fast att jag inte spelar jullåtar och tar julbilder osv. kanske beror på just att jag är svensk. Jag tycker t.ex. att det är jobbigt att säga "god jul". Det är så.. awkward? Någon som känner samma, eller är det bara jag som är whitegirl?

Aja go jul på er allesammans:) *försöker passa in i det svenska samhället despite the awkwardness*

It's been a long, dirty war, Assassin. Everyone deserves a holiday.

"På lovet ska jag vara aktivare" lol jag kan inte ens hålla ett enda litet löfte..... Men mitt liv är så busy just nu?? *sKyLLer iFrÅn MiG* Är faktiskt klar med alla julklappar, julstädningen och julpysslet. Men..... Igår hände det. Något som jag borde ha förstått att det inte skulle funka. Två dagar innan julafton hände alltså....................
Att jag tog upp playstationet på mitt rum. HUR dum får man vara? Är ca lika isolerad som en mentalsjuk på 1700-talet. Det finns inte längre något som hindrar mitt spelande, alla odds är på min sida. Kan inte sluta spela. Är i en strid med mig själv ifall jag ska ta ner playstationet igen eller ha kvar det på mitt rum. 

Fördelar med att ha det på rummet:
- Kan spela ostört hur länge jag vill
- Får känna eufori
- Kommer hinna förbereda mig inför AC3
- Behöver inte lämna sängen
Nackdelar med att ha det på rummet:
- Ser ej dagsljus
- Träffar ej min familj, och det är fan jul
- Äter eller dricker inte ordentligt
- Får ingen motion
 
Lever i ett mindset där detta är hur jag ser ut...... Känns ändå helt ok.
Älskar hur jag just googlade upp en quote från ac att ha som rubrik...

Åh finland, i miss you...

Tips: isitchristmas.com, klicka på "nej" och låt det roliga börja.
Fick en ny vän där idag, Finland. Vi var med varandra jättelänge och klickade på varandra och var nära. Sen lekte vi lite tagen. Fast sen hamnade jag i en annan server, men där gjorde jag och Australien infinityaymbolen tillmannans. Varför är detta bäst?
So simple yet fun!!!! Ps. ge det lite tid Ds.

Ska skicka in den så här och se vad läraren säger......

Sitter med en helvetestext till svenskan som nyss var 2 sidor. Detta hände just:
Det är 26 sidor............ Hur det hände vet jag ej. Vet inte heller hur jag ska fixa det, för all text är omkastad överallt. Fml.
Och nej, ctrl z funkar ej.
Cry
me
a
river.

I'm bringing sexy back MH MH-MH-MH MH

Min bror kom in i mitt rum och gav mig en påse godis, "för att jag ville vara snäll". Jag skulle ta en cambild på det och vara glad men råkade lukta i påsen när jag väntade på att bilden skulle tas. Fick en kvälvning och SNAP, sa dattan.
Det ser typ ut som att jag tuggar något..?? Men jaha nu vet jag hur jag ser ut just innan jag spyr. Förstår också varför brodern gav mig dessa helvetesgodisar. ALLTSÅ OM NI KUNDE KÄNNA STANKEN NI SKULLE DÖ. Fattar inte hur det kan lukta så vidrigt..?? Aja.

För övrigt satt jag på skolan och jobbade matte i 4.5 h idag. Älskar livet, så att säga.
Jag kanske borde nämna att jag på de 4.5 timmarna endast hann göra EN sida. Älskar livet ännu mer nu när jag insåg det.

Dregel och specialister.

Jag brukar inte vara speciellt rädd för att gå till tandläkaren. Men imorgon är speciellt. Då ska jag nämligen träffa SPECIALISTEN. OJ vad mycket  jag hört om denne specialist. Det går flera år tillbaka. Från att i mitt huvud vara något jag trodde var en vanlig tandläkare till att vara gurun och GUDEN av alla tandläkare. Hen verkar ha ett väldigt busy liv eftersom det tagit mig ca 4 år att få möta henom. Är lite nervös inför att möta tandläkargud. Tror hen kommer göra mig lycklig, men det är ännu osäkert. Jag hoppas på en härlig liten räls så jag äntligen kan äta. Fast det kommer bli lite ledsamt om jag inte kan ha ärtor i min glugg och låtsas att jag har en grön tand längre.

