Halloweengrejer.....

Försöker komma på vad jag ska vara på halloween. Har hittat några bra alternativ... 

1. Bästa sättet att locka till sig alla som är utklädda till "slutty cat".

2. Så jag kan stå bredvid folk med sämst utklädnad. (obs man måste kanske ha tumblr för att fatta)

3. "One night stand". Behöver jag ens säga mer?

4. Och denna såklart, bara för att jag kan.

Visst är dom bra?!?!? Alla äger typ. Har egentligen redan bestämt mig för vilken hihihoho åh nu blev jag taggad.... hejdå (omg vad lite text jag är stolt ya0 hejdå)

Jag är nog för klantig för att få ha katt, åh.

Idag klippte jag matildas hår, sedan skulle jag he ner allt hår (som var på ett lakan som vi suttit på) från balkongen. Jag kollade inte ner innan jag skakade lakanet, och det var kanske det osmartaste jag gjort..... För när jag skakat det kollade jag ner, och där satt min lilla misse helt täckt av matildas hår...... Varför gör jag alltid sånt här mot sonja?:( Hon försökte liksom äta upp håret som föll mot henne i hopp om att skydda sig.. Alltså åh har så dåligt samvete för detta, har varit jättesnäll mot henne ikväll:(
(Jag ska bara smyga in två youtubevideos här någonstans utan att säga vad det är sen ser vi vad som händer...)

Alltså en grej till; jag tvingar mig själv att lyssna på ett band endast så jag ska kunna köpa deras bandtröja... Får man ens göar så? Eller måste man gilla bandet på riktigt?:(( Jaja.
 
Alltså omg hittade denna bild på min dator och ba "vem är det??:S:S:S" sen ba jaha det är jag. Varför ser jag inte ut som mig själv på bilder? Hur blir det så? Det är ju liksom jag. Hur kan man ens se annorlunda ut? Det är så himla konstigt. Eller inbillar jag mig, jag kanske har en skev verklighetssyn på mig själv? Ser jag ut som på den här bilden egentligen...? Ok nej det vet jag egentligen att jag inte gör men man får väl drömma eller

Varför tänker jag ens tanken.. men erkänn att ni tänkt det också.

Alltså skulle det vara mänskligt accepterat om jag gick och grävde upp min kanins skelett och hade det på en hylla i mitt rum jag skämtar inte snälla får jag

For what you did to me, and what i'll do to you.

Trodde ej jag skulle gråta idag, men vad gör man. Höll mig ändå till 21.40, bra gjort elin!!!!

Traditionellt sett är idag min näst värsta dag på hela året, och imorgon är min värsta. Det vet ni kanske redan, om ni följt mig typ hela bloggens tid eller varit min vän de senaste (exakt) tre åren. Åh hur kan tiden gå så snabbt?!?! Blir ju gääälen. (Skriver alltid en littN truddelutt på blogga detta datum, men nu känns det bara konstigt för nu är det inte bara mina ~nära~ vänner som kan läsa. Men måste ändå göra det för att inte combobreaka, ju.)

.......Och som grädden på moset har min fina lärare lagt ett matteprov imorgon, på min hatdag. Tack! PLUS så ska jag få mens imorgon. Alltså. Universum måste hata mig.

Så här sitter jag med matteboken, mcr och mina tårar....... Givande onsdag. Mycket givande.:(((((
ÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
/förlåt mig för detta

Tur jag har penismannen som kan torka mina tårar med sin gigantiska penis. Han heter tydligen Pan.

"Tittut" säger penismannen... ♥

Detta är nog det konstigaste/roligaste som hänt mig. För några dagar sedan stod jag och tittade in i vitrinskåpet hemma. Där i står det en massa fina vaser och fina pryttlar från fjärran länder. Jag beundrade dess vackra hanterk och fantastiska detaljer.... Sen helt plötsligt såg jag något gömt i ett hörn...... Jag öppnade skåpet och flyttade på en vas, och möttes av DETTA?????!?!?!?
En liten keramikman med en gigantisk penis!!!! Jag undrar bara VARFÖR i herrens namn vi har en penisman hemma, gömd i ett hörn av det finaste skåpet i hela huset......???

