Att jag aldrig insett detta tidigare.

Har insett att alla perfekta paralleller till livet jag någonsin kommer behöva dra finns i min mun. Att jag aldrig insett detta tidigare? Några exempel:
 • "Min själ känner sig lika tom som gluggen i min nederkäke."
 • "Vår kärlek är så avlägsen som avståndet mellan mina uppeframtänder och nereframtänder."
 • "Precis som tungan trivs jag bättre inomhus,  och går jag ut blir det jobbigt och fel miljö."
 • "Jag älskar dig lika mycket som de x antal gånger mina tänder mötts."
 • "Du är som ställningen som hindrar mig från att falla..." (har en "tandställning" vars syfte är att hindra en tand från att falla ner i gluggen nedanför. fattar ni?)
 • "Din verklighetssyn är lika snedvriden som mina nedre framtänder."
...osv. Känner att detta kan pågå i en evighet. Kreativa exempel jag valde.... aja.
 
Insåg en galen sak när jag höll på med exemplen Mina framtänder (uppe+nere) har hela sina liv varit jättenära varandra, men har ALDRIG NÅGONSIN rört vid varandra. Och det kommer dom aldrig heller att göra. Varför kändes det sorgligt. Ba "forever inlove men kan aldrig få känna den andras kropp mot min :'(:'("

Åh nej. Hur kunde detta lyckliga inlägg om hur jag kom på en typ livsfilosofi (nej men ni fattar) bli så här sorgligt? :( måste nog sova.
Hittade en passande bild där jag och mattan visar våra gluggar. Ingen edit i bilden, lovar nästan att mattan hade dom glajjerna........
 

Livet som en nobody.

Alltså DÖR på livet. Facebook tror att jag känner en KÄNDIS. På andra plats till och med. Varför känner jag mig stolt över detta ens

Can we just take a moment to appreciate this.......

Hade en kort photoshoot med sonjikissen nyss. Ska försöka ta fler bilder med andra effekter om hon någonsin vill komma tillbaka till mitt rum igen efter detta. Lovar att inga bilder är photoshopade lol tihi fniss hon ÄR faktiskt så här fin irl<3<3<3
Alla borde få ha en katt. Alla borde få uppleva detta:

omg obsessed much? "kom in kom in i stugan min...."
naw baby girl
dog på riktigt när denna togs. "rabbitwitch" kallar jag den.

Är det bara jag eller ser hon ut som en hårig människa/ewok här? (eller min samhällslärare från högstadiet hehe)
OMG JA JÄMFÖR???????? SONJA ÄR EN EWOK

Detta var ett givande inlägg. Jag känner lite skuld varje gång jag ser att ni troget går in på lillblogga min och jag inte har skrivit på en vecka:((( Men jag ska börja uppdatera oftare!!!!!!!! Ja det ska jag. Mm.
Aja, godnatt säger jag nu. Från mig till er... en hjärtligt god jul.............. :)

MVH grinchen
~*JuLteMa*~

Livet som människa............... Skulle vilja kalla detta "gott och blandat" men det tar emot.

ALLTSÅ LOL på att jag inte skrivit på över en vecka. Lovar, jag har gjort massor av utkast men allt har sugit.
Men idag är jag sjuk=kreativ. Vet ej varför men jag blir kreativ av smärta. Idag är jag både vanligt sjuk och gissa vad som hände någon timme efter jag vaknat:):):):) första världskriget bröt ut i min livmoder. är tacksam för att jag var sjuk, annars hade jag i detta nu varit på skolan och gråtit över 1. en penna (pmsgirl)  2. min livmoder 3. brist på saker att stoppa blodfors med eller 4. ont i hals å huve.
 
Kände mig olycklig nyss så jag gjorde en guide till er om "hur man är olycklig på rätt sätt".
 
alltså min pms var ej lugn igår, var jätteglad när jag satt på bussen på väg hem men när jag klev av såg jag konstverket på mannen som står på ett tak. blev jätteledsen och höll på att börja gråta och tänkte jag ta livet av mig lol. serri tänk att ni ser detta under värsta pms-svängen:
man vill ju bara hoppa själv.
tips: ta aldrig en promenad genom en skulpturpark när ni har pms. ni kan inte förstå vad det kan göra med en. ca två min efter självmordsincidenten tog jag en egobild med en bajskorv och var den lyckligaste tjejen på jorden. fnissade hela vägen hem.

