Slängde ihop en liten kvällscover.

Skoja... 
Nejmen alltså helt seriöst, den här bruden är ju amazing. Hade jag varit lesbisk/straight kille hade jag nog aldrig kunnat bli kär på riktigt igen efter detta, för alltså gudars.. Inget skulle kunna toppa detta. Åh jag blir så glad när jag upptäcker att det kanske finns lite hopp för mänskligheten ändå, när sånnahär små genier dyker upp. Alltså åh jag blir typ känslosam, det känns som att hon är min dotter som just gjort sitt första mål i fotboll och jag är jättestolt.. *tOrKarTårEn*

Upprörande much?

Vaaart är världen påväg? Sen när blev "ej" ett grönmarkerat ord i word?!?! Idwtlotpa.
Åh idag såg vi på estetettornas projekt, och daaaamn vad duktiga dom var.  Saknar att gå i musikklass och få göra sånnadär saker, men vad gör man.
Har inget på lillhjärtat mitt, så ska ej störa er med tomma ord.

Det är bara att ni plockar fram penna och papper nu va, för här ska antecknas!!!1

Tänkte bara meddela att jag var inne lite snabbt på subway idag. Passade på att banka lite extra hårt på "kaklet" och det visade sig att det inte var kakel..
Nu tror ni säkert att jag gjorde sönder något men NEJ, faktiskt inte!! Kände ba att det var ihåligt, och as far as im concerned brukar inte kakel vara ihåligt. Så jag tror att det är plast nu. Jahapp, då vet ni det.

Hoppas ni antecknade det där.
Nu ska jag fortsätta med mitt gos-hemprov i samhällsekonomi.

...Jahapp. Hejdå på er då...

MästarN

Alltså åh, det var en tjej på skolan igår som föreläste i x antal timmar om mat och hur man ska äta, efter det tänkte jag "ÅH när jag kommer hem ska jag göra en nyttig sallad full med vitaminer och mineraler!!!". Jag kom hem, tittade på salladen, såg min bror plocka fram glass och sen var det bara att priotitera...
Tänkte göra ASGOD hemmagjort chokladsås eftersom jag är kingen i köket (ironi) så jag gjorde ett försök, utan recept såklart. Redan efter första failen då jag på något sätt råkade göra det till en gul, grynig gröt borde jag insett att ödet ville att jag skulle äta den där jävla salladen, men nej, jag skulle försöka igen. Nästa försök råkade jag bränna allt så det luktade ÄCKEL i hela huset. Försökte länge att få bort äcklet ur kastrullen men det gick ej bra. Då kände jag att universum verkligen hatade mitt matval. Men, som den krigare jag är, försökte jag en tredje gång. Resultatet? SUCCESS, VICTORY och allt sånt. Så JÄVLA gott. Masterchef nästa alltså.
Ja å min snygga vänn Mat-ilda :P
Nu har vi engelska so maybe i should write in english too. Hehe isn't that just great???!!:P:P How is your day going??:P

MORGONSTUND HAR GLANS I MUN:P:P:P Är det verkligen glans? Kändes fel.

Jag är inne på mitt rum med stängd dörr, och byggarbetarna jobbar i badrummet ett par meter ifrån mig. Jag tvivlar på att dom vet om att jag är här. Haha alltså detta är kul, en av dom är huuur whinig som helst och ba "ÅÅH vad jobbigt det är!!!!!" och stånkar och stönar hur mycket som helst, tror han är ny för han är väldigt ung. Whineleveln på honom är ju fan oändlig. Åh gud vad kul det ska bli när jag kommer ut ur mitt rum! Kanske lite pinsamt men det gör inget. Nu ska tydligen "mackan" ta en snus. Då vet jag det. Kanske ska gå och fråga om en littN prillA å he under läppN min..
Försökte se äckad ut. Det jag ville se äcklad ut över var mitt hår, som kaosar?! Det är not flat, not yet curly. (hehe britney spears... Hoppas ni fattade) Tror jag ska springa ner och dra en plattång nu, undra hur badrumsmännen reagerar! Det blir kul.

Tillbaka där jag var.

Tips: läs ej detta ifall ni vill ha kvar (den eventuella) respekten ni har för mig.

Har lyssnat på skum musik hela kvällen som masserat min själ. Vet ej vad det är men jag mår så JÄVLA bra av att lyssna på sånt här, lite halvskumt och bara dödshärligt. Jag tror man behöver lite skumhet i livet. Eller iallafall jag, det typ reder ut mitt liv. #deepshitbro

Idag har jag: sovit, läst, ätit, råkat faila bort en stor del av mitt vänstra ögonbryn, tittat på en dokumentär om grodor, sett en gammal film, och totalt spenderat max 30 minuter utanför mitt rum. Borde egentligen ha gjort mer plugg men det kändes inte viktigt eller ens relevant.
Slutsats: detta var en bra dag.
Såhär känner jag mig av skum musik. Går inte riktigt att förklara, men om jag skulle försöka med 5 ord skulle det bli: tom, levande, lycklig, förstående, vacker?!?!?! Förstår ej hur det hänger ihop men jag gillare. OKEJ NEJ så känns det inte alls, skämtade bara. Det känns som om mitt hjärta vecklas ut, alltså rent fysiskt. Känner på riktigt en känsla i mitt lilla hjärta som inte går att förklara. ÅH nu blev jag bara frustrerad, men lyssna på den här låten och om det funkar för er också kan ni ju låta mig veta. Men vad vet jag, det kanske bara är jag som har en djupsöndag.

