Sakra, on rozbil svět během několika vteřin. Teď je to ty a já Frida, co bychom měli dělat?


Har haft en oväntat bra dag.
 Har klarat 50% av det värsta och om exakt två månader är det julafton. Börjar hitta utvägar och nya gator och allt känns så mycket klarare än tidigare år. Känner mig så stark och bra, även fast det inte alltid är nödvändigt. Vet att isen är tunn så här års, men trippar inte på tå för det. Skulle den gå sönder så gör det inte så mycket, för jag vet att det ändå kommer frysa på igen under natten. Jag gör saker jag aldrig skulle gjort för ett år sedan och ser på saker från ett annat perspektiv. Sånt är nyttigt, ibland.
Jag är så jävla bra.

Kanske en av livets bästa låtar.

Hade helt glömt bort denna låt, men precis som mycket av det fina i livet hittade den tillbaka till mig igen. Har lyssnat på den ca 1000 gånger sedan dess. Associerar den med så himla fina grejer. Blir så glad.

Är även klar med i princip allt skolarbete innan lovet och mår så jävla bra just nu. Har legat i min säng konstant och pluggat/sovit sedan 15.00 i fredags och har bara ätit 2 måltider. Nu är det måndag. Stablilt elin! :-)))) 
Snart är det lov och jag har så himla många fina planer. JAG HAR SÅ FINA VÄNNER!!! Alltså ååhhh är så känslosam ikväll, har inte tillåtit mig att känna sedan typ en vecka tillbaka så här kommer alla känslorna på en och samma gång<3333333 älskar gessle älskar livet älskar mina katter godnatt vänner

Är trött och tänker inte

Hahahaha alltså läste lite gamla inlägg i blogga nu och fick denna insikt: jag har blivit SÅ MYCKET LATARE sedan jag började gymnasiet?? Då kunde en dag se ut så här: cykla till skolan, sluta, cykla till stan, göra roliga grejer, cykla hem, gå ut och springa. Nu ser en dag ut så här: åka buss till skolan, sluta, åka buss hem från skolan, däcka, äta, sova.
När blev mitt liv så lame?
Hanterade dessa känslor genom att rita en katt i paint hahahaha vem är jag
Godnatt xoxo catlover
 (OBS bör tilläggas att jag ritade allt på huvudet utom morrhåren BLUNDANDES???)
 

Nästan fri

ÄNTLIGEN är jag (nästan) klar med allt plugg. Har helt ärligt pluggat konstant i två veckor, har haft så jävulskt mycket i skolan. Har bara kvar en halv uppsats sen är jag färdig!!!!! FATTA vad mycket jag ska leva då. Och blogga. Och se SERIER!!!! Åh saknar.
En liten update på vad som hänt dessa två veckor: SNÖ dvs LIVET kom en dag.
Sen var jag och några coolios på verket. Betyg: mycket bra. Mycket bra. Mm.
Bildanalys: 2 snygga brudz samt a-lagare. Ser alltid aspackad ut på bilder?? Även nykter?? Har någon tips på hur en ser decent ut på bild? Behöver en guide. Snabbt.

Så bra höstsöndag.

Tog bussen till stan för att träffa Sallarn idag. Passade på att inviga skorna och har nu fått denna nya lärdom: ha ej för små skor pga du kommer gråta inombords samt ångra hela din existens.
Vi gick till bildmuseet och gjorde som en snäll tant sa, dvs. la oss mitt på golvet under ett konstverk. Faktiskt ej så uppskattat som vi trodde?? Tänkte ej på att ta bilderna från rätt håll heller så man ser massa hål:):):):) bra elin.
Sedan käkade vi gopommes på frasses som vi inte gjort på år och dar. DÖR vad gött det är med fett och kolhydrater?? Kommer aldrig kunna gå på någon diet, fattar ej hur folk klarar av det??
Sen åkte vi iallafall hem till mig och drack te och planerade LIVETS fest. Alltså verkligen LIVETS. Ni kommer få se......... kanske.

Titta vad jag hittade!