...Men det tog inte länge förrän jag och penismannen blev bästa vänner. Vi+ sonja kallar oss för de tre muskitörerna. (och vi vet ju alla vems musköt vi snackar om;););))

Vi gör helt enkelt allt tillsammans, vi är menade för varandra. ♥ Här är ett bildspel, från oss, till er....
(funkar det inte är det bara att högerklicka och öppna bilden i en annan flik)
Vi delar på allt, även tuggummi.... Han torkar mina tårar med sin penis när jag är ledsen.... Han blir inte arg om sonja vill bita på honom.... Vi leker lekar tillsammans.... 

(penisen i ögat-bilden ska DIREKT ner i min "äckliga mapp")

Jag tror inte någon förstår hur mycket jag saknar.......

...mina ögonbryn. Det är så enormt ensamt utan er vid min sida...♥ Har känt lite ångest över min lugg de senaste dagarna, åh varför :'( :'(

Det ser ut som att min näsa dansar på denna alltså HA.
Haha tänk er att ta en litN vals me noseN min. "Får jag lov?" *artig bugning* /mvh näsan

MEN med eller utan ögonbryn/lugg???? Hjälp mig nu. Kan ju faktiskt ha snelugg. Ska försöka börja sätta upp håre mitt å. Får acceptera mina öron. Dom har ju faktiskt inte gjort något fel egentligen.

I detta inlägg finns alltså 40 bilder på MIG som roterar om och om igen.
Ego much........ Ska sluta vara så himla utseendefixerad efter detta inlägg. Snackar ju ca BARA om mitt hår (och ansikte) på denna blogg. SKÄMMAS ska du göra elin. SKÄÄÄMMAS.

Två grejer jag har funderat på: 
1. Det finns ju någon sorts oskriven regel att man inte får sätta sig bredvid någon i sin egen ålder på bussen. Man gör det bara inte, helt enkelt. Ingen gör det. Men sen finns det ju vi (jag antar att det finns fler än jag. hoppas iallafall) som gillar att gnussa kärlek ur andra bussresenärer. (Har ju berättat om det tidigare.) Men när jag gnussar kärlek från någon som skulle kunna vara någons pappa känns det bara FEL. Inverterad pedofil, typ. Så nu undrar jag om det hellre är OKEJ att gnussa en *vanlig man* eller att sätta sig bredvid någon i samma ålder? Dilemma.

2. Man får ju inte hålla sin kissnödighet, då kan tydligen kissblåsan förstöras och behöva opereras. Men hur faaasiken ska man veta när man är kissnödig då? Ska man gå på toa ibland och känna efter eller...? För alltså antingen är jag inte kissnödig, eller så är jag KISSNÖDIG. Finns inget mellanting. Så jag måste ALLTID hålla mig när jag blir kissnödig, även om det bara är i typ fem minuter. Så ja, hur vet man när man ska kissa då?!?!

Åh vad dåliga tankar med seriöst det är allt jag kunnat tänka på denna vecka (skriverinteensenpunktefterdettainlägg/rebell)


Jag trodde inte detta kunde hända.

Ok så vad hände just....?
Jag dreglade ner mig själv. Nu var det sagt. Ska inte hålla undan sanningen för er. Just så äcklig är jag.
Jag råkar även ha händelsen i bildform.......... 
ALLTSÅ KOLLA DREGGELÄCKLET JAG DÖR JU VAD VIDRIG.

Ba goddag jag heter elin vad heter du? *skakar hand*

Burn baby burn, DISCO INFERNO;););)

Träffade på några sköna grabbs i helgen. Dom hade det bästa partytricket ever. Eller jag fattade inte egentligen om det var mobbing eller partytrick..... Jaja.

