SLUTET AV BLOGGEN ÄR NÄRA OM NI INTE HJÄLPER MIG NU.

Nu har jag världens bästa erbjudande till er. Ni får säga VAD NI VILL till mig, om mig. Jag har börjat känna att jag inte vet vad jag ska skriva här längre, för jag vet inte vad ni tycker är intressant. Vad är det ultimata elin-inlägget?

Ni får kritisera mig om ni vill också, kalla mig bitch men motivera gärna så jag kan skärpa mig! Ska bli en bättre människa.  Jag har sån himla lust att blogga, såhär på hösten (JA, det är höst) men vet inte vad som intresserar er. Vill ni ha mer bilder (egobilder/natur/liv/vad)? Mer tankar och filosofi? Mer av mitt liv? Mer bajs? Skoja...... Mindre "skoja"? Åh, säg bara något. För jag vet inte vad jag ska göra med den här bloggen annars.


En bild jag tog i Stockholm förra året. Har lämnat in min engångs, så har några sånna bildzisar.


ALLTSÅ ILSKAN (ni som inte tror jag kan vara arg: LÄS)

Ni fattar inte än. Eller vafan, klart ni inte fattar?? Jag har ju inte skrivit något än ens. Ibland förstår jag inte hur jag tänker när jag skriver. Nåväääl.

Alltså idag höll jag på att börja GRÅTA för att jag missade bussen, som går varje kvart?! Liksom va?! Men alltså det var under värsta hemska omständigheterna. Jag hade ASbråttom hem, stod och väntade på bussen som jag kunde skymta at the end of the road, började gå fram till där den stannar och allt var frid och fröjd.. Sen kommer en kille och pratar jättekonstigt bryten engelska och undrar om bussen till Vindeln går därifrån. Jag ba wtf no?? Och försökte förklara för honom att jag inte visste, men det gick inge bra. Så jag frågade en tant (ok typ kvinna i 50-årsåldern. Förlåt om det är någons mamma) bredvid mig om hon visste. Hon visste inte, men sa att hon skulle fråga busshauffören på bussen som kom, ifall han visste. Hon sa åt vildelnkillen att vänta där, och hon och jag gick på bussen. Notera att HON sa att honom skulle vänta, att BÅDA vi gick på bussen och att hon VISSTE att jag skulle med den fucking bussen.

Busschauffören svarade på frågan och tanten sa att jag skulle "skicka vidare" svaret till engelska killen, så jag sprang ju såklart dit och sa det till honom, men på tre fucking sekunder åkte bussen?!?!?! Liksom va?!?! Jag hann bara gå ut så stängdes dörren och den åkte?!?! Fatta ARG jag blev på tanten. Hennes. Jävla. Fel. HON VISSTE ATT JAG SKULLE MED, JAG VAR FAN INNE I BUSSEN MEN HON BEORDRADE MIG ATT SÄGA TILL KILLEN, OCH SNÄLL SOM JAG ÄR GJORDE JAG DET FÖR JAG RESPEKTERAR (*respekterade) ÄLDRE????? OKEJ??????? TACK????????? Ville bara gråta då för hade ont i kroppen och behövde vara hemma om en halvtimme så jag tröståt choklad. Behövde lämna busshållsplatsen för den gav mig hemska tankar. Hata. Andra. Människor. ALLTSÅ SERRI det här är varför jag hatar andra människor. Man ska fan inte vara snäll. Man förlorar bara på det. Jag ska inte vara snäll mer. Alls. Möt onda elin. Tänker inte ens säga hejdå nu, fuck off.......... ok nej det här håller inte, hejdå älsklingarna mina<3<3<3<3 Men ska hata vuxna... Fuck them. /rebellen_elin_10_år
Jag och Teddy som är arga på vuxna människor som tror för mycket om sig själv.... (Visst är vi lika?)

Glass......

 Det här är, BY FAR, det bästa jag sett. Tror jag. Eller så äger den för att jag halvsover??:(:( Ne.

Ni vet ju att jag alltid velat skada mig!! (Ej självskadebeteende alltså. Jag mår bra.)

