Vad fan har jag gjort.

När det blir för mycket för mig att hantera åker alltid saxen fram. Igår hade jag svårt att hantera livet. Resultat:
Har aldrig känt mig mer japansk i hela mitt liv.

Varför är jag en ond människa?

En rödakorsetkvinna kom fram till mig och mina kompisar på stan:

-Hej, har ni lust att hjälpa till?:)
-Eeh... Vi hinner inte. *går iväg och låtsas småspringa*

Alltså vem har inte tid att hjälpa världens fattiga barn.... Vi hade inte ens bråttom.
Varför, Elin. Varför.

Behöver jag ens säga något?


Knasiga typer som väntar på bussar.


Imorse när jag stod och väntade på bussen hände en helt sjuk sak.
Det stod en familj (mamma, pappa, barn) där när jag kom, och helt plötsligt satte sig mamman ner på huk. Pappan började gräva i hennes hårbotten och sonen kom och hjälpte till. Jag trodde att hon hade något liten björkgrej i håret som fastnat eller något, men så var icket fallet. Jag tog ut hörlurarna (i smyg) för att höra vad som sa, och det första jag hörde var sonen som sa något i stil med "men oj vad många löss!!! Det förklarar ju varför du kliat så mycket!".

Det slutade inte där. Pappan och sonen hukade sig båda över henne som apor och började PLOCKA lössen?? Och slängde dom på marken?? Alltså det såg ut exakt som apor. Förutom att dom inte ÅT UPP lössen. Fast det hade å andra sidan inte förvånat mig alls. Det var bara en jättekonstig händelse, och alla på busshållplatsen sneglade på dom lite oförstående.
Det var nog den skummaste väntan på bussen jag varit med om i hela mitt liv.

Eller, en gång när jag väntade på bussen kom det en gubbe med fyra mössor på sig. Fyra. Han, jag och min kompis stod och pratade ett tag och han undrade om vi inte frös, för vi hade ju inga mössor. Han ville erbjuda oss en av hans mössor, men då skulle han frysa om huvudet sa han, så det kunde han inte. Men han var väldigt trevlig ändå. Lite knepig kanske.
Fast vad förväntar man sig att hitta på Umedalen egentligen?
 

Translation: en familj plockade löss på mamman när de väntade på bussen idag, och en gång förut var det en gubbe på busshållsplatsen som hade fyra mössor på sig.

FATTA NAKENCHOCKEN omg vad händer

JAG DÖR. Ni som känner mig kanske vet att jag ogillar att visa hud, undviker att bara ha linne, t-shirt och sånt och har ca alltid en kofta/jacka på mig. Men idag. Nyss. Omg.

Jag skulle ta ett EKG-test (säger man så?), så jag vandrade lugnt in i det lilla rummet när läkaren plötsligt stänger dörren och säger åt mig att ta av alla kläderna på överkroppen och lägga mig på britsen?? VARFÖR HAR INGEN SAGT TILL MIG INNAN ATT MAN MÅSTE VARA NAKEN?????? VARFÖR?????? Jag tror jag hamnade i något slagt chocktillståd, för jag gjorde direkt vad hon sa. Men när jag låg där på britsen och hon började klistra fast saker på mina bröst blev det OTROLIGT obekvämt. Ni fattar inte ens. Det var awkward tystnad också. Jag låg stel som en sticka med mina bröst helt i hennes..... zon. Under hennes herravälde. Jag kände mig maktlös...... Och naken. Åh jag kan inte få bort bilden ur mitt huvud med hennes händer på mina bröst:(:(:( åh.
Ska börja göra som kända bloggare, som skriver en liten översättning längst ner. Men jag ska göra en kort version av mina (TYDLIGEN DRYGA??? FUCK YOU) inlägg istället.