................Närå, nu skämtade jag allt med er. Hehe. Rolig. Gick ni på det???
Alltså åh jag har ingenting att berätta förutom att jag insåg i helgen att man faktiskt måste PLINGA PÅ VASAPLAN???? Hade jag aldrig trott. Har liksom alltid stört mig på dom som gjort det. Det resulterade i alla fall med att jag behövde kötta mig genom en flod av människor som var på väg in i bussen (tog tre vilopauser på olika säten, måste sett kul ut), och klämma mig ut mellan dom i framingången för att till sist hamna ensam mitt på gatan. Bra elin, smidigt, stabild osv. Jag tror den situationen hamnar på topp 3 av alla mina awkwarda upplevelser, och det finns många sådana (som ni kanske märkt).

Kolla på detta om ni inte redan gjort det, del 1 och 2 finns ute. Då har ni något att göra under min så kallade "oktober-svacka"........... :'( buhu i'm sori but dat's de vey itt iss. Har ca nada inspiration.

(Ta er tid att läsa kommentaren på mitt förra inlägg. Alltså Allan♥)

Från mig till dig, varsågod för ett nytt liv! xoxo dreamchaser

#sexy #mustache #lucious #lips

Tänk vad mycket chanser man får i livet.
Så himla, himla många chanser. Det är stört. Kom att tänka på det idag. Kom också att tänka på hur många chanser jag medvetet nekat eftersom jag hindrat mig själv på något sätt. Jag har kanske varit för lat, feg, ledsen, trött, sur, rädd för att göra bort mig etc. Fatta mycket jag gått miste om. Fatta mycket DU gått miste om pga. samma orsaker.

Jag ska börja ta alla chanser jag får,
och strunta i allt negativt och all lathet som alltid hindrar mig. Nu är jag nog egentligen bara natt-djup, men det känns ändå som att jag kommer att hålla det här. Iallafall till en viss grad. För vad är det värsta som kan hända när man tar dom där chanserna? Nu tänker jag på typ vardags-chanser. Inte typ "ska jag ta detta underbara erbjudandet att dricka denne hemlöse mans aids-piss???". Men typ att man har läge att säga hej till någon man vill göra det till som man kanske inte känner alls.
För vad kan hända då? Man kan säga hej, och antingen få ett hej tillbaka eller inte. Får man inte det kommer förmodligen den andre skämmas mer än en själv. Och även om det är en främling har man gjort ett intryck på hen och KANSKE förändrat hens liv. Vi vet ju inte vem den personen är, eller vad ett litet "hej" betyder för hen.
Åk till ställen om du får chansen. Prata med folk om du får chansen. Upptäck saker, upplev saker, bjud på dig själv, skratta, lev, ta chanser, och ta också risker. För risker kan faktiskt sluta hur bra som helst, även om man kanske offrar något.

Åh nu börjar jag spåra. Natt-prat, som sagt.
 Men det jag ville säga med detta var iallafall att vi (människor) borde ta fler chanser i livet. Dom finns ju liksom bara där. Och vad är det värsta som kan hända?

Ser ut som en trasig, 9-årig pundare.


Känner mig såhär inför att skriva en krönika om en bok från 1800-talet. Gillar vanligtvis att skriva krönikor. Men måste vara i djupa tankar för att det ska gå, och det kan jag EJ vara på skolan. Så sitter i ett hörn och ser ut såhär. Ganska grunge. Mörk. Farlig.
Tänk er att möta den (jag) i en gränd i stockholm. Bara att springa, i tell you.

Är så dålig på att uppdatera blogga nu för tiden. Men när jag startade bloggen sa jag att jag bara skulle skriva då jag faktiskt hade något värt att skriva, och aldrig tjata på om en vanlig, tråkig dag. Och det tänker jag hålla! så cya honey boo boo.

Fml på riktigt.