Alltså fatta äventyrsdagen! Jag SKADADE mig idag??? Jag har aldrig gjort det förut typ? Åh det var så galet. Jag ska berätta hur det gick till........
Jag blev glad för något Lisa sa och gjorde något sorts glädjeskutt, och råkade slå in handen i väggen. Efter ett litet tag såg jag att det var blått nedanför lillis och ba wtf??? Hade inte ont eller något. Sprang iväg till mina klasskompisar för att visa mitt blåmärke, och så var lillfingret helt snett?!?! Helt omänskligt böjt?!?! Fick panik och sprang omkring i cirklar och skrek, och mina kompisar sprang efter mig i cirklar och skrek. Sedan tog Cajsa tag i saken och tog mig (och dom andra) till sjukis, som klämde och visade fingerövningar så mitt finger blev rakt igen. Hon sa massa konstiga ord om en inre skada men jag tror hon menade stukning eller något. Sedan fick jag nå tyg på och coolt gummibandage. The end. Omg tog bort bandaget nu och kan ej kontrollera mina fingerrörelser+mitt finger är lite böjt?!??! Jaja. 

Visst har jag berättat att jag alltid dagdrömt om att detta ska hända? Att mitt finger ska bli alldeles snett utan att jag märker det, och att jag inte ska känna det alls? Jag brukar drömma om det iallafall. Och nu hände det!!!! Fatta mäktig tankekraft jag har....
 
Är det bara jag eller borde min katt vara modell? Kolla posen liksom. Casual cat, kallar vi den. Om ni vill se fler posebilder på honom så är det bara att säga till, så lägger jag ut hans portfolio.

Åh jag hatar den pinsamma stämningen mellan mig och bloggen just nu...

Alltså detta. Jag och min bror har en ganska speciell relation, tror jag. Eller jag vet ju inte hur andra syskon är, men jag TROR att vår är ganska konstig ändå. Iallafall! En grej som vi brukar göra ibland är att vi brukar skutta in i den andres rum, samtidigt som vi gör ett speciellt läte (det påminner lite om en glad bebis/psykopat) och med ett speciellt ansiktsuttryck som gör att vi ser lite mentalt efterblivna ut. Så springer vi in, slänger oss över den andra och låtsas vara en katt. Då ska den andra klappa och klia "katten" medan denne gör purrljud och bebisljud och stryker sig mot offret.
Idag skulle jag göra just detta då min bror låg i soffan och kollade på TV, så jag förberedde mig och började springa och göra lätet och allt det där, men just när jag kom in i rummet fastnade min tå i mitt byxben så jag föll PLADASK på marken. Gjorde ifrån mig ett litet skrik blandat med bebisljudet, eftersom jag redan gjorde bebisljudet när jag sprang. Vi båda dog av skratt.

Tänk er mig i slow motion, springandes mot er, håret i vinden, med ett besatt men lyckligt ansiktsuttryck, görandes bebisljud, sedan snubblar jag och faceplantar på trägolvet samtidigt som jag förvränger bebisljudet så det blir psykat.. Sen kommer tystnaden...... Ok skoja alltså jag är för trött för att skriva här så jag ska sova nu. Det här var säkert inte ens värt att läsa men jag sa att jag skulle skriva för Linnea ville läsa... Så... Hoppas du läste detta, Linnea..... Hejdå.....

*hAtaR NäR DeT bLir aWkwaRd MelLan MiG ocH bLogGen*

Wanna taste..? ;));)

Äter som fan i hopp om att uppnå en matkoma...... Åh jag vill bara sova, varför vänder sig inte dygnet efter mig istället för tvärt om?
Fatta desperat när jag till och med lyssnar på en låt som heter "sleepsong"...... å fan vad kär jag är i Bastille. Ni måste checka.

Hjärnsmälll!!!!!!!! /Jimmy Neutron

Alltså är det bara jag eller är Umeå smygiskinky..? Liksom U, me, å. Alltså you, me, oh(<-moan). 
Och det är inte ens övernalyserat. Det finns liksom redan där. U-me-å.
Varför tycker jag detta är nice.
Varför.
Så där känner jag.... Men kolla va brun!!!!!!!! Förresten, denna bild återspeglar nästan EXAKT hur jag känner mig när jag ska ta bilder på mig själv. Fett awkward. Klicka på mitt awkwarda ansikte för en riktigt konstig playlist som jag gjort med låtar från andra listor jag gjort. Fett konstig mix. 

Jag tror det sitter små små människor inuti mina fingrar och kittlas och drar i mina nerver. Vad gör man då?

Jag mår så jävla dåligt. Min kropp skakar och jag vill bara kräkas i min säng. Varför dricker jag kaffe när jag vet att detta alltid händer..? Dumfan.

