Inlägg 1: Snö.

Jag ha SÅ många utkast på bloggen och ännu fler anteckningar på mobilen om saker jag tänkt skriva inlägg om. Men har liksom glömt bort? (tänkte skriva att jag ej haft tid men det är icket sant mtpa jag har sovit ca 2 h varje dag efter middagen)
Så jag tänkte helt enkelt att jag skriver klart dom nu,  tidsinställer inläggen och kör på typ 1-2 inlägg i ett par dagar framöver? ÄR DET OK?? Lol ni har ingen talan för jag börjar med det innan jag ens publicerat detta..... LET'S GO!

~Första inlägget börjar här~
Eftersom så många verkar väldigt ledsna över att det snöat så himla mycket, tänkte jag dela med mig av mina FAVORITSAKER med snön som gör allt mycket bättre!!! Inte saker man kan göra med snön, mer liksom hm... Bara själva snön och hur bäst den är som en....person.....eller....individ? Objekt? Aja ni fattar. LET'S GO! (sa jag inte detta just? jo.)


Sex saker att uppskatta med snö:
1. Fotspår. ÄLSKAR fotspår i snön. Utifrån någons fotspår kan man planera hela personens LIV; vilken personlighet hen har, vart hen ska, om hen är stressad eller lugn eller lycklig osv. Typ som många tydligen gör med människor på bussen. Fast fotspår har inget med utsidan att göra, förutom skostorlek. ¡TIPS! till alla att göra detta, det äger.
2. Stigar/geenvägar. Detta är inne litegrann på samma spår som det förra. Jag älskar att se hur MÄNNISKOR har traskat omkring i djupsnön och tillsammans skapat en fucking STIG?!?! Ingen känner varandra, men ändå sammarbetar dom så bra?! Tycker det är... Gulligt? Det har hänt att jag fnittrat endast för att jag gått på en snöstig och tänkt dessa tankar.
3. Hur LJUST det blir. Alla vet ju att snön reflekterar solljuset=ljusare. Behöver jag ens utveckla mer.
4. Att få en snöflinga i ögat. Känns inte som att detta behöver förklaras heller. Alla förstår väl tillfredsställelsen? (sry om du ej har ögon)
5. Hur RENT det blir. När marken täcks av snö täcks ju också all skit och allt skräp som alla äckelmänniskor orsakat (ni vet ju att jag hatar mankind). Även fast man vet att det finns där under, så gör snön ett jävligt bra jobb att dölja det. 
6. Hur underbart symmetriska snöflingor är. Vet att detta är lite flummigt, men är du som jag, dvs ett stort fan av symmetriska objekt, är snöflingor något som får tillfredsställelsen att hitta hem.
  MmmMmhhhh titta på den bara...... *tiLLfrEdSstäLld*

Har ca 1000 saker till att ta upp men känner att jag måste dra en gräns någonstans. Det blev lite mycket text. är så himla kreativ ikväll?!?! Nu ska jag skriva de andra inläggen wiho, tidsinställer på kl 12.00!!! BE PREPARED!
Lol inte för att vara en dryg jävel, men det skulle vara kul att höra vad ni tycker om med snön.... :/?

Kommentarer
Postat av: lisa

att kasta den på folk och hur den glittrar

Svar: åååh vad fint, älskar det också<3<3 du är så himla fin lisa.
hejhejelin.blogg.se

2012-12-10 @ 22:02:16
URL: http://mittkalejdoskop.blogspot.com
Postat av: matilda

dom där tillplattade, glansiga och jättehalkiga snöfläckarna som man alltid lyckas pricka av när man går! för liksom vad skulle vintern vara utan alla dessa snygga vurpor?

Svar: Åh dom är så glidiga och härliga!!! Eller visst menar du dom som skapas när traktorn plogar?
hejhejelin.blogg.se

2012-12-10 @ 23:00:24
URL: http://matplusilda.blogg.se/
Postat av: gurris

alltså jag läste ju detta för typ....en vecka sen (?) men kommenterade inte då men gör det nu pga tänk jättemycket på det där att man samarbetar utan att veta om att man samarbetar genom att göra upp stigar i snön tillsammans......... alltså har tänkt på det MKT och blivit glad och stolt över mänskligheten och att man kan göra så mycket tillsammans, till och med hjälpa varandra med genvägar, inte bara i snö men också genom svårigheter i life utan att veta om att man faktiskt hjälper till..... fattar du......... hoppas d....... mvh gråtmild

Svar: omg gurre!!! fattar exakt, åh vi är på samma tankeplan!!!!!! det är så himla djupt och man blir så rörd och stolt och glad??! åhh mmmm detta måste vi diskutera
hejhejelin.blogg.se

2012-12-16 @ 22:51:49
URL: http://gurrag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0