Är rädd för:
- att hosta ut något äckligt av slemkaraktär på ~specialisten~
- att få mens i tandläkarstolen
- att få höra att jag behöver samma operation som min bror
- att få en ny larvtandställning
Inför det känner jag så här: (lite kluven) 
Berättade jag förresten om förra gången jag var hos tandis? Jag fick iallafall mitt eget dregel över hela ansiktet, inklusive i ögat. Det var tandläkaren som hedde det där. Det blev jätteawkward när hon torkade bort det från mitt ansikte. Verkligen awkward. Allt jag såg var det där starka ljuset, ett papper och dregel. Dregel överallt. Fast mest awkward var det när hon råkade he det där och jag inte kunde säga till pga 100 objekt i munnen --> när hon märkte det 10 sek senare blev det awkward.
(Fuck er som säger att det stavas "dreggel". Jag litar på wikipedia. Och på mina emokompisar från 08. Dregel, dregla, dreglade.)

12-12-12 12:12:12?

 
Jag lyckades ju pricka in 11-11-11 11:11:11 i ett inlägg förra året så jag tänkte försöka igen i år!! Det kommer ju faktiskt inte att hända igen på typ 100 år. Ska ta en bild, dagen till ära. Vänta.
Det blev en gif av tre. 12-12-12, tänkte jag.

Hoppas bara jag lyckas pricka in det på sekunden, som jag gjorde förra året, annars kommer jag bli major ledsen.
OJ alltså borde verkligen skriva på min entrepenörskaprapport nu, som jag "arbetat" men i över en timme nu. Konstigt att jag inte skrivit ett enda ord bara:):):)

edit:
YES JAG LYCKADES LOVE ME!!! men det syndes ej på själva bloggen?? men i mitt inlägg iallafall så jag är nöjd<3

Inlägg 3: Nära döden-upplevelse.

Detta blir det sista tidsinställda inlägget. Men också det SJUKASTE. Vet inte hur jag ska berätta detta bra nog, men ska försöka...

Det hände idag (i förrgår, när ni läser detta). Det var på bussen. Allt började bra. Jag hanterade en social situation på helt utmärkt. Sedan, när jag skulle av, tog jag mig framgångsrikt förbi killen som satt bredvid mig och ut från min plats, och gick fram till bussdörren. Då hände det..... Bussdörren öppnades, och utanför var en.... FUCKING SNÖVALL??? Typ en VÄGG av snö. Eftersom bussen var full och jag ej skulle hinna till en annan utgång bestämde jag mig för att attackera vallen. Jag satte foten på det perfekta stället och hade nästan tagit mig ut ur bussen, allt gick som smort. När helt plötsligt...... DÖRREN STÄNGDES!!! Eftersom jag klättrade sidleds stängdes den RAKT på mitt ansikte och försökte typ dela min kropp i två halvor. Jag tappade såklart balansen och föll ner i snövallen och gleeeed in under bussjäveln!!!! Bara med halva kroppen dock. Men jag fick så JÄVULSK dödspanik och började kravla för mitt LIV. Ville ju inte bli påkörd av en fucking buss. Jag lyckades snabbt ta mig upp från under bussen och kravla över snövallen. Var helt snöig och hade tappat väskan. Tog upp den, ställde mig upp plockade fram mobilen och spelade oberörd och ringde Matilda.... Till råga på allt hade bussdörren öppnats igen när den stötte emot mig så alla såg formodligen hur jag kämpade där under bussen:'(:'( Men ingen hjälpte....</3

Hemsk upplevelse, jag vet. Jag kunde ha DÖTT??? Aja det var allt. Ni tycker kanske inte att det var så speciellt men det var en nära döden-upplevelse för mig. Är fortfarande i chock, fattar inte att det hände.
Jaja. Tack för dessa tre underbara dagar ♥ Cya soon, my beloved friends ♥

Vi tänder nu tusen ljus för tanken på att jag skulle kunnat ha dött idag (i förrgår):
Må jag leva flera decennier längre♥

Inlägg 2: Konstiga minnen+en tanke.