Haha alltså varför är jag så djup på söndagar?! Kräks nästan på mig själv för att jag är så äckligt konstig och bara.. Äcklig. Äckel. Äckelelin. Blä.

Alltså min jävla bror.

Han har gjort det igen. Fast den här gången var det inte så farligt. Förra gången gjorde han ögonbryn, musch, smink runt ögonen (tror det var glasögon) och konturer på läpparna. Nu fick jag bara en musch, tror jag, som är himla utsmetad. Visst klär det mig? Kanske borde ha så på heltid? Jamen vi ses i skolan imorgon då!!! Okej nej det kommer inte hända, förlåt.
Åh gud vad ful musch han gjorde den här gången. Men vad gör man.

En fredagshändelse, som egentligen bara de två sista raderna är värda att läsa på/om/vadsägerman.

Ska berätta vad som hände mig i fredags. Det var så himla.. Åh. Iallafall. Jag var på subway med Matilda som skulle äta dansmiddag. Under hela tiden hon åt satt jag och tänkte på kaklet som var under disken, har ni sett det? Det är som kakel, fast med grönsaker på. Ser ut som en bild. Det kunde vara 1. kakel med ett jättestort klistermärke på. 2.  En tavla som skulle skapa illusionen av kakel. 2. Kakel som någon målat på. Det svåra var att det emellan kaklet också var grönsaker, det passade in helt rätt i bilden?! Åh det var så skumt.

IALLAFALL, jag ville känna på det för att lättare kunna lista ut vad det var för något, så jag bestämde mig för att gå fram och känna. Men för att kunna göra det utan någon vidare misstanke behövde jag ett ärende i kassan. Kakor blev ärendet. MEN (åh jag hatar mig lite för detta) mitt i min kakhysteri GLÖMDE jag att känna! Åh så dålig..
Då behövde jag komma på något annat att göra vid kassan så det inte skulle se konstigt ut. Kom på den briljanta idén att fråga om vatten, så jag gick dit och allting gick ASBRA. Böjde mig lite diskret ner och smekte, knackade och klämde på kaklet medans jag smidigt pratade om vatten med killen i kassan. Han måste trott att jag var störd. MEN, jag hade lyckats! Var nu helt säker på att det var kakel, men är fortfarande osäker på hur dom gjort trycket. Ni kan ju kolla om ni är på subway och sedan säga vad ni tror till mig, för detta är verkligen något jag värdesätter högt. 

Nu kom den där lilla detaljen då jag behövde ta vatten för att fullborda mitt falska ärende. Matilda hade hittat någon kompis så hon var ej tillgänglig för hjälp, så jag behövde pröva mig fram med vattenautomaten. Såklart stod det två dömande tjejer och tog läsk samtidigt, som tittade på mig som om jag var ett tard. Men det kan jag förstå, eftersom jag stod där och petade på vattenflärpen samtidigt som jag desperat ropade på en otillgänglig vän som inte ens hörde mig, och vatten bara forsade fast inte i muggen. Jag kände mig så misslyckad.. Vatten överallt.. Men som tur var hörde Matilda mig då och kom till undsättning så jag lyckades pricka vattnet i den lilla muggjäveln. Låter kanske inte så hemskt men det var jättehemskt/jätteroligt just då.
ÅH, det är sånt här som gör vardagen så mycket bättre. Hela händelsen var så himla komisk egentligen, liksom, varför var jag så himla besatt av att smeka kaklet från första början ens?! Konstig.

Vars jag ville komma med det här inlägget var egentligen mest att ni ska kolla på kaklet under disken om ni är på subway. För detta stör verkligen min hjärngrop.

Blandade känslor. (och kanske ett inlägg om inte så mycket egentligen)

Den här dagen kommer äga. Jag somnade klockan tio igår (av misstag alltså, gick inte och la mig då på en fredagkväll..) så jag missade massa  saker jag skulle göra. Men jag är okej ändå! För nu är jag vaken och pigg och klockan är bara åtta. Och jag har ingen tröja på mig.
Jag har tydligen gjort det igen. Klätt av mig i sömnen, alltså. Åh gud, en så himla pinsam grej: när jag var på innebandy/fotbollscup för några år sedan (alla sover i ett stort klassrum och jag råkade sova snett bredvid en av mina manliga tränare), så hände det. Åååh det var så pinsamt! Visst, jag var typ 13, men det var ändå pinsamt. Vaknade av att det var lite kallt. Upptäckte då med fasa att jag låg utan täcke, och utan fucking tröja!! Spritt språngande topless, och min tränare var vaken(!!!!). JOBBIGASTE LÄGET I MITT LIV. Men han låtsades som att han inte sett och försökte somna igen, så det blev bra ändå. Hoppas bara typ inte alla i hela laget såg mig... Jaja.
Alltså åh, vi håller på att renovera det fina badrummet just nu, känns som att mitt liv inte längre är värt att leva. Varför? THIS IS WHY:
1. Jag måste gå ner till nedervåningen för att pissa!!!!!!
2. Måste sminka mig i dåligt ljus i ett FULT badrum!
3. Kaos på morgonen eftersom hela familjen måste vara i samma jävla badrum!!
4. Allrummet är fult som fan, som ni ser på bilden ovan. Allt från badrummet är där; toa, badkar, element, hyllor etcetc.
5. Jag kan inte få lågt blodtryck då jag går från mitt rum (standard för mig), och det är något jag seriöst oroar mig för. Jag kommer ramla in i toan/ falla ner i badkaret/snubbla på ett skåp och trilla ner för trappan. Det har hänt förut att jag fått lågt blogtrycksfall när jag gått i trappan, det var EJ skönt, jag kunde inte gå på hela kvällen och jag ville nästan gråta.
Och detta är mitt liv i två månader nu. Och inte nog med det, det fina badrummet kanske inte blir finare än det var innan och då kommer jag serri gråta! Det var mitt favvobadrum i hela livet. Det var varmt ljus, och fina färger och man kände sig välkommen då man gick in dit. Nu ser det ut såhär:
Det ser lite ut som att man typ ska gå in i ett rymdskepp när plasten är där, det är det enda bra med allt det här!
Ser ni vad ledsen jag ser ut.. Obamao-tröjan och fulböxan, ensam och ledsen. MEN NU SKA JAG STÄDA MITT RUM FÖR DET SKA BLI PRIMA GAMING HÄR IKVÄLL, BOOYEAHH!!!!! härrå.

