Trästock 2013.

Åh. Trästock i år var så jäkla bra! Kanske mest för att vi hade ett asstort och i princip PERFEKT camp. Vi måste ha varit 20+?? Har iallafall lyckats ta några bilder med min tappra xperia (vågade ej ta med min bra mobil lol) som kanske inte blev så bra kvalla. MEN jag försökte iallafall!!! Extra points for trying, snälla?? Är också jäkligt nyfiken på vad jag tog för bilder med engångskameran, för jag tog typ 15 st och har ingen aning på vad... AJA här kommer bilderna med tillhörande bildtext on top!! (obs är det bättre med bildtext under eller över bilderna? Är så kluven i denna fråga, brukar ta lite olika men det kanske är förvirrande?)

Medan jag väntade på att mina tältvänner skulle ta sig in spionerade jag på några killar som ej visste hur man sätter upp ett tält i typ 20 min....... sämst.
Så coola bara kan ej andas!!
Dålig bild på blöta champs i johans chilltält, haha aja bättre än inget LRHUR;))
SÅ terapuetiskt att borsta tänderna till denna vy??? obs finare i verkligheten
 Vet inte ens vad min tanke med denna bild var hahaha alltså VA
Sabbade foten så fick skjuts av amazing friends (♥) och passade på att ta en familjebild
Skulle se hur många som fick plats i en telefonkiosk....... Ser ni vilket ljud Wille gör?? typ "eaeaehh" hehe
Offrade att se Thomas Di Leva för denna pizza JAG ÅNGRAR INGET!!!!!!!!!!!!!!
...Som vi sedan sparade i en plastficka och plockade fram som fyllekäk. Bästa jag gjort. (DENNA BILD♥)
Och vi träffade Big Steve!!!!!! love him so much
ALLTSÅ blev kär i Gnucci?? så bra/cool/snygg så jag vet inte ens
Blev även kär i Urban Cone pga UTROPSTECKEN!!!!!!!! så himla fina, mitt lilla tonårshjärta ♥
Var så ledsna och trötta när vi skulle åka hem....... men det gjorde inget för vi hade haft a BLAST!!!

Måste även säga att jag är chockad över Johnossi?? Vad hände ens?? Den blonda snubben fick damp på en kille som tydligen bråkade(?) i publiken, men han tog kanske i lite mycket och sa att vi skulle ta stryptag på honom och kasta in honom i stängslet?? Blev så chockad hahaha alltså vad hade han tagit för piller.... HUR SOM HELST, taggar nästa år som fan!!! Cya there;))

Pronunciation book

Alla har väl någon gång youtubeat på hur man uttalar ett engelskt ord. Eller är det bara jag? Aja, men när jag gjort det har jag ibland hamnat på en kanal som heter pronunciation book. Jag minns att jag var med en kompis en gång då vi hamnade där och började kolla runt på kanalen. Vi tyckte det var jättekonstiga ordval och att allt bara var skumt och läskigt. Sen hittade jag det här inlägget nyss och jag ryser så jävla mycket?!?! Sidan har alltså fkn spårat och räknar ner varje dag tills den 24 september i år. Det låter som att något hemskt kommer hända, alltså ja shit ni måste verkligen kolla länken för detta är så läskigt?!?! Ryser i hela kroppen.


♥love u readers u are few but u are magnificent♥

ALLTSÅ!!!<3<33<<3<3  är så överrumplad av kärlek nu. Har inte så många bloggläsare lol, men er jag faktiskt har??? HUR kan ni vara så smarta?? Så snälla?? Intelligenta?? Jag är så himla glad för dom som kommenterade på game of thrones-ranten. Det ska tydligen bli bättre senare så jag börjar se andra avsnittet: NU!
(ps thanx i love u)

Awkward black girl

Vill bara tipsa er om denna youtubeserie!!!! Det är typ som serien AWKWARD, fast med en black girl istället för white. Typ exakt som seriens namn alltså, hehe. Ja. Den är iallafall HELT KLART sevärd! Här har ni första avsnittet:  

I'm fucked in the head, and my mind is turning into a whore.

Jahapp. Instagramstalkade en person ikväll. Råkade gilla en bild som var 101 veckor gammal. Vet inte vad mer jag ska säga om den saken. Känner mig ganska tom, chockad, besviken och så vidare. HUR kunde jag. HUR KUNDE JAG????? Tror jag har gått från förnekelsestadiet till ilska nu, döda mig!!!!!!

..MEN ALLTSÅ apropå instastalking??? ÄLSKAR att stalka folk, men jag har en tvångstanke att jag måste kolla igenom ALLA hens bilder på instagram. Alltså verkligen alla bilder. Det spelar ingen roll om hen har 1000 bilder, jag måste titta på alla och läsa bildtexten till alla. Vill egentlligen inte ens veta hur många bilder jag råkat gilla, men säkert över tio stycken de senaste månaderna....... Aja.
Har märkt att detta med stalking är väldigt vanligt nu för tiden? Det är sällan någon tycker det är *konstigt* eller *creepy* att stalka andra, så länge de själva inte är utsatta. Alla förstår en då man talar om sitt stalkingobjekt, för alla har varit där. Det för typ samman människor? Haha gud vad hemskt egentligen, men förståelsen mellan två riktiga stalkare är fan obeskrivlig. (love u true stalkers out there♥)

Här är en sne samt awkward bild på mig med ett chips. Tänkte ifall någon som läser detta har en stalkingspree just nu och jag råkar vara offret. Varsågod. Jag står på din sida.
 

~*Camp my chem*~

För några dagar sedan tältade jag i vildmarken och catchade up ca 2 år med två fina tjejer. Helnice. Tog faktiskt, för ovanlighetens skull, bilder!!! Så njut!!!
(Grillen fukkade med oss så jag tror vi blev klara med los burgos runt 9-10. Hungriga som fan var vi.)
 

RSS 2.0