Mitt liv är förstört. Hela mitt alkohol-liv har min livsdröm varit att gå på systemet på min 20-årsdag. Gissa vad? Gissa bara.
Jag fyller 20 på en söndag.
Hata livet.
Hata.
Detta KAN inte lösas, som allt annat. Jag kommer ALDRIG få en andra chans... Fml. :(

Äh, don't worry be happy elller något..........................
Önskar jag hade en kanin:(:(:(

"the only thing that's in your way is your thoughts. stop thinking and end your suffering ♥" alla borde följa chris på twitter, så wise alltså

Jag har funderat. Jag har övervägt. Jag har gjort listor.... Är jag verkligen benägen att ha en bild på mig själv som profilbild på facebook? Kan inte bestämma mig, ååh pressen</3

(såg detta på tumblr en dag. vill nu gråta pga tumblr nedstängt hela dagen)
+ Pros med profilbild:
Bekräftelse(!!) om jag får likes
Utvecklas som människa (..........?)
Får det överstökat

- Cons med profilbild:
Combo breaker för alla mina gamla bilder
Jag stödjer utseende-hetsen
Jag är ful och kommer få 4 likes = ledsen->radera bilden
Kommer känna mig som en attention whore
Kommer känna mig äcklig/smutsig
Kommer känna mig som en (like)whore
Alla hatar mig och börjar sprida rykten 
 
OBS jag tycker INTE att folk som har profilbilder på sig själva är äckliga horor. Det är bara det störda förhållandet jag har med mig själv som får mig att känna så.

Tydligt fler cons än pros. Jag kanske inte borde ändå.
:(

Alltså gullpaj.

Titta vad gullig han är när han skelar lite sådär. Hihi åh bill......

Bakar just nu en kolapaj med Matilda. När vi hade kokat den kondenserade mjölken i 45 minuter frågade jag Matilda om receptet. Det visar sig att det inte finns något recept. Vi har alltså stått och kokat kondenserad mjölk i nästan en timme som vi inte ens vet vad vi ska göra av. Alltså. Bra. Men nu har vi hittat ett recept hihi hejdå.

TOPP FEM åh vad hände ens med detta

Skulle ta en bild på mig själv en dag men var så ful så detta hände:
 /samhällsskadad

Jag spårar nog lite. För några dagar sedan listade jag alltså tänkbara män..... Hälsosamt, elin, bra där.
Åh jag älskar bara att gräva i grejer och planera saker som jag ändå vet inte kommer hända. Är nog århundradets största dagdrömmare. Har nog en plan för ca ALLT som skulle kunna tänkas hända. Shoot me a problem så har jag förmodligen redan en lösning i mitt huvud. Hur som helst, här är listan:

1. Bill Skarsgård.
Alltså jag vet egentligen inte varför. Har alltid haft en thing för honom. Tror bara han skulle bli en ASBRA man/far och tjäna pengar och vara smygisfamous. Och han känns bara så himla trogen..??
2. Christofer Drew. Behöver jag ens säga varför? (han hamnar endast tvåa för jag skulle ej palla gå i kyrkan, +knarkmusiker till man/far är ej bra)
3. Joel Alme. Vi har ju i princip sovit i samma säng redan, så varför inte?
4. Frank Iero och Gerard Way (trekantsförhållande). Fatta ROLIGT vi hade haft. Och dom hade varit asbra pappor, för det vet jag att de är redan nu.
5. Lewis Watson. Vadå han e ju söt........
 
Va tyck ni? Bra val eller VAD?!?! Åh alltså can't get enough of bill skarre.<3<3<3
Ps.........
 Åh alltså jag vill ha frågestund men vågar ej pga:
  • det är lame. alla vet det, men alla gör det ändå.
  • ingen kommer ställa frågor, bara pity ones
  • det finns inget intressant om mig.....eller? ;))))

Snälla.

Kom just att tänka på en jättekonstig sak jag gjorde en gång i åttan. Först snodde jag en sån där jättestor toapappersrulle från skolan, sen kastade jag och Sally den emellan oss i ca 1 h för att sedan åka hem till mig och limma fast makaroner och Mona Sahlin och diverse andra politiker på den. Vi ritade massa sniglar och annat på den också med tusch. Sedan gav vi bort den till Juliette i födelsedagspresent. Alltså va.

Jag efterlyser BILDER på denna vackra skapelse.
Är det någon som har?

Letade efter bilder på skapelsen på min hårddisk, hittade denna bild på mig och Sally.. Alltså söta<3<3

RSS 2.0