Vill bara klargöra att jag verkligen är SÄMST på att fynda, eller över huvud taget att hitta saker som jag ens gillar. Tror det beror på att jag är så himla kräsen och inte tycker att något passar mig. Har faktiskt flera gånger tänkt att jag ska göra egna kläder, men sen har jag gått in i tygbutiken och gråtit inombords över hur fula (och DYRA) tyger det finns..... MEN idag!!! Då jävlar!!! Hittade av en slump dessa gamla skor från 90-talet i garaget och blev helt kär?? Alltså sånt här händer inte mig, jag är typ basic no1 som aldrig hittar någonting nytt. Dessutom var skorna i princip oanvända?? Is this even real life jag kan inte fatta det
Hahaha vet att bilden är sämst, men behövde fly från en 50-årsfest och tog bilden i panik eftersom alla kunde se mig genom ett fönster....... Smidig som alltid.
(Vet att mina ben lutar som fan, acceptera mig för det och påpeka ej ok)

Svartvit kväll och en onsdagslista på en torsdag.

Vad har du haft på dig idag?
Kände mig svart och svår idag, så svarta jeans+svart stor mysig tröja. Kul klädval elin:-)
 
Hur mår du?

Mår helt ok, fast kryddat med en liten smula plåga. Fast en bra sorts plåga. Är även jävligt stressad över skolan (trean är INTE "lugn". Förstår inte hur någon kan säga så) så kan typ en andas/sova men jaja. ":)"
 
Vad önskar du just nu?
Att det är helt stjärnklart och norrsken på himlen och att jag befinner mig i en stuga i skogen med någon jag tycker om och bara stanna upp, ANDAS och TITTA. Utan nååååågra som helst bekymmer. + lyssna på denna nya spottelista som ännu är på prov.

Vad ska du göra imorgon?

Efter skolan ska jag och några tjejer i klassen köpa massa goda grejer, käka middag och sedan inleda det mest episka LOTR-marathonet världen någonsin har beskådat.

kallar denna "svartvit gammal bild på smutsig spegel #1".
 
Och på fredag? (lol ändrar detta till söndag pga fredag är imorgon å har planer till på söndag så hehe)
På söndag minsann! Då ska jag och Sally besöka bästa bildmuseet, sedan ska vi åka hem och koka te, lyssna på maggios nya och tala ut om tunga grejer (obs ej knark). Längtar SÅ mycket. (hahaha tänk om vi skulle koka te och tala om knark. hur konstigt hade inte det varit.)
 
Vad skrattade du senast åt?
Att teddy skulle hoppa upp på min säng men fastnade i min sänghimmel och hittade inte ut. SÅ roligt, och han gör det ca hela tiden.
 
Vad grät du senast åt?
Hemlis:s lol nej
 
Senaste köp?
Gosiga vintersockisar.

Vem sov du senast med?
Hahahaha, tror det var när jag och gabriel somnade på en altan i en skog mitt i natten om det gills..?? dock med typ 3 m mellanrum men det kanske räknas ändå.
kallar denna "mörk bild på korskyrkan som jag tog för ett par månader sedan (aningen påverkad lol)".
 
Vad läser du just nu?
"Pride and Prejudice" pga världens bästa bok (samt film) + måste pga skolan.

Senast sedda film?
Matrix.
Vem var den senaste som ringde dig?
Mi madre.

Senast 3 inkomna sms?
"åååh lyckan ju. jo men det är du ju" 
"Kollar ba så det är samma nummer!"
"Tyckte du förtjänar en för du rOCKAR *diamantemoji* *stjärnemoji*"
hahahaha fan va intressanta sms elin:-) detta vill säkert dom som läser bloggy se:-) 

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
"Åååh tack ilysm<3<3<3<3"
 

kallar denna "flygande by mitt i natten+dålig kvalla" frågan är ju hur jag vågade gå ut i skogen ensam för att ta denna bild. svar: allt är möjligt efter krogy.
 
Vem skrev senast till dig på facebookchatten?
Sallybally.
 
Vart vill du åka just nu?
Framåt i tiden lol, antingen till 1. vintern eller 2. då jag har fått mitt liv together. Helst 2 men det känns lite längre bort än 1.
 
Nästa planerade resa?
Till morgondagen! :P Reser redan ikväll när jag går och lägger mig xD .........hehe nämen vet ej.
 
Dagens bästa.
Då jag och Alice såg en bild på hjortronglass och mötte varandras suktande blickar.......

trött less trött less

Ena sekunden sitter jag och pluggar filosofi, andra sekunden kommer jag på mig själv med att ta denna bild......

vad ens


RSS 2.0