Inte ens 300 dagar kvar till friheten.

Happ. Skolan har börjat igen och jag vill bara dö alt. döda någon. Det känns så konstigt utan matilda. Som att hon bara är lite sen och ska dyka upp när som helst, men det kommer ju aldrig hända. Vågar ej skriva för mycket om det här för vet ej om jag får?? Jaja, hoppas att hon har det bara och vet att hon är saknad i alla fall.
Fast bara hemskt är det ju såklart inte att skolan börjat, för nu är det ju bara ett år kvar!!! Och OJ vad jag har saknat goklassen i sommar, verkligen kul att träffa alla igen. 

Gjorde denna gif just när jag kom hem från skolan för att redovisa mina skolkänslor...... ja
obs hade EJ på mig en scouttröja i skolan, bytte pga bekvämt lol
 

*me flipping my hair very sexy over my shoulder*

Skulle ni inte vilja anlita mig till någon sorts reklam? Helt ok pris. kolla min portfolie, jag e bra ja lovar


~star_me_glitter_fame~
 

Kattgos å vinter e allt ja vill ha

Igår städade jag och förberedde för min ääälskade vinter. För vi vet alla att det är höst nu, trots er sommarälskares optimistiska förnekelser i form av insagrambilder på kvällspicknickar i parker då vi faktiskt ser att ni måste anstränga er för att inte huttra......... Genomskådade.

Men poängen: jag älskarälskarÄLSKAR vintern så obeskrivligt mycket och nu är mitt rum EXAKT som jag alltid har det på vintern. Rent, gitarr, ljusslingor, sänghimmel, katt. Bara bra saker??? Mår så jäkla bra av denna atmosfär alltså aaahhhh kolla bara va ja mys!!!!!!!!❤❤❤❤❤


cRaZy SkYYyyY!!!!

För ett tag sedan förade vi på bryggan innan båten, och himlen var cRaZzZzYyYy???

Lärde mig när jag var liten att himlen blir så här när det är mycket avgaser i luften, men tydligen har andra lärt sig att om himlen är rosa så blir det bra väder nästa dag?? Någon annan hade hört att det ska bli DÅLIGT väder nästa dag också??? Vad är ens sanningen?? Mot google!!!!!!! *superhjältepose*

Hittade detta: "Anledningen till att himlen ibland är rosa är för att solens strålar bryts på ett speciellt sätt i atmosfären vid upp- och nedgång och det är det här som färgar himlen rosa eller röd. Ibland kan luftföroreningar ibland förstärka effekten något."
Samt detta: "Färgen på himlen har oftast ingen betydelse på följande dags väder, det kan skifta väldigt snabbt. Men om det är molklart eller rödfärgat så är det ofta en indikation på att det kan bli klart väder även nästa dag."

118-100 kanske inte är världens bästa källa men jaja.....
 

Saknade te havs......... Fyndig rubrik va?;););)

Igår tog jag, Lisa och Anna en biltur till havet för att fira/hylla/ni fattar Anna som just tagit körkort. På vägen dit köpte vi lite sallad, frukt och skotte (!!!!!har ni ej smakat skotte så måste ni göra det NU!!!!) som var ca den bästa middagen jag någonsin ätit.
Coolast på kvällen: vi såg fkn SÄLAR??? +snygg kille 1 och snygg kille 2. Men sälarna var bäst.

Börjar stressa över att detta är mitt sista sommarlov NÅGONSIN, så ska blogga mer nu de sista veckorna. Hoppas det är ok!!!! OCH jag ska försöka bli mindre anonym här, dvs även lägga ut bilder på folks ansikten och inte bara views eller ben....... Hehe.

 


En perfekt jävla helg.

Har verkligen haft världens bästa helg med massa fina vänner i Lisas stuga vid havet. Vi har paddlat kanot, picknickat, badat, grillat, solat, druckit vin i solnedgången och massamassa mer. Typ svenska stugidyllen egentligen. Vi hyllade kvinnorkroppen en kväll genom topplesskväll och nakenbad, kanske det bästa jag varit med om? Är så JÄKLA underbart bekväm bland dessa människor! Hahaha alltså seriöst denna helg hade SÅ kunnat vara en film! Så sjuka saker har hänt, kan inte ens bearbeta det riktigt. (Kolla texten i slutet av inlägget för det SJUKASTE NÅGONSIN???!!!!)

Här kommer några (få) bilder som jag lyckades ta:
Dom spillde mjölk på golvet och det var av någon anledning väldigt, väldigt roligt.......... ily♥
 
Kolla vad dimmigt det var en kväll? Bara väntade på att det skulle börja vandra upp massa lik från havet.... Och det hände nästa morgon. SKÄMTAR EJ?? Vi vaknade och gick ut och borstade tänderna på bryggan för att njuta av havsidyllen, sedan ser Matilda någonting guppa i vattnet..... Vi fick alla panik och skrek och sprang fram och tillbaka på bryggan i några minuter hahaha ååååh men ja, sen såg vi iallafall att det var ett fkn RÅDJUR som drunknat och spolats upp bredvid Lisas brygga?? Gabriel stod ca 3 m ifrån liket i vattnet när vi såg det hahaha. Vi satt och stirrade på rådjuret i typ 2 h sen och kämpade hela dagen med att få bort henom därifrån. Efter typ 8 h lyckades Lisa få tag på en jägare som kunde komma och köra iväg den. Han hade tydligen BRUTIT AV hens ben med händerna helt utan förvarning så att liket skulle få plats i en sopsäck?? Blandade känslor om att jag missade det. 50% chans att jag hade svimmat/spytt och 50% chans att jag njutit av knaket. Jag får nog aldrig veta.......... Eller?................. hejdå hehe........he.

RSS 2.0