Här om dagen när jag bestämt mig för att gå från mig till min gode vän Sally. Det är egentligen bara runt 5 km, men jag är sämst och gick vilse på grubbe/grisbacka 2 ggr så min lilla promenad blev en timme lång:):) HUR SOM HELST dök massor av minnen upp under min promenad?!?! 

...Som den gången i sjuan då jag + 4 vänner köpte godisstångar endast för att gömma oss bakom ett elskåp i en skog och trycka ner dem i halsen i hopp om att spy. 
...Eller som den gången jag hamnade på en efterfest en vinternatt med okända människor och vaknade upp nästan morgon (hemma) till ett paket i brevlådan. Då visade det sig att en kille alltså hade FÖLJT MINA FOTSPÅR i snön hem till mig för att lämna en present i låddan min. Romantiskt..... eller.....?
...För att inte glömma den gången jag godhjärtat hjälpte en 45+are att få över hans cykel över en avspärrad bro så han kunde ta sig hem, och han som tack visade mig en bild på sin chockerande lila (och 45+ år gamla) penis.
Min reaktion:
Hehe nej, jag började nästan gråta.

En annan grej jag kom att tänka på (som dock kanske är lite för filosofisk):
Tänk er att ni går samma väg till bussen varje morgon. Det finns en genväg över en gräsmatta som ni brukar/ kan ta. Endast det faktum att det faktiskt FINNS en genväg, gör ju er vanliga väg till en omväg. Så varje dag då ni går till bussen, går ni en omväg, eftersom ni vet om en bättre väg men tar den inte. Slutsats: alla vägar är omvägar, för det finns inga vägar utan genvägar. (om man inte tar den ultimata genvägen=RAKA vägen till målet oavsett hinder)
Jag vet, det är sjukt. Nu tänker jag lämna er i dessa tankebanor ett tag.
 

Inlägg 1: Snö.

Jag ha SÅ många utkast på bloggen och ännu fler anteckningar på mobilen om saker jag tänkt skriva inlägg om. Men har liksom glömt bort? (tänkte skriva att jag ej haft tid men det är icket sant mtpa jag har sovit ca 2 h varje dag efter middagen)
Så jag tänkte helt enkelt att jag skriver klart dom nu,  tidsinställer inläggen och kör på typ 1-2 inlägg i ett par dagar framöver? ÄR DET OK?? Lol ni har ingen talan för jag börjar med det innan jag ens publicerat detta..... LET'S GO!

~Första inlägget börjar här~
Eftersom så många verkar väldigt ledsna över att det snöat så himla mycket, tänkte jag dela med mig av mina FAVORITSAKER med snön som gör allt mycket bättre!!! Inte saker man kan göra med snön, mer liksom hm... Bara själva snön och hur bäst den är som en....person.....eller....individ? Objekt? Aja ni fattar. LET'S GO! (sa jag inte detta just? jo.)


Sex saker att uppskatta med snö:
1. Fotspår. ÄLSKAR fotspår i snön. Utifrån någons fotspår kan man planera hela personens LIV; vilken personlighet hen har, vart hen ska, om hen är stressad eller lugn eller lycklig osv. Typ som många tydligen gör med människor på bussen. Fast fotspår har inget med utsidan att göra, förutom skostorlek. ¡TIPS! till alla att göra detta, det äger.
2. Stigar/geenvägar. Detta är inne litegrann på samma spår som det förra. Jag älskar att se hur MÄNNISKOR har traskat omkring i djupsnön och tillsammans skapat en fucking STIG?!?! Ingen känner varandra, men ändå sammarbetar dom så bra?! Tycker det är... Gulligt? Det har hänt att jag fnittrat endast för att jag gått på en snöstig och tänkt dessa tankar.
3. Hur LJUST det blir. Alla vet ju att snön reflekterar solljuset=ljusare. Behöver jag ens utveckla mer.
4. Att få en snöflinga i ögat. Känns inte som att detta behöver förklaras heller. Alla förstår väl tillfredsställelsen? (sry om du ej har ögon)
5. Hur RENT det blir. När marken täcks av snö täcks ju också all skit och allt skräp som alla äckelmänniskor orsakat (ni vet ju att jag hatar mankind). Även fast man vet att det finns där under, så gör snön ett jävligt bra jobb att dölja det. 
6. Hur underbart symmetriska snöflingor är. Vet att detta är lite flummigt, men är du som jag, dvs ett stort fan av symmetriska objekt, är snöflingor något som får tillfredsställelsen att hitta hem.
  MmmMmhhhh titta på den bara...... *tiLLfrEdSstäLld*

