Är jag inte en riktig svensk???? :'( :'( aja god jul då.....

Det känns som att ALLA tar julen på mycket större allvar än mig och min familj...?? Jag har alltid trott att jag är en "normalsvenne" på julplanet, men tydligen inte. Vi har ju julgran, julpynt, kollar på kalle, äter dopp i grytan till lunch och sedan julmiddag, har tomte osv, allt det där som man "ska" göra på julen.
Men sen nu när jag kollar facebook blev jag så chockad?! Folk postar JULLÅTAR, JULBILDER på tomtar med små dikter på, dom äter JULFRUKOST, firar jesus födelse i KYRKAN, spelar in god jul-FILMER och tar juliga BILDER på sig själva??? VA???? Denna natur är så ovan för mig. Vet inte om det beror på att min familj inte är religiös..? Fast å andra sidan känns det som att det är fler familjer i sverige som inte är religiösa än de som är. Så that can't be it.
I år ska jag iallafall ut och hugga julgranen SJÄLV, det är väl ganska juligt? Jag har till och med planterat den själv!!!! HUR juligt??? Lol jag försöker bara verka mer svensk buhu :'( lol ska försöka filma så kan jag lägga ut det på youtube och få vara svensk..... <3 *trying to get accepted by society*
 
...Fast att jag inte spelar jullåtar och tar julbilder osv. kanske beror på just att jag är svensk. Jag tycker t.ex. att det är jobbigt att säga "god jul". Det är så.. awkward? Någon som känner samma, eller är det bara jag som är whitegirl?

Aja go jul på er allesammans:) *försöker passa in i det svenska samhället despite the awkwardness*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0