Det är bara fucking BLOD vad äre med er ens

Här sitter jag. Har utvecklingssamtalsdag idag=ledig=pluggdag.Har dock inte pluggat något men aja:)))
OCH!!!!!! Jag har äntligen fått en tweet som är tillräckligt populär för att sno!!!! Det blev så mkt drama mellan mig och @vitjejer när hen snodde den. Hen har blockat mig nu. :) *you can call me the winner*
OCH tweeten har förresten passerat 1000 rt's. Är SÅ glad att den handlade om mitt huvdämne, dvs mens. 
Mensmensmens. Älskar att prata om mens. Vet inte riktigt varför, men tror att det är för att det är så jävla tabu och alltid ska hållas dolt och alla skäms så mycket över det. Liksom VAAAAD är skämmigt med mens egentligen??? 50% av jordens befolkning har mens. ca 360 000 000 personer har mens just NU. Varför får man inte prata om det? Hur kan det vara så himla äckligt? Hade kanske förstått att man inte hade pratat om det ifall varje kvinna varje kväll gnuggade ansiktet i dagens mens, sen spydde på det och sen åt spyan+mensen. För det är ganska äckligt ändå. Men det är ju inte så det är!!!!??! Det känns som att killar har någon sorts mardrömsbild av hur det kommer ur äcklig sörja som vi spiller över hela oss och halkar i inne i badrummet och ramlar och får i håret etc. Sedan går dom omkrigt och tycker det är så jäkla äckligt så tjejerna hänger på (för ni vet hur samhället är; mannen är norm, det mannen säger är lag osv osv). och BAM så är mens äckligt och bör inte talas om.
Fast iofs vet jag ju inte hur andra gör med sin mens (EFTERSOM DET ÄR SÅ JÄVLA "SKÄMMIGT" ATT PRATA OM) så jag vet ju inte om typ alla andra sparar sin mens till kvällsfika eller liknande. Är det så man ska göra? Jag fucking VET INTE för ingen pratar om det.

Startar härmed en revolution. JAG TÄNKER INTE LÄNGRE VARA TYST OM MIN MENS (lol som om jag någonsin varit det, men tänkte att sloganen skulle passa andra som kanske vill joina min revolution)
fucking häng på, för jag tänker inte leva mitt liv med att inte kunna tala öppet om mina plågor som jag lever med i nästan 4 månader per år.

Kommentarer
Postat av: lisa

du är bäst <3

2013-03-19 @ 15:30:16
URL: http://mittkalejdoskop.blogspot.com
Postat av: mimmz

ahahahahaha elin i love you gråter av skratt

2013-03-19 @ 15:32:20
URL: http://miimmiis.blogg.se
Postat av: Anonym

MENSREVOLUTIONEN ÄR HÄR låt oss prata om det. jag kan börja med att berätta att jag är man och inte tycker att mens är äckligt, brukar ha sex med min gf under lingonveckan och det är nemas problemas om man har lite papper till hands för att undvika fläckiga lakan! :)

Svar: hahahahaha älskar dig ber till the holy spirits att du var seriös med detta!
hejhejelin.blogg.se

2013-03-19 @ 20:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0