Så tacksam för att ni orkar med mig<3<3<3<3

Idag var så konstig?? Jättemycket var jättekonstigt?? 
Åkte buss hem med min bror och vi PRATADE och jag bjöd honom på tuggummi??? Sen somnade jag i soffan några timmar och när jag vaknade hade han varit och köpt chips TILL MIG??? För vad jag tror var hans egna pengar??? Detta är så konstigt. Vi pratar aldrig ens i vanliga fall, och tanken att han ens skulle köpa något är mig är helt befängd. Har t.ex. inte fått en 18årspresent av honom ens. Är detta när allt vänder? Känns så bra.

Men jag fick iallafall en plasttand idag. Blandade känslor. Smärta. Sorg. Lycka? Det kändes så hemskt när dom slipade ner min tand bara, höll på att börja gråta. Ni som känner mig vet att jag inte klarar av att tappa saker, att det är det värsta som finns. Det inkluderar även tänder. Har haft många mjölktandstrauman under min uppväxt. Tror jag ska skriva om detta någon annan dag??? Ja. 
Hahaha dör, bilden nedan tog jag tidigare idag när jag mådde så himla dåligt, käken hade låst sig, hade ont och 4 doser bedövning i käften men obedövad tand pga två av mina tänder tar inte bedövning:))) Så drack nyponsoppa med sugrör och tyckte syng om mig. GUD vad tråkigt inlägg jag dör, aja hejdå.
Täcker halva ansiktet pga äcklig och fd. emo. :-) :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0