Translatation: VARFÖR HAR INGEN SAGT TILL MIG ATT MAN MÅSTE VARA NAKEN UNDER ETT EKG-TEST, jag känner mig chockad och antastad. "ja snälla titta/ta mer på mina nakna bröst tack"
omg fatta perfekt att leka sexy nurse under ett EKG-test. Undra hur hon hade reagerat om jag låg där naken på britsen å ba "hey nurse... i'm feeling sooo hot over here... *smeker boobs* can you maybe, oh, i don't know, check my temprature?..;)"


Asså sorry det där spårade, jag ska aldrig göra "translation" igen. Jag är ledsen om någon gick igång på det.....


En härlig fredag med chest pains.

Sitter och funderar över anledningen till varför folk inte uppdaterar sina bloggar på fredagkvällar.
Har kommit fram till två alternativ:
  1. De har ett liv och är helt enkelt ute och har kul.
  2. De skäms för att de inte har ett liv så de låtsas som att de har ett genom att inte blogga (så det ska verka som att de är ute och har kul).
Själv ligger jag bredbent i min säng iklädd en two piece pyjamas tillsammans med två katter och äter chips. Härlig fredag.


Jag står iallafall för att jag inte har ett liv. Till skillnad från alla 2-alternativare. Själv är jag en 3-alternativare (står ej på listan, men det är de som accepterat att de ej har något liv).

Johan-apa, apa-johan?

Detta måste vara det största jag någonsin åstadkommit. Jag tar tillbaka det jag skrev i förra inlägget, för den här kvällen var fan den mest lyckade i mitt liv.

"It's like the more you know the less you understand."

 
Bara en person i hela världen skulle kunna photobomba en musikvideo så här bra<3<3<3
Alltså kolla hur han springer in!!!<3<3<3 dör

Idag tänkte jag plugga eftersom jag aldrig hört ordet "predikat" och har prov på fredag, men istället har jag:
*Photoshopat in vänners ansikten på roliga bilder
*Tittat på bonde söker fru (ps BÄST)
*Varit hos Julia och ätit goa frukter
*Gjort en ~råcool~ tattoo av en elefant, ett träd och några coola symboler
*Ätit mat som skulle kunnat mätta ett barn i ett utsatt u-land i en månad

Är lite ledsen över vad jag åstadkommit. Men det gör inget.

Därför.....

"Åh jag vill verkligen ha en flickvän, varför har jag ingen tjej?... :'(" *hukar sig ner för att låsa upp skåpet* *ramlar*

-Anonym vän....... Eller jag vet ej om han är anonym men nu är han det iallafall pga jag bestämmer
 

VARFÖR sa ni inget?!?!?!?!

PINSAMMASTE/ROLIGASTE som hänt.
Satt i bibblan på skolan med några vänner och pluggade genus. Jag fick för mig att ta några egopics. Mitt under allt såg jag hur mina vänner som satt mitt emot mig kollade på någon bakom mig, och jag antog att det var min kompis, så jag sa till hen ba "vänta jag ska ba göra en gif" och såg hur hen poserade med sina händer i bakgrunden. När jag var klar, ca 10 sek senare, vände jag mig om för att se att det inte alls var min vän. Det var i självaste verket en helt okänd äldre man..... Som posat i mina gifbilder. Som jag pratat med.
(Vet att denna bild är hemsk på moi men jag måste lägga upp den ändå.) KOLLA HANS HÄNDER SÅ HIMLA LÄSKIGT OCH NÄR JAG TOG DEN DÄR BILDEN TRODDE JAG ATT DET VAR MIN KOMPIS. KOLLA HUR OSKYLDIG JAG SER UT, OVETANDES OM VEMS HÄNDER DET FAKTISKT ÄR!
Tydligen hade han stått och härmat mig massor men mina vänner som jag satt med vågade inte säga något till mig. Så där satt jag. Och posade. Med en okänd man. Ovetandes om sanningen. Medans dom tittade på. I tystnad. Och sa ingenting.