Det är nog Vildmannens besvärjelse som tagit mig. Eller djävulen.

Jag har aldrig varit den som tappat saker i matsalen. Jag hade faktiskt aldrig tappat någonting alls i en matsal. Varken tallrik, glas, bestick, macka eller mat (om jag inte minns fel).
...Förrän jag började på midgård. Det är helt sinnesjukt vad jag gått igenom under dessa snart tre terminer??? För att räkna upp några grejer jag minns:
 • 1x -slängt maten OVANPÅ en soptunna MEDANS NÅGON TÖMDE DEN (vad tänkte jag där)
 • xx -spillt x antal glas vatten
 • 2x -tryckt i brickan i brickhålet trots att det varit fullt (=pluggat igen) och det fanns nya staplar
 • 1x -slängt besticken där glasen ska vara
 • 1x -slängt tallriken där besticken ska vara
 • 3x -missat hålet där man ska hälla vattnet=hällde på bänken
 • och nu till det som hände igår.... 2x -krossat glas medan jag dansat
Måste förklara min sista punkt lite kortfattat. Jag tappade alltså två st glas (samtidigt) som började studsa, och min reaktion till det var att börja dansa(?) i panik tillsammans med dem. Försökte liksom dansa dem på plats...... Det funkade ej för båda krossades tillslut och jag fick sopa. Det hela pågick i kanske 4 sek. 4 oerhört konstiga och steppdans-fyllda sekunder. 

Det sjuka är att VARJE GÅNG jag gjort något sånt här (utom att spilla vatten) har SAMMA jävla matgubbe sett det, och varje gång ger han mig SAMMA jävla besvikna min???? Som om han förväntar sig bättre av mig, fast ändå vet att det kommer hända.
...Det är förmodigen hans fel. Det är han som för otur med sig. För seriöst det har aldrig hänt när han inte varit där. Han är djävulen själv. Styr mig till klumpighet med sina hemska tankar. Oh god bless me........ Ska ej äta i vildmannen mer pga jag kommer ruinera dem/förstöra stället. och deras mat är äcklig.

Tänderna förtjänade ett eget inlägg.

Började lite "fint"......
Gick över till "kawaii".. (detta får man ENDAST göra om man har pannlugg. annars EJ. eller jo om man är asiat också.)
vet ej vad som hände här men tror jag vill kalla den "..that wasn't a fart"
dessa två ligger båda under rubriken "i'll call you babe" alt. "call me maybe"
"me in school xD :P so boring xD"
 
xoxo elin
 

Händelseförlopp:

Jag har blivit så jävulskt extrem???? Förut när jag skulle böja mig ner så liksom krokade sig min kropp på ett otroligt awkward sätt och mitt ass kom aldrig i närhen av mina knän ens. MEN NU när jag ska plocka upp något är jag som spiderman och kan LÄTT torka marken med asset (om jag skulle vilja)?? Hur hände det ens? Alltså jag skämtar inte jag är assmidig. 
Omg tänk om jag blivit biten av en spindel utan att märka det och detta är första tecknet på spidersyndromet omg jag lovar jag har inte stretchat något ALLS så det måste vara så jag dör nu
 
ALLTSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Matilda ringde just och sa att det var norrsken, så jag sprang ner från mitt rum och klädde på mig och sprang ut från hela fucking kvarteret (serri typ 100 m) för att inse att det var träd och hus ivägen. Gick tillbaka in och upp på mitt rum för att inse att det syntes från ett fönster i mitt rum. fml.

omg jag hittade coolaste grejerna vänta ni ska få se

haha åh har lekt i 1 h nu. notera dregglet på sista bilden.

/Hur man spenderar en tisdagskväll på bästa möjliga sätt
edit: oops det är ju måndag idag. menade måndagskväll.

omg den världen.

what if instead of clapping our hands for applause we just said the word clap over and over again

...........tänk

"The little things" med att vara tjej:

(begränsat till det biologiska, alltså. Bra genustänk, elin. Bra.)

1. När man borstar tänderna utan tröja och brösten dansar i takt till tandbostningen.
2. När man synkat mensen med sina kompisar.
3. När chokladen når munnen i det värsta pms-utbrottet.
4. När man sover många i samma rum och INGEN snarkar.
5. När man springer till toan på morgonen av the day of doom och hinner fram precis innan forsen kommer.
6. När man lyckas ta av BH:n med en hand för första gången. (Något vi alla minns.)