Apropå att må dåligt så måste bara fråga: är det någon som känner/har känt ett pirr i fingrarna och händerna? Att det liksom kittlas i dom, som det gör i magen när man åker frittfall fast det också är jättejobbigt och dom blir svaga och numb. Har haft så av och till i något år men nu har det varit hela tiden i typ en vecka och ibland så mycket att det gör jätteont och jag vill gråta och bita av fingrarna. Kombinerat med samma känsla i bröstet + hjärtklappning. Jättetacksam för svar eftersom google inte ger mig något vettigt svar!

Jag lovade att lägga upp denna bild på facebook men eftersom jag har fobi för att lägga upp bilder på fejjan får den hamna här istället. En gammgo fyllebild med mina vänner Ivan, Sally och Spaden. Det var så länge sedan jag ens la upp en "egen" bild på denna blogg som inte var från camen/paint/screenshot/internet, så kände att det ändå behövdes en.

Jag har gjort så mycket pinsamt idag så nu vill jag bara sova och glömma allt. 

PS. Jag har ej druckit idag. Jag är inte pinsam när jag är onykter, bara när jag är nykter. DS.

PS Igen.. Förlåt att detta inlägg sög. 

Det här med att åka buss.....

Alltså jag har alltid älskat att åka buss själv, bara sätta på go'musiken i lillörat mitt och titta ut genom fönstret och tänka djupa tankar som i en musikvideo... /Djup

Men det jag tänker på när jag åker buss är egentligen bara "djupa" tankar i dom första 5 minuterna av 25. De resterande 20 minuterna av min busstur oroar jag mig för ifall någon ska sätta sig bredvid mig, ifall stoppknappen inte ska fungera, ifall min musik hörs utanför hörlurarna, om jag borde flytta min väska från sätet bredvid, ifall bussdörrarna är trasiga, ifall jag måste ställa mig upp för att bussen blivit full och en äldre kliver på, osv. Jag sitter och smider små planer som jag ska göra IFALL något av det ovanstående skulle inträffa. Akutplaner, liksom. Det blir inte så mycket av det "djupa" och "mysiga" kvar, som är anledningen till varför jag tycker om att åka buss egentligen...

Jag insåg det idag. Har alltså levt en ganska stor del av mitt liv i en lögn. Hela mitt buss-liv har varit en lögn. Jag vet inte hur jag ska hantera det riktigt, försökte slappna av idag när jag åkte hem med bussen men det gick inte. Och sen klev det såklart på en skolklass med typ nioåringar och det gjorde ju inte det hela mindre orofyllt. Jag smed förfan en plan över hur jag skulle reagera om flickan bredvid mig ramlade av sätet och spydde. Vad. Fan. Men vadå, det hade ju kunnat hända. Eller något.
Här får ni min bakgrundsbild. Jag brukar titta på den när jag vill få en bättre bild av livet och var på året vi egentligen befinner oss. Skitbra bakgrund att ha på datorn, tipz. Jag har gjort den helt själv. Duktig va. Ja. Punkt.
 

MVH döden.

Hahaha alltså va? Såg just att detta var mitt favoritcitat på facebook.. Hur länge har det stått? Har någon sett det förut? Haha så jävla rolig jag är ändå...
 
 

Har för mig att jag sagt detta förut..?

Har spelat sims hela dagen med mikafika, alltså verkligen HELA-DAGEN. En grej: Varför blir alltid mina barn i sims skitfula även om dom har snygga föräldrar? Makes no sense. Men Mika sa att det kanske betyder att jag får fina barn irl. Sådetså.

Apropå mina barn. Alltså jag är så jävla creepy, för varje gång jag träffar någon ny kille/ser någon på bussen/stan/skolan/varsomhelst tänker jag ALLTID hur våra barn skulle se ut. Jämför gener och sånt. Är det stört? Är det mina modersinstinkter som vill att jag ska skaffa barn..? Läste i IV en gång att människor bli attraherade av folk med så olika gener som möjligt, och det var naturligt så att barnet skulle bli friskt och inte få massa genetiska sjukdomar. Sjukt va? Men det stämmer typ, för jag dömer alltid hårfäste, munnar, näsor och kinder, som är mina hatobjekt på migo självo. Letar liksom efter folk med motsatsen. Den perfekta mannen för mina barn ska ha:
  • Lågt hårfärste
  • Lite ledsna mungipor+stor (normal egentligen, men stor för mig) överläpp (vad äckel du är som tänkte kuk..)
  • Kinder ända upp till ögat (eh, det lät skumt men hoppas ni fattar)
OCH TJOCKT HÅR OCKSÅ Fatta snygga barnet vi skulle få. FATTA.