Det kanske inte var så kul i skrift ändå. Man måste nog ha varit där...........

Ps.
vill ni läsa om vad för fler tokiga grejer som händer mig på daglig basis (fast i kortare format) kan ni följa min twitter som jag gjorde igår. Har ca noll följare. Men det gör inget. @mrskosmos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Var hälsad. (iNfO och nasty shit)

(Okej, till att börja med måste jag säga några ord om previous inlägg. Det är inget jag är ledsen för, inget jag mår dåligt över på något sätt. Jag tänkte inte att folk skulle tro det, det var liksom inte tanken. Men obviously lät det för många som att jag mår dåligt eftersom det var några stycken som påpekade det idag, och jag vill bara göra det tydligt att så ej är fallet! 
Och juste, jag var INTE anorektiskt som åttaåring, poängterade bara att det FINNS sånna just nu. Inte att just JAG var det. Syftet med mitt förra inlägg var att jag hatar samhället för att det kan ha blivit så här sjukt och konstigt, det var liksom allt. Jag mår asbra wiho!)

NU kan jag fortsätta med DET SJUKA och VIDRIGA som hände idag. Fick ASont i hjärtat först, sen spreds det ner lite typ vid magmunnen och då tänkte jag att jag kanske hade magkatarr (som jag brukar få vår och höst) och köpte en drickyoghurt att äta. MEN det funkade inte och jag hade så JÄVLA ont så jag höll på att börja gråta på v-plan. Nu har matilda sett mig gråta iallafall och det känns... bra?? Iallafall så kom pappa och hämtade mig och jag hade så ont att jag mådde illa och massor, sen när vi åkt typ fem min i bilen ba spydde jag. Fatta vidret. Jag spydde. I en bil. Tre gånger. För jag hade så ont. FATTA det var så vidrigt, ska ej gå in på detalj men det var NASTY.
Sen har jag sovit massa och nu känns det bra i både magmun och hjärta.
Ja.

Detta blev förmodligen för långt men jag skriver ett kort och roligt tidsinställt inlägg nu till imorrnbitti så kan ni roa er på schkulan. (eller jag tycker det är kul men kanske inte ni....jaja)

Ett småseriöst och lite ledsamt nattinlägg, tror jag.

Fatta nästan snygg jag var på midsommar omg. Opassande bild men ni fattar.........

När jag var liten
brukade jag gråta på kvällarna för att jag tyckte att jag var ful och att min näsa var alldeles för liten. LITEN alltså. Hur kan man tycka att ens näsa är FÖR LITEN?

Jag visste så lite då.

Hade dock rätt om mycket annat. Jag var ett smart barn. Pappa påminde mig idag om hur jag varje morgon åt frukost med mössa på blött hår för att det skulle bli platt.  Jag var ett riktigt smart barn.

Fast fan vad skadat barn ändå. Man ska inte gråta så man kräks över sitt utseende när man är 7, och att det ens går så långt att jag försökte ändra på något jag inte ens förstod är bara stört. Och att det finns 8-åriga anorektiker är typ det hemskaste jag vet. Förstår varför jorden håller på att gå under med alla katastrofer nu, för vi har verkligen gjort fel och måste få börja om. Jag skulle seriöst inte bli ledsen om jorden gick under imorgon. För hur skulle det kunna betyda något, när ingen som det skulle kunna betyda något för längre existerade? Så störd tanke.

Jag ska flytta ut i skogen till en liten by utan el med mina barn så dom ska få känna sig vackra varje dag utan massa barbiereklam och sen ska jag säga massa fina och snälla saker till dom och lära dom om livet. Sen ska allt vara jämställt i byn och alla ska hjälpa varandra och pengar ska inte existera, allt ska vara allas bara man hjälper till. Sen ska det inte finnas någon religion så det inte blir läskigt sekt-aktigt eller krig i byn. När mina barn är 17 ska de åka jorden runt och komma hem och vara jätteledsna för hur världen ser ut, men det gör inget, för redan när de fyllt 35 ska vår hemby ha spridits till hela världen så allt är perfekt och orden "konflikt", "svält", "jämställdhet" och "orättvisa" hade tagits bort från ordlistorna. Fatta. Den. Världen.