...Hade några till på lager men jag tror att de skulle anses "för äckliga" eller bara allmänt opassande. Så jag skrev ej dem.

ÄR DET DETTA SOM KALLAS KONST?

Det här var alltså en helt seriös bild på min dashboard på tumblr??
Vad gör kvinnan ens?!
Om det varit en riktig situation: (kvinnan) "Hm jag måste fimpa.. ÅH gu va bra där borta ligger ju ett stekt ägg åh gu så bra PUH det hade kunnat bli lite knivigt där"
Om det togs i en fotostudio: (fotografen) "Nej men britta, vet du vad som skulle se bra ut?? Jag ska bara gå och steka ett ägg sen kommer jag tillbaka och berättar. *senare* Så nu är det klart, om du bara skulle kunna röka den här ciggen och sen fimpar du den på äggulan? Kleta gärna lite läppstift på den. Jag tror det skulle bli fina färger och kontraster med den blå tallriken, det gröna bordet, dina röda naglar, den rosa cigaretten och slutligen ägget och askan."

Kan inte få ihop hur någon ens tänkte. Ciggen är inte ens färdigrökt?? Hon kanske skulle fimpa den för attdet var dags för frukost (ägget)? Fast varför fimpa på maten ens. DENNA GÅTAAAAAAAA?!?!???

White ink.

(Vet att det är stört lamea motiv på bilderna men jag hittade inga bra buhu:'()
Haha, jag gjorde alltså nyss mitt första collage??? Konstig känsla. Det känns inte som att jag är satsig nog för att få göra det. Men hur som helst, nu är det gjort.
Det jag skulle säga egentligen var; alltså jag DÖR vad mycket jag vill ha en vit tatuering??? Liksom den LYSER i uv-ljus, vad mer kan man begära av en tatuering? Det kan dock hända att jag är too pale to pull it off, men då är det fint på sommaren iallafall.

Fatta laserdome med en white ink. Omg fatta. Ska typ tatuera in krigsmålning i ansiktet omg JA.
Fatta att möta den där inne i mörkret i laserdomehålan liksom.

Varför finns vi ens

Lyssnar på denna och gråter över att jag inte har Assassins Creed 3... Givande torsdagskväll.
Är lite orolig för er också? Ni hade inte ens en åsikt om penismannen? Eller om dom bra utklädnaderna? Är det jag eller är det ni som torkar.....?!?! Ni måste ju förstå att jag blir orolig................♥

Pappsen kom hem från kina idag också och kolla vad han snappade upp på vägen:
Han försöker köpa kanske min kärlek. Och ÅH vad det fungerar. Alltså ärligt, vem kom på att göra choklad i guldtacke-format?!?! Du är min gud. 250 fucking gram i ett guldfodral, i'm in heaven.

Åh det är sent och jag är trött men jag vågar inte sova pga har haft mardrömmar hela veckan=rädd för sömn:(:(:( Så nu försöker jag hitta på grejer att göra istället för att sova........ Inte ens en kisse vill gosa:( Har haft massa knasiga natt-tankar också. t.ex; "Finns det ens någon som vet vad den där andra ön bredvid gotland heter?" och "Omg tänk att vara bi, då borde man statistiskt sett bli kär 100% gånger oftare än alla andra."
Sen har jag spenderat förmodligen över två timmar på att hitta på olika scenarion som skulle kunna hända och olika sätt som jag skulle kunna hantera situationerna på. Det är typ en av mina största hobbies (eh vad heter det på svenska?) att hitta på planer för saker som osannorlikt skulle kunna hända.

Åh förlåt för detta lamea inlägg men jag är trött och rädd och ledsen och försöker glömma allt läskigt buhu hjälp plz :'(
skoja
inte
Förresten jag kom aldrig på vad den där andra ön heter, har för mig att det börjar på Å eller något? Bor ens någon där. Ingen kommer någonsin från den där andra ön. Existerar den ens irl eller finns den bara på kartan så gotland ska vara mindre ensamt? Haha åh förresten titta på skandinavien på en karta och tilta huvudet lite åt vänster så ser ni en häxa på en kvast.
Godnatt. (dålignatt för mig men ok det duger)

gå och dö

Är det här ett skämt. Jag skrev just ett jättelångt fucking inlägg som tog typ en timme att skriva, sen raderar blogg det. Fuck you.

RSS 2.0