Det är nog Vildmannens besvärjelse som tagit mig. Eller djävulen.

Jag har aldrig varit den som tappat saker i matsalen. Jag hade faktiskt aldrig tappat någonting alls i en matsal. Varken tallrik, glas, bestick, macka eller mat (om jag inte minns fel).
...Förrän jag började på midgård. Det är helt sinnesjukt vad jag gått igenom under dessa snart tre terminer??? För att räkna upp några grejer jag minns:
  • 1x -slängt maten OVANPÅ en soptunna MEDANS NÅGON TÖMDE DEN (vad tänkte jag där)
  • xx -spillt x antal glas vatten
  • 2x -tryckt i brickan i brickhålet trots att det varit fullt (=pluggat igen) och det fanns nya staplar
  • 1x -slängt besticken där glasen ska vara
  • 1x -slängt tallriken där besticken ska vara
  • 3x -missat hålet där man ska hälla vattnet=hällde på bänken
  • och nu till det som hände igår.... 2x -krossat glas medan jag dansat
Måste förklara min sista punkt lite kortfattat. Jag tappade alltså två st glas (samtidigt) som började studsa, och min reaktion till det var att börja dansa(?) i panik tillsammans med dem. Försökte liksom dansa dem på plats...... Det funkade ej för båda krossades tillslut och jag fick sopa. Det hela pågick i kanske 4 sek. 4 oerhört konstiga och steppdans-fyllda sekunder. 

Det sjuka är att VARJE GÅNG jag gjort något sånt här (utom att spilla vatten) har SAMMA jävla matgubbe sett det, och varje gång ger han mig SAMMA jävla besvikna min???? Som om han förväntar sig bättre av mig, fast ändå vet att det kommer hända.
...Det är förmodigen hans fel. Det är han som för otur med sig. För seriöst det har aldrig hänt när han inte varit där. Han är djävulen själv. Styr mig till klumpighet med sina hemska tankar. Oh god bless me........ Ska ej äta i vildmannen mer pga jag kommer ruinera dem/förstöra stället. och deras mat är äcklig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0