Har ca 1000 saker till att ta upp men känner att jag måste dra en gräns någonstans. Det blev lite mycket text. är så himla kreativ ikväll?!?! Nu ska jag skriva de andra inläggen wiho, tidsinställer på kl 12.00!!! BE PREPARED!
Lol inte för att vara en dryg jävel, men det skulle vara kul att höra vad ni tycker om med snön.... :/?

Plz love me

Det känns ju stabilt när jag stalkar typ halva världen men ingen stalkar mig..... Har hittat ett sätt som man kan kolla vilka som stalkar en på facebook i sidokällan. Man kan kolla alla som gått in på proffen. Förväntade mig massa spännande personer men topp fem var:
1. Matilda
2. Sally
3. Gabriel
4. Jessica
5. Alice
................... Alltså bara mina bra vänner. Kul liv. Jättekul. VARFÖR ÅÅÅÅÅH jag var astaggad på att ha en stalker men NEJ fuck u life.

Kan man gå i stalking som en sport?

Jag är så himla vild när det gäller stalking. Det är på riktigt ett av mina favoritnöjen. Ibland håller jag mig till gränserna, men ibland...... inte. Vi lämnar det där.
Ibland vet jag bara helt sjuka grejer om vissa personer, utan att ha någon aning om varför eller hur. Sånna där små detaljer som man egentligen inte borde veta, som typ religion, syskons arbete, skostorlek eller andra helt irrelevanta saker. Då beror det oftast på att jag haft en stalking spree som jag helt enkelt fått en black out under och inte minns vad jag gjort.

Topp 3 av saker jag inte är så stolt över:
- Tagit reda på en persons fyra sista (ja jag vet detta är den värsta) 
- Kollat scheman och matchat med mitt eget (lol på att detta händer så ofta)
- Tagit reda på vilka bussar personen åker för att ta samma ELLER undvika samma (faktiskt ibland)
 
Lol det såg typ inte ens så farligt ut om man inte vet omständigheterna..... Aja..... Jag trivs i min roll som stalker. Hatar dock när man just stalkat någon som sätter sig typ bredvid en på bussen och det blev jätteawkward i ens eget huvud och man skäms lite. Men sen går det över.
 
Ifall någon stalkar mig just nu (lol på osannorlikheten men aja) så vill jag berätta för er att jag brukar sitta och gunga som på gifen ovan ca alltid. Nu vet ni det. Den bjuder jag faktiskt på. Love u <3 <3

Det enda bra med att fira någon annans födelsedag: tårta.

Detta har varit en givande dag. Har tryckt mängder med tårta, godis, ostkrokar och läsk. Lol lycka till med att se mig i bikini till sommarn säger jag bara.

Har också en ständig skåning i mitt huvud?? Varför?? Tror att det kan ha att göra med julkalendern, men det är oklart än.

En sista grej bara. Jag har inte gråtit över min svenskaredovisning än??? och den är imorgon?!?!
Alternativ:
1. Jag åker till skolan imorgon och gör bort mig totalt
2. Jag sjukanmäler mig
3. Jag vaknar mitt i natten gråtandes och kan ej somna om vilket resulterar i att jag stannar hemma från skolan
4. Jag dör på något sätt så att jag ej kan ta mig till skolan
5. Jag rymmer hemifrån
6. Jag får feber eftersom jag tänkt så mycket ikväll
 
Haha alltså sexan är sann, faktiskt. Det har hänt. Ni som någonsin haft ett prov med mig vet hur rött mitt ansikte kan bli när jag tänker riktigt riktigt hårt. Tänk er de hårda tankarna EN HEL KVÄLL för mig. Lol jag tror det var därför jag blev sjuk senaste gången, haha dör....... mvh tjejen som får ont i huvudet av att tänka

RSS 2.0