Undrar hur lång rubrik man kan ha. Det har jag undrat ett tag nu. Kanske skulle ta och prova? Jag gör fan det nu! Kom igen, det blir kuul (som sally brukar säga). ÅH LYCKAN SOM HÄNDER DÅ MAN HITTAR BORTGLÖMDA SUBWAYKAKOR I VÄSKAN!! NU TOG DET STOPP..

Det där var alltså en maxlång rubrik. Bättre kan ni, blogg.se. Bättre kan ni.
(det som tog stopp var möjligheten att kunna skriva)

Värt att läsa för jag är så himla rolig.

Hahaha alltså åh, omegle in my heart.. Bestämde mig för att driva lite lebbsex: (PS VAR EJ ENSAM NÄR JAG SKREV DETTA)

Stranger: hi

You: hey

Stranger: 17f UK

Stranger: U?

You: 17 f sweden

Stranger: horny?

You: yeah

Stranger: you wanna fuck?

You: okay

You: sure

Stranger: you start

You: im not good at starts

You: cant you?

You: please im so horny

Stranger: ok so we're in our bra and panties

You: rawr kinky

Stranger: I love having sex in them

You: and theres a bed

You: not too big

You: so we have to be all over eachother

Stranger: ohhh yesss

Stranger: *Kisses* hey baby, let's fuck here on the bed

You: *licking your neck* hellyeah

Stranger: You wana be on top?

You: NANANANANANANANANANANANANANA TOP MODELGrejer jag och Matilda har gjort idag.

1. EN ASCOOL GREJ MED EN ÄGGULA, HAHAHAHA JAG TROR JAG DÖR. Alltså ljudet irl när den smackade in i väggen..<3


2. EN COOL GREJ MED EN GRIS, LITE VATTEN OCH EN TIA. Förlåt att jag förstörde btw...

Det värsta är att vi helt seriöst var sådär imponerade på sista videon.. Det var så coolt bara..

HÄR FÅR DU, TOMATILDA.

GJORT HELVETES JÄVLA GYMNASIEVALEN NU. Blev iallafall medier, information och kommunikation som inriktning, och lite annat gött som tilläggsgrejs. Det blir bra. ÅH jag är så taggad på inriktningen så det finns inte. Har alltid hatat journalister och liknande, hela mitt liv, MEN jag kommer själv sluta som en. Kommer hata mig själv hela mitt liv men det gör inget för att det är KUUULL ändå. Åh jag vet att ni inte vill höra detta men jaha. Förlåt isåfall.

Lovade en vän att publicera en bild på balsamet jag använder, eftersom jag tydligen har så underbart lent/mjukt hårsvall (ja gustaf, det ordet fick jag från dig). Tröjan=trogen före detta scout. Nejmen helt seriöst, detta kan vara det bästa balsam jag någonsin prövat. Tro det eller ej, men det är dove!!(!?)!! Efter en användning är det typ som nyklippt hår, fast det är inte kortare såklart.

Hur fasen kom den här in på min bloglovin?! Typ en blogg om naglar och böcker på engelska? Och på bloglovin står det att en blogg som jag faktiskt följer har gjort inlägg, men när jag trycken hamnar jag på bokbloggen. HUR? Irri. Jaha, såg på facebook nu att massa folk klagar. Det måste jag med göra. Ska skriva något fint där och joina klanen just nuuuuuuu.

IT HAS BEGUN.

Nej skoja, det har inte alls börjat än, men det var en så klatchig rubrik så jag kunde inte motstå det..
Men alltså åh, jag och tre klasskompisar stod och pratade om det lite och då kom en random snubbe och förklarade massa. Varför är alla på midgård så himla trevliga?! Han berättade iallafall att han och typ tio kompisar hade haft helsvarta kläder och vita masker i typ en månad eller mer, och alla hade varit så på typ hela skolan i typ två månader! ÄR TAGGAD. Jag kommer VINNA. Skoja, jag kommer säkert förlora men det gör inget. Vill ba va cool maffiaboss. Men det är jag ju redan ändå, så.

Världens bästa.

Alltså fan, jag har gått och blivit skype-besatt.. Frågade till och med Matilda nyss ifall hon ville raka benen tillsammans med mig över skype. Tänkte att det skulle bli lite mysigt, vi kunde lyssna på musik, prata, skratta... Men hon var inte jättesugen:(:( Alltså inser ni vad kul man kan ha med skype?! Man kan äta tillsammans, titta på film tillsammans, plugga tillsammans, sova tillsammans, sminka sig tillsammans och ALLT!!!

