Varför finns vi ens

Lyssnar på denna och gråter över att jag inte har Assassins Creed 3... Givande torsdagskväll.
Är lite orolig för er också? Ni hade inte ens en åsikt om penismannen? Eller om dom bra utklädnaderna? Är det jag eller är det ni som torkar.....?!?! Ni måste ju förstå att jag blir orolig................♥

Pappsen kom hem från kina idag också och kolla vad han snappade upp på vägen:
Han försöker köpa kanske min kärlek. Och ÅH vad det fungerar. Alltså ärligt, vem kom på att göra choklad i guldtacke-format?!?! Du är min gud. 250 fucking gram i ett guldfodral, i'm in heaven.

Åh det är sent och jag är trött men jag vågar inte sova pga har haft mardrömmar hela veckan=rädd för sömn:(:(:( Så nu försöker jag hitta på grejer att göra istället för att sova........ Inte ens en kisse vill gosa:( Har haft massa knasiga natt-tankar också. t.ex; "Finns det ens någon som vet vad den där andra ön bredvid gotland heter?" och "Omg tänk att vara bi, då borde man statistiskt sett bli kär 100% gånger oftare än alla andra."
Sen har jag spenderat förmodligen över två timmar på att hitta på olika scenarion som skulle kunna hända och olika sätt som jag skulle kunna hantera situationerna på. Det är typ en av mina största hobbies (eh vad heter det på svenska?) att hitta på planer för saker som osannorlikt skulle kunna hända.

Åh förlåt för detta lamea inlägg men jag är trött och rädd och ledsen och försöker glömma allt läskigt buhu hjälp plz :'(
skoja
inte
Förresten jag kom aldrig på vad den där andra ön heter, har för mig att det börjar på Å eller något? Bor ens någon där. Ingen kommer någonsin från den där andra ön. Existerar den ens irl eller finns den bara på kartan så gotland ska vara mindre ensamt? Haha åh förresten titta på skandinavien på en karta och tilta huvudet lite åt vänster så ser ni en häxa på en kvast.
Godnatt. (dålignatt för mig men ok det duger)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0