Haha tänk om jag såg ut så här. Det är typ min finaste sida av ansiktet, sen blir det såhär...... :'(
Besökte the studio också tihi.
 
Jag minns inte ens att jag tog denna vafan händer
Sexytime with myself.... ;) skoja... borde typ skaffa barn med mig själv, fatta fula och sjuka ungar jag skulle få..
 
Vet inte vad detta inlägg var tänkt att vara om egentligen men inte fan var det detta iallafall. HeRrÅ.
 

Denna dag.

Mitt hår är så himla äckligt just nu, ni anar inte ens. Efter en hel dag utan föda, bestämde jag mig nu på kvällskvisten för att ta och äta en avokado. Skyndade mig att trycka i mig den, liggandes i min säng. Ej ett smart val. Jag märkte något kladdigt på datorn som visade sig vara avokado, så jag torkade bort det. Sedan kände jag något mot min kind.. Kallt, slimeigt, men ändå lite lent. Jag insåg ganska direkt att det var en stor, fet, jävla avokadobit i mitt hår. Insåg också att jag inte skulle kunna få ut det med händerna. Så vad tror ni jag gjorde? Gick och sköljde bort det? Nej. Inte det, inte. Jag fucking gnuggade in den i mitt fucking hår. VARFÖR. Åh äckel. Aja. Denna dialog hände nyss mellan min vän (G)a(b)riel och mig:

G: Ska vi webcama?
E: Nej.
G: varför inte?
E: För jag är jätteskabbig.
G: Men det är du ju alltid.

Snäll kompis. Tack. Hämd: Denna bild + att du ska heta ariel för mig i två månader.
Åh imorgon far mattanpattan till Los Angeles och jag kommer sakna henne så mycket!
P.S. Ska någon på midde läsa film- och tvproduktion på onsdagar 13.05 -hör av dig till mig här nere i kommentarerna plz. 

Oj vad mycket det blev, men det gör inget.

Ni trodde jag dog va? Ne. Det gjorde jag inte. Jag skrev faktiskt ett inlägg igår om min hemska första-mensdagen-för-månaden men tänkte att det kanske blir lite uttjatat om jag skriver om det VARJE månad, så jag tog bort det.
Igår var jag hos min käre vän jullangullan på en littN fest. Det var så konstigt, jag satt i köket och pratade med en, och när jag tittade upp nästa gång hade sex personer vid bordet tagit av sig sina tröjor och vissa också sina byxor. Ni som känner mig kanske vet att jag tycker det är jobbigt när många människor är nakna på samma ställe (stränder etc.) MEN jag tog av mig mig tröja med!! Vet ni varför? (eh nej varför skulle ni) För vi proveade en point om att tjejer också borde få gå utan tröja in public, som killar får. Fast jag ville inte riktigt gå hela vägen så jag hade bh såklart. Gud vad konstigt det hade varit annars, liksom JAG?!?! Men iallafall, det var hur kul som helst(!) och alla var så avslappnade så det blev inte ens konstigt. 
Jag ska nog börja kriga för rätten att flasha mina boobiez när killar gör det. Dom är ju ändå så små så det hade lika gärna kunnat varit chipstuttar.
Ikväll skulle jag vara på vinkväll men pga ett roligt missförstånd blev det inte, så detta gör jag istället:
Jag vaknade upp med denna ballong i min säng idag efter min powernap, så jag gosade med den. Tror min bror har varit i farten.
 
Kul lördagskväll va?

The end is near


Kom just ut ur duschen. Hittade detta gråa hår. Nu ska jag skriva på mitt testamente och få ännu mer åldersångest. Åååååhhhhhhhhhh. Det är typ mitt sjätte gråa hårstrå....

När jag fyllde femton fick jag sjukaste ångesten för att jag började bli gammal, och det var också då jag började få grått hår.. Nu är jag 163 dagar mindre än 18 och det livssteget kommer mörda mig. Alltså ååååh jag kommer dö så ung hejdå fml nu dör jag R.I.P.

RSS 2.0