HAHA APROPÅ SMINKA SIG, imorse när jag åkte buss åkte världens jävla multitasker med!! Jag satt bakvänd så jag såg alltihopa. Det började med att hon sminkade sig. Inte bara basic mascara, utan hon hade foundation, puder, ögonskugga, läppglans och hela skiten. Sedan började hon fixa håret. Hedde i saker, kammade, delade in i en fin bena och så. Efter det klädde hon på sig!! Hon hade tagit med sig en extra tröja som skulle på. OCH SEN, så sov hon?!?! Hon gjorde allt det där på 20 minuter i en guppande buss, galen kvinna. Helt galen.

Aja iallafall, är någon sugen på skypis så finns jag redo för galenheter!!!!!!1one Nejmen hehe jag heter eywhaat iallafall så ni kan ju lägg till mä på dä nu då..
Ps. jag behöver fortfarande raka benen. ds.

GO AHEAAAAD

Till alla 95:or i Umeå kommun som just nu sitter vid sin skoldator:
Bara jag som tänkt på att tangentbordet har samma effekt som den här bilden? Det är mest mellan dom översta tangenterna, kolla bara!

En helvetes vanlig jävla hemväg i mitt misslyckade liv.

ÄR SÅ JÄVLA ARG PÅ LIVET. Vill ni höra?! Eller jag bryr mig inte om ni vill, ni får höra ändå.. Läsa kanske.

DET BÖRJADE MED att jag tog överbodabussen med Matilda och Johanna. Förra gången jag gjorde det så skämde jag ut mig lite genom att gå fel håll när jag gått ut ur bussen, och sedan vända och virra omkring utanför bussen. Så nu BEHÖVDE jag gå rätt håll, för min stolthet alltså. Jag klev av bussen, började gå mot rätt håll men jag hade ändå onda aningar.. Svängde in på en liten väg som leder till en stig, men när jag kom fram till stigen märkte jag att den var borta och det var en stor snöhög där?!?! Blev irri och vände för att gå åt andra hållet, genom waldorf. Det visade sig att stigen var borta där också, men då fanns det inget annat alternativ än att PLUMSA de över 100 meterna djupsnö som var framför mig. Nu börjar allt hända.

Här är en bild på mina ben när jag trodde jag var klar med plumsandet. Det var jag inte. Det blev mycket värre senare.
Plumsade så långt man kan se på den här bilden x2.5. INTE KUL.
Vid det här laget var jag såhär sur/ledsen:
För att ge er en bild av hur djupt jag plumsade senare kommer denna bild. Pinnarna som sticker upp till vänster är egentligen bara lite högre än mig, men det vara bara ca en halvmeter eller mindre som stack upp. Och ja, ni ser ju skylten också..</3
Jag trodde det var över, men sen var hålet i granhäcken helt förtäckt av snö. VEM LÄGGER EN SNÖHÖG DÄR ENS?! JAG FÖRSTÅR INTE?!
När jag kom hem var jag såhär sur:
Vet att jag är sämst på att se sur ut men jag försökte.. Tyckte fingret var ett smart drag. Men jag ser mest ut som typ 12-åriga rebellen Emils visningsbild på apberget. 
När jag kom hem var jag jättesur och skrek ut min sorg till mina föräldrar, som lovade mig en semla som plåster på såren. Så nu är jag glad igen. MaMMa OcH PaPpA<3

Lite självpepp och godnattpuss;*;* :p xD

Tänkte att ni kanske ville ha en godnattpuss från lilla mig, så här får ni. Ni kan ju pussa tillbaka på skärmen om det känns bra för er.
Godnatt mina små snuttegullisar, nu ska jag sova i fyra timmar och sedan när jag vaknar ska jag hata på mig själv för att jag inte pluggade längre ikväll.
Men då kan jag läsa det här så jag mår bättre: ELIN KLOCKAN ÄR TRE PÅ NATTEN OCH DU GJORDE RÄTT I ATT SOVA, VAR INTE LEDSEN FÖR DET KOMMER GÅ BRA I LIVET FÖR DIG ÄNDÅ!!! OM DU HADE PLUGGAT LÄNGRE HADE BARA ALLT FÖRSVUNNIT, SÅ KÄNN INGEN ÅNGER ALLS!!!!!<3<3<3 ps i love you elin and you are the best.

Lördaglördaggottagetdownonlördaag.

Jag var kamerakåt igår tror jag, tog asmycket bilder......... Så tänkte dela med mig. Visst har jag en fin nästan-klass?!?!


Alltså kesogänget (/kesoklubben?!!! Jag tror jag har funnit mina kesosoulmates.
Fierce.
Vad är detta för gul liten sak och varför finns den överallt?! (sliskig bild men den var ändå fin för saken lös)
Jag och gabriel hittade play-doh och gjorde vackra kreationer. Man ser att det är en hund va? För det är en hund.
Och sen porträtt av varandra, mycket fina.

Och idag har jag bara sovit och pluggat, sovit och pluggat. Braaa söndag!! Nejmen hehe, kan ingenting av historiaprovet som jag har imorgon såå kommer dö. Ska plugga vidare nu hehe herrå.............

Utkast från igårnatt, alltså min natthumor... Don't blame me hehe.

Spola fram till 1.20, så jääääävulskt kul! Hahah ååh kolla bara på benen, armarna, helheten.. Haha ååh.
Varför äger det att vara omogen?

En jävligt speciell och anonym vän.

-Katterna är så gulliga att jag bara vill bryta nacken av dom!!
-Va, är du seriös..?
-Ja, jag har till och med pratat om det med några i min klass och dom håller med. Man vill bara plocka upp dom och KSSHSHHHH *låtsas-bryter nacken av något i luften medans han gör krasljud* .

