I'm fucked in the head, and my mind is turning into a whore.

Jahapp. Instagramstalkade en person ikväll. Råkade gilla en bild som var 101 veckor gammal. Vet inte vad mer jag ska säga om den saken. Känner mig ganska tom, chockad, besviken och så vidare. HUR kunde jag. HUR KUNDE JAG????? Tror jag har gått från förnekelsestadiet till ilska nu, döda mig!!!!!!

..MEN ALLTSÅ apropå instastalking??? ÄLSKAR att stalka folk, men jag har en tvångstanke att jag måste kolla igenom ALLA hens bilder på instagram. Alltså verkligen alla bilder. Det spelar ingen roll om hen har 1000 bilder, jag måste titta på alla och läsa bildtexten till alla. Vill egentlligen inte ens veta hur många bilder jag råkat gilla, men säkert över tio stycken de senaste månaderna....... Aja.
Har märkt att detta med stalking är väldigt vanligt nu för tiden? Det är sällan någon tycker det är *konstigt* eller *creepy* att stalka andra, så länge de själva inte är utsatta. Alla förstår en då man talar om sitt stalkingobjekt, för alla har varit där. Det för typ samman människor? Haha gud vad hemskt egentligen, men förståelsen mellan två riktiga stalkare är fan obeskrivlig. (love u true stalkers out there♥)

Här är en sne samt awkward bild på mig med ett chips. Tänkte ifall någon som läser detta har en stalkingspree just nu och jag råkar vara offret. Varsågod. Jag står på din sida.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0