Många jobbiga lägen just nu, i listform.

 
1. Låter min katt gosa med mig i min säng trots ev. loppor. Så stark är min kärlek för djur. FATTA.
(igår kunde jag inte sova för han hade tagit med en loppa utifrån in till min säng som sprätte omkring och gjorde mig rädd/ledsen/obekväm/besviken. Fatta dramatiska lakanbyret jag kommer göra efter detta gos, ni ANAR INTE.)

2. En fråga om hen: vet inte exakt om det var Ted eller Sonja som tog in loppan igår, så ville egentligen skriva Ted/Sonja alt. han/hon där det står "han" i kursivt ovan, men då är det ju lättare att skriva hen. Fast hen betyder ju som att det är en person med obestämt kön, fast i det här sammanhanget har jag ju två personer med bestämda kön fast jag vet bara inte vilken av dom två det var. Kan man ändå skriva hen i det sammanhanget? Liksom "Hen tog in en loppa" istället för "Ted eller Sonja tog in en loppa"?  För det blir ju helt fel.
PLEASE society kom på ett till ord som man kan använda i lägen som dessa för jag vet ej vad jag ska ta mig till. "han eller hon" fick ju ett ord, kan inte "namn eller namn" få ett ord också plz serri det hade blivit så mycket lättare att leva.

3. Jag sjöng soft kitty för teddy just precis nu och då tryckte han upp sitt anus i mitt ansikte. Tack. Nu ska jag gå och skrubba min aura med ett rivjärn.

Dip de dap de dippedidapp.

Gjorde en lila dip igen igår. Fast ingen har märkt något....Men det är ASlila iallafall. Som det har varit i typ en vecka.... tack att ni lägger märke till mig, vänner. Tack........

plz just love me

FIZZY BUBBLIZZ NU ÄR DET NOG.

Fizzy bubblizzfabriken: "NU, har vi ÄNTLIGEN ett vinnande koncept!!! Let's overdo it!!!"

1."Ja asså shit så himla bra godis vi har kommit på!!!!!"
2. "Fan flaskorna funkar ju asbra, ska vi göra samma godis i en annan form också??"
3."Alltså, hela det här fizzy bubblizz-konceptet funkar ju prima, ska vi kanske göra en patron också med samma smak?!?!?!"
4. "Det här går ju bättre än väntat... Ska vi verkligen göra EN TILL godis med samma smak? JA VI GÖR DET!!!! EN MJUK KOLA I PAPPER!!!!"

Alltså ärligt, fizzy. Jag vet att många tycker om era flaskor men SERRI det hade räckt med två godisar med samma smak. Det här kallas att spåra. Förresten var kolan inge god ens.

/godiskritikern elin
  

KENTSTRUCKED SOM FAN

OMG OMG OMG OMG OMG JAG HAR HÅLLIT I SAMI I KENT'S PLEKTRUM OMG OMG OMG!!!!!!! ALICE FÅNGADE DET PÅ EN KONSERT I SOMMAR OCH JAG HAR INTE VETAT DET FÖRRÄN NU, SEN BA HITTA JAG DET NÄR JAG LÄNSADE HENNES PLÅNKA OCH OMG JAG ÄR SÅ GLAAAAAD!!!!! hon är min favvo nu omg omgo mgmogmogmogmogmomgomgo
ni
fattar
inte
hur
jag
känner

ingen förstår mig............ skoja

Aldrig ska jag sluta älska dig....... Duuu är allt jag har och allt jag beeer ooom.