VAD ÄR DETTA FÖR SJUK VÄRLD? Draggenfolk alltså.

Sorry om det var en dålig förklaring.

http://erefredag.se/ Bara för att dubbelkolla.

Skulle ju berätta om incidenten. Alltså, såhär var det. Vi hade just haft ett jättesvårt prov och några i klassen stod och snackade om svaren. Jag upptäckte att jag hade skrivit fel på massa och blev lite frustrerad, så jag gjorde något konstigt med ryggsäcken i frustrationen. Lyfte liksom över höger axelband över huvudet till vänster sida och gjorde samma (fast motsats) med det vänstra. Då hade jag väskan lite kul på ryggen, svårt att förklara men ni kan ju pröva om ni har en kånken i närheten! Sen när jag skulle ta av den drog jag liksom ut armarna bakåt, så båda banden var runt min hals och den tunga väskan med dator+böcker hängde runt min arma hals och jag ej kunde andas. Sen var ju problemet att få bort den! Men matilda ville ta kort först såklart...
Efter ett tag fick jag en konstig färg i ansiktet och blev yr, så då fick vi bort den. Känner mig så jävla misslyckad.
Hahah sen hade vi sprungit in på spöktoaletten (där sällan någon går) och stod och skrek att ingen fick se och massa i typ fem minuter medan vi försökte få bort väskan, sen ett tag efter att vi kommit ut gick en tjej ut därifrån, så hon hade tydligen bevittnat hela händelsen utan att vi märkte det... Skillsen, vi skulle ju ha kunnat kolla bara ifall någon var på toan en nej!
Haha jag ska fan göra en videoguide hur man gör sådär så att ni kan pröva om ni vill.. Det var faktiskt mer givande än det verkar!
OBS man bör inte vara ensam när man gör det ifall man skulle råka strypas. Hett tips från en erfaren.

Älskar mitt liv.

Verkar inte mitt liv bara helt underbart?:):):) Helgen kommer vara faantastiskt kul. (det var ironi, vet att det kan vara lite svårt över internätet så jag tänkte hjälpa er lite!!!!!)
Fast hade just NK-provet, det var sjuhelvetes svårt (kan man säga så?).
Failade som fan just med min väska och gjorde bort mig på köpet, måste fan skriva ett nytt inlägg om det senare.
Men nu måste jag lyssna på hur man ska lösa världens konflikter och sånt, så herrå.

Jerrsanperrsan muntrar alltid upp.

Den här videon kan väl ingen ha missat, eller? Måste bara lägga ut den här ändå. När jag såg den för två-tre dagar sedan hade den exakt 517 visningar, och nu har den drygt 110000! Sjukt vad fort det kan gå på youtube.
Han liknar någon, men jag kan inte komma på vem.. Något backenbarn som också känner samma?
Det gnager som fanken i lillhjärnan för jag inte kommer på det.

Tjenixen i sängixen.

Haha alltså åh, bakade en "tårta" idag med Julia. Den blev sådär. Smakade mest sockerkaka med sylt och grädde, men vad gör det egentligen. Känner mig sämst i världen som skulle plugga ikväll men istället gjorde detta:
  • Sov x antal timmar.
  • Bakade.
  • Åt mat+misslyckad tårta.
  • Kollade på top model sverige.
  • Såg en prinsessas dagbok.
Har iallafall läst 2 av ca 100 sidor, bra elin!!!!!
Blev ingen bio heller, ville hellre sova och äta goa grejer...
Chillar med min favvokisse över armen atm, hon tycker verkligen om att hänga så?! Nu ska jag sussa så jag är pigg imorgon då jag ska ta ÖVERBODAbussen till skolan. Lite nervigt men det blir bra!! ja.

Inte för att vara tjatig eller så men ska verkligen katter bete sig så här? Det där är inte jag som vilar hennes haka på min arm, det är hon som BITER mig, alltså man ni imagine hur stort bett det där är? Hon liksom vrålgapar, som om hon skulle sluka något! Hur ska man reagera som kattägare på sånt här? Alltså hon gör bara så när hon är purrig=tycker saker är skönt. Och hon biter inte hårt, mer liksom har min arm i munnen och andas/slickar(?) på den. Är det normalt?

/orolig kattägare, 17 år. (hehe kropp och knopp/svar på tal i kp all over again)

Och jag är helt jävla seriös..

Vill inte någon/några lite klycshigt gå på bio med mig på alla hjärtans dag och låtsas som att vi är älskade? Snälla, det skulle äga.

(Skriver ingen i kommentarerna kommer jag fan göra det själv och låtsas som att någon vill leka älskad med mig, sen sitter jag där ensam på bion ändå...</3)

Ugly guy.

Jag nu: katt som inte vill vara med mig+matematik+shandi. Ja, jag skrev just "matematik" och inte matte. Och gud vad det lät konstigt. (ja, jag sa det högt)
Känner mig aningen cool som sitter och förtär alkoholhaltiga drycker på en måndag. Dock är det bara 0.5%, så det räknas inte egentligen. Men vad gör det, känner mig ändå cool som FAN!!!!!!11one
(min hjärna är uppmessad av matten, sorry)
HAHAH ÅH GUD KATTEN HOPPADE JUST IN I VÄGGEN HELT RANDOM, VADFAN. Cpkatt.
(gapade på ena bilden för att jag pratade med mamma, försöker mig inte på någon djupt-leende-bild om det är vad ni trodde)

Eftersom mina förra youtubeklipp jag la ut framkallade glädjetårar hos mina vänner så tänker jag lägga ut ett till. Allt för er lycka!!!<3<333<33333
Alltså denne man... Ni måste verkligen kolla >hans spellista<, han har seriöst 37 olika klipp med "ugly guy" som gör olika saker. Åååh alice detta kommer du gilla hoppas jag, bara för dig!
Kom inte och ba "hehe ugly guy var ju så 2008, så himla sen du är:P" för det kan faktiskt vara något av det drygaste som går att säga (/skriva).

Det här med ödet alltså.

Alltså, en sån himla lyckost jag är. Skulle läsa 30 sidor i en engelsk bok som läxa till på tisdag, men har inte tid förutom ikväll (söndag). Fast det sket sig ganska tidigt, rättare sagt i fredags, då jag och Matilda skulle låna boken på skolbibblan... Men vi kom för sent, så det var stängt. Bra jobbat!!
MEN nyss när jag gick in i min brors rum låg han på sängen och läste EXAKT samma bok på EXAKT samma språk?!?!?! Efter en stunds förhandling gick han med på att han skulle få katten jag hade lagt beslag på, och jag skulle få boken. Så här sitter jag, med en draggenbok som luktar gammal. Typ som något man skulle kunna hitta på en gammal spökvind (=draggenbibblan).
En ganska kul grej är att han går natur i trean på draggen. Jag går samhäll i ettan på midgård. Ändå har vi samma engelska. Säger ganska mycket, don't it?;););) SKOJA, jag ska sluta dumma mig nu föralltid. (OBS inget löfte)
Eller, ja. Kanske inte skulle kalla mig för en lyckost ändå, som måste läsa 30 sidor engelska klockan tjugo över ett en söndagkväll. Men vad gör man inte för skolan. I_LOVE_SCHOOL@studymore.nerd

HAHAHAHAH HELT VÄRDA ATT SE

Ta er tid att se dom här, lovar att ni inte kommer att ångra er!

ja okej bra

Tänkte bara berätta att katten kom ut till slut! Pappsen kirra biffen. Och en annan grej som jag hade tänkt berätta var att det där med tungen förmodligen bara var någon allergisk grej. Har slutat dricka multi nu. Vart riktigt hemskt en dag men det har gått över nästan helt, så det är  bra med det också! OCH jag fick godkänt på idrottsprovet. Så det är också löst. Och jag bytte rubrik på motherfucker yeah, så det är nice. Gud var allt löser sig?!

Var det norrsken i förrgår btw? Såg ett konstigt ljus från norr, men fattar verkligen inte vad det var.
Det var allt, vet inte varför jag skrev egentligen så hejdå.

Måste ha den klantigaste katten i världshistorien.

Alltså herregud, min katt. Nu har hon på något sätt tagit sig in bakom en låda, och hon kommer såklart inte ut igen. Jag har försökt få ut henne hur länge som helst, men det går inte. Hon är helt enkelt för stor för hålet och lådan går inte att ta ut! Hon försöker liksom klämma sig emellan den lilla springan men det går inte jättebra.
Just nu har jag gett upp lite, för det går fan inte att få ut henne. Känner mig som en dålig matte(?) som tar kort på henne, men vet inte vad jag ska göra annars:( Tror jag måste hämta skruvmejsel och skruva loss hela lådmekanismen, braaaaa sonja, bra. Ingen sa att det var så här knepigt att ha katt. Eller är mina katter extra osmarta?
Alltså åh, jag och teddy vet inte vad vi ska göra så vi bara sitter och tittar på medan sonja desperat försöker tugga sig ut... 
Oj jag kanske borde gå tillbaka nu och hjälpa stackaren, hejdå. Återkommer med resultatet!

Stroooooonggggg as fuck.

ALLTSÅ OMGGG gissa vad jag gjorde idag?!?! JAG ÅKTE VÄNNÄSBUSSEN HEM!!!! Åh det var så sjukt. Var lite nervis och panikslagen ett tag (hela tiden) men det gick över. Ska börja ta överboda och vännäs hem from now on, helt jättevärt! Fast inte ensam såklart hehe. Bevis:

Haha åh, en himla kul grej: Jag hade skrivit en rubrik på en engelskauppgift som hette typ "prison motherfucker yeah" bara för att det skulle vara en rubrik medan jag skrev, sen råkade jag glömma bort det och lämna min dator till läraren som skulle läsa. Vet ni vad hon tyckte?! Hon tyckte den var RÅBRA!! Hon sa något i stil med: "ja den var väldigt uppmärksammande och man vill verkligen läsa vad som står i texten, genialiskt!!!!" och hon överöste mig med positiva kommentarer. 

Jag försökte verkligen, VERKLIGEN förklara mig (för jag skämdes lite) mellan hennes entusiastiska komplimanger, men det var svårt att få henne att sluta prata, så jag lät henne helt enkelt tro att jag skrivit en text om en persons självmord med rubriken "prison motherfucker yeah". /hardcore chic
Kommer få bästa betyget. Fast ska nog ändra rubriken nu, bättre sent än aldrig liksom...