Jag har haft en så otroligt hemsk dag idag. Jag tror inte folk inser hur HEMSKT det är att ha haft en crush på världens finaste människa i fem år?!?! FEM ÅÅÅÅÅÅR, det går aldrig över?!?!? Och idag var han ovanligt aktiv på twitter med egobilder så jag började nästan gråta. Fatta. Jag, gråta. Det makear inte ens sense. ALLS. Jag är ju den som skrattar när folk gråter. (förlåt för det, ni som är utsatta, ni vet att jag inte menar något illa♥)
Fangirlade sönder och var olycklig hela dagen:(:( Och det blev inte bättre då jag slutade skolan halv fem.... Åh jag hatar denna dag. Men är ledig imorrn, så det får gå. Åh fml på allt hejdå.
Livets guld, kommer aldrig sluta älska dig baby<3<3

Omg nu fick jag asont i benen helt plötsligt och jag kan inte gå och åh fml x2.My my, my my, oh give me love..........


akta, aina kommer.................................. alltså elin vad gör du

Hade just ett sånt där riktigt jävla sorgligt ögonblick som man kan ha ibland. Jag satt bredvid en främling (ung kille) på bussen. Utnyttjade varje möjliga tillfälle jag fick (ca hela tiden) åt att gnussa mig mot hans arm lite diskret, för att få känna närhet och kärlek... Soakade upp stackarns värme som en svamp.  Men när "give me love" började spelas i min ipod insåg jag hur himla sorglig jag var. Där satt ju jag, och försökte klämma kärlek ur en främling på bussen. Men det fick mig inte att sluta, nej, jag höll på nästan hela vägen hem. ÄLSKA MIG BARA, OK??:(:( 
Fatta obekväm han måste känt sig om han märkte vad jag gjorde.. Fatta stressen han måste känt. Tänk er att en ful jävla unge, något år yngre än en själv, sitter och SMYGgosar med en på bussen, och hen sitter ytterst så det finns ingen flyktväg...Så var jag. Jävla creep. Ett tag kändes det faktiskt som att han försökte putta bort mig från stolen, men jag tog det som en inbjudan till mer närkontakt.

ω <-haha kolla bröst


Bilder från veckan omg?????????? händer ju aldrig så med mig.

"#instaclass @SA2B", vårt tema på skolfotot. Hehe, vi på golvet hade #instafrukost om ni undrar....... Fan vad bäst klass jag har! (blir typ sentimental nu?!?!)
Omg typ tvillingar+trilling med färgat hår.....
Försökte se förföriska ut..
Slutligen försökte jag se snygg ut på golvet i mitt rum... (mcrflaggan i bakgrunden♥)
(Åh gud jag kan inte minnas senast jag postade en bild här då jag faktiskt ens FÖRSÖKTE se fin ut??? Det här är typ första gången på ett år. Kändes jättekonstigt att ta bilderna, jag kände mig som en hora. Gör det fortfarande.)

Det här var den vuxnaste dagen i mitt liv för övrigt. Intervjuade en främling på engelska om demokrati i 2 h medan vi drack KAFFE, köpte macka på subban (<-ska alltid förkorta subawy så) som jag höll mig ifrån att äta i ca 1.5 h. Så. Starkt. Gjort. Måste ge creds till Matilda som gick igenom samma saker idag. Vi är så himla mogna. Ni anar inte ens.

Så. Jävla. Pinsam.

Det händer seriöst BARA på film att någon tappar ut en tampongförpackning i skolan och alla tamponger faller ut. Det var iallafall vad jag trodde innan idag............

Åh varför händer alltid allt sånt här mig, fml det här är det pinsammaste jag gjort:(:(
Jag stoppade bokstavligen ner huvudet i min ryggsäck för att jag skämdes så.Enda anledningen till att jag inte har lösenord just nu är för att jag vill att ni ska höra den här låten.

Alltså omg detta är den bästa covern i livet. Vill bara gråta och ååååh. Jag ska rädda dig Lonnie<3<3
 

RSS 2.0