KLAAAANT

ALLTSÅ ÅÅÅÅH JAG ÄR SÅ HIMLA SÄMST. VARFÖR SUGER JAG? EXEMPEL PÅ SUGIGA GREJER:

1. JAG HAR INTE PLUGGAT TILL IDROTTSPROVET SOM ÄR IMORGON(11 sidor text+instuderingsfrågor+16 sidor powerpoint) SOM ÄR JÄTTESVÅRT

2. JAG SKULLE BAKA KLADDKAKA NYSS MEN DÅ HÄNDE DETTA:
=all smet hamnade på mattan, jag råkade tappa formen uppochner........ :(

3. ALLA JÄVLA KAKOR ÄR SLUT HÄR HEMMA OCH JAG BEHÖVER SÖTMA. Mate_life (HAHA skulle skriva hate, men i guess my computer vill att vi ska vara mates)

En bra sak idag var iallafall att jag såg en tjej faceplanta ner i en snövall mitt vid en korsning när jag åkte buss. Det blev ännu roligare för hon hade en jättestor pälsmössa på sig, sen när hon ställde sig upp kollade hon sig omkring och skyndade sig iväg. Precis som en vilsen liten björn.
Och idag har jag inte köpt ett skit i kaffan. WAY TO GO ELIN!

Vaknar jag aldrig upp igen så vet ni varför.

Alltså jag har haft en jättekonstig känsla i min tunga sedan typ i onsdags eller något, det känns som träningsvärk..? Har inte gjort något speciellt heller, minns ba att jag kom hem från skolan en dag och kände ba AJ. Kanske sträckte den eller något. Har förmodligen pratat för mycket..

Kan det ens hända? Att man sträcker tungan, alltså. Hehe inte att man pratar för mycket. För det vet jag kan hända. Men ska det göra ont fortfarande då? Det hindrar njutningen när jag äter lite, och det som är så underbart
får ju inte förstöras... 

Jag på bilden om man byter ut chest till tounge:(:(:(:(
ALLTSÅ ÅH måste whina mer, det känns som att det inte är min tunga?(!!!!!!) Typ en demon?! Läste om sånt en gång, typ massa människor som kände att någon specifik kroppsdel inte tillhörde dom. Alltså typ en hand. och att frustrationen kunde bli så stor att dom gjorde sig av med kroppsdelen. Hoppas fan inte jag skär av mig min tunga.
Men herregud, tänk om det verkligen är en demon och den tänker glida ner i min hals inatt och kväva mig? åh fan jag kommer inte kunna sova. Fan. Did i have to go down this roaad, oh nooo, ooh.. Jag ska alltid skrämma upp mig själv så jävla mycket. Jaja, godnatt och hejdå om jag dör.

Ps. jag älskar min familj och mina vänner massor. ds.

Ps2. inkluderat mina katter. ds2.

Glider.

Hahaha alltså åh.Det fanns någon gamlingmanick på naturkunskapen i fredags, och vi var såklart tvugna att rocka den fullt ut. Kan inte sluta skratta åt denna bild, fort gåre:


Igår skulle jag och matilda baka till ett knytis, gick halvbra... Vi skulle göra cookies, men hade inte tid riktigt så vi la alla på samma plåt och lät dom rinna ihop till en kaka, som vi sedan delade i små fyrkanter. Det var riktigt äckligt. Fast dom gick ner ändå!
Egentligen hade jag inget att säga. Ville bara visa den awesomea bilden.... Så hejdå.

Konichiwaaaaa.

ALLTSÅ DET SJUKASTE IDAG!!!!!! OCH DETTA ÄR VERKLIGEN SJUKT PÅ RIKTIGT!!
Var på stan med några kompisar, sen skulle vi gå förbi Chris Medina på stan och checka läget. Kom just in time för "what are words", sen skulle han signera skivor och alla galna barn sprang iväg och skrek. Vi gjorde bara narr av dom och drev massa..
Då iallafall, gick vi in i ett random trapphus(?) för att värma oss. Gabriel ba "haha tänk om chris kom in här!!" och jag sa någonting som Lisa hörde fel på, så hon trodde jag sa "Chrissy bitch". JUST EXAKT efter att hon hade ropat Chrissy bitch, vem tror ni inte kommer in i det lilla trapphuset om inte självaste Chris Medina?!?!?!?! Det var så konstigt och sjukt. Där stor vi i samma lilla "rum" som Chris+väktare+guide(?). Jag och Matilda fick lite panik/ångest och tog oss ut i chock. Lisa och Gabriel sa hej, och Chris frågade hur Lisa mådde idag och allt.
Det var pretty much it... Vi var ute därifrån ganska snabbt hehe.. När vi kom ut stod vi och var lika starstrucked som barnen innan, lite skämmigt kanske.. Kanske bara...
Men var det inte sjukt?!?! Han sökte liksom upp oss på det konstigaste stället?!?! Medans alla hans fans var ute och letade efter/saknade honom var han där med oss!!! Chris Medina <3 oss.

Såhär ser jag ut nu. Försökte se cool ut, men det ser mer ut som att jag är full. Jag ser seriöst ut så när jag är full. Fast är inte lika snygg, nothing can measure with a webcam.
Såhär ser jag ut när jag är full på riktigt och gör en konichiwa. Kanske inte jättelikt den övre bilden men ändå lite..
Visst ser vi gosiga ut? Jag vill iallafall bara krama oss när jag ser den här bilden. Och lysvästen sen<3

Äter elmacka och dricker juice.

Jag skulle göra en macka nyss, och hade sett en bild på tumblr när en brödrost låg på sidan med en dubbelmacka i=toast. Jag tänkte "varför inte?" och tryckte ner en dubbelmacka och la rosten på sidan. Det blixkrade blått när jag försökte starta den, men det ignorerade jag, dum som jag är. Efter typ TVÅ sekunder(!!!!) började det ryka massor och lukta AS, men jag hade kvar dom i några sekunder till i tron om att det skulle gå över. Efter kanske 6-7 sekunder grävde jag ut mackan igen, och hela köket stank... Jag tänkte att jag kunde nöja mig med en orostad macka ändå. Men nu när jag smakar på den så smakar den brandrök och EL?! Alltså EEEEEL, blixtblixt, stöt, ni vet. Visste inte att el hade en smak, men dayamn?! Den är ganska vass i smaken. Vet inte om jag borde äta min elmacka, men jag gör det ändå. Lite bensin känner jag också smaken av nu! Typ skoter. Bränd skoter, rök och el. Och lite fyrverkerier.
ALLTSÅ USCH det smakar verkligen illa. Är det farligt att äta det här förresten?
Äter grape nu istället, tror jag gör det på fel sätt.. Ser ut som apelsin då. Men vad gör det.

Där fick du så du teg matso!

Alltså åh jag äger. Matilda trodde hon hade mig, men nejnej. Ingen tar master elin i ordlekar.
Så ni ska förstå bättre:
Elin: Hej.
Matilda: Hej då.
Elin: Hej, dåre.
Matilda: Hejdå, retard.
Elin: Hej dåre, tar din mamma.

SEN BLEV HON ALLT TYST!!!!!! Challange me and there will be no mercy, dear...

Jag hoppas jag inte är lika tråkig som mina skämt är.

Hehe.. Taggar fest-i-val i sommar... Ba-dum-tss!
(på bilden nedan är det en val som gapar och då kommer det ut fest, om ni inte såg det)
Haha alltså åh jag är så rolig...
Tänk om det fanns sånnadär valar i verkligheten?! Liksom, att dom ibland åkte in till land och man behövde springa ombord SNABBTSOMFAN (fest-i-valen väntar inte), för att sedan få åka ut på en galen fest på djupet av det mörkaste hav, utan någon vetskap om när man får se land igen... Det hade varit fett. Kan liksom se det framför mig. Massa fjortisar+brats+jag och mina coola vänner står på stranden och väntar, vi är kanske 1000 personer som väntar totalt. Ett avlägset dunkande av musik närmar sig sakta, och det börjar bubbla lite på vattenytan... Alla tystnar. KABAM!!! så dyker valens öppna mun upp just framför mig och mina vänner, och vi kastar oss ombord. Efter två sekunder är fest-i-valen borta igen och inga spår syns till efter oss... Väl ombord möts vi av brad pitt och johnny depp som också fick komma med på fest-i-valen.
ÅH DET HADE VARIT GREJER DET! Jag hade såå stått där på stranden och väntat.

Om jag någonsin blir rik ska jag starta en festival som heter fest-i-valen. Hela området ska se ut som en val ifrån ett flygplan, sen ska det vara val-tema överallt. ÄNTLIGEN har jag funnit ett mål i livet!

Så himla ont/skönt.

Haha alltså åh, min katt.. Kolla vars han sover? Han har liksom klämt in sig med armarna och huvudet mellan kökssoffan och elementet, sen liksom värmer han tassarna(?) och kinden mot elementet.. Ser himla skönt ut?! Om jag hade fått plats där emellan hade jag också försökt mig på det där.. Jag tror jag jag ska pröva nu. Brb, ska dra ut soffan och klämma mig in.
FY helvete vad ont det där gjorde!! Tror seriöst jag sträckte något i axeln och ryggen.. Fast värmen var väldigt skön mot tassarna mina faktiskt.
Är inte jättenöjd över resultatet... Hade kunnat vara bättre faktiskt. Men på grund av min lilla streckning tillät inte min kropp mer än tre försök. Extra svårt blir det ju eftersom slutartiden på camen är tre sekunder, så jag måste liksom dyka in bakom soffan fort som fanken.. Så sorry för dåligt resultat, men det är faktiskt svårare än det ser ut. Hoppas ni har förståelse för det.
Och det såg så himla mycket skönare ut när kisse gjorde det... Fan jag önskar jag var en katt just nu.

Älskade pluggkomor, armband och stress. ♥

Jaha. Här sitter jag. Har gått och trott hela dagen att det är tisdag och att jag alltså har TRE hela dagar på mig med samhällsuppgiften, men nu visar det sig visst att jag bara har ikväll och imorgonkväll på mig. Kommer inte räcka alls. Försökte få min lärare att skjuta upp det till på måndag istället, vet inte hur jag lyckades. Jag tyckte mig se en liten wink från honom, men är inte säker... Jaja, bäst att försöka vara klar på fredag. ÅH det är så himlarns svårt. 

Satt och pluggade (trodde jag), men sen när jag vaknade ur koman så hade jag ritat detta på mitt papper:
Det där är jag som försöker se wtf-ig ut. Ser mer ansträngd ut tycker jag..
Liksom wtf är det?!?! En hård brud/dude som kör motorcykel och har spetsat ett huvud på sitt svärd?!?! Och vafan betyder "MOFGAH"?!?! Alltså åh, gotta love mina pluggkomor. Har ju skrivit om dom förut, ni vet det där som hände med limmet och armen och det. Hahaha alltså åh..

OCH JUSTE, HAHA typ roligaste idag måste ju helt klart ha varit då jag tog av mig mina armband som jag haft typ ett år.. Blekaste och smalaste handleden jag sett (i förhållande till sin matchande handled)!!! Skrattade huur mycket som helst. Liksom, min högra är fett musklig och cool, sen kommer den vänstra och ser ut som.. Vettefan. Det kanske var därför jag dolde den med armband? Vet ej. Men jag tror jag kommer fortsätta med det, för det här ser verkligen dumt ut som jag har det nu.

RSS 2.0