Sommarsommarsommararr..r.r.rrr... snart.

Ååh jag är så himla taggad på sommaren just nu. Åh tänk alla gamla goa grillkvällar vid älven från sommaren 2011..
Har för övrigt suttit med samma mattetal i ca en timme. Varför är jag så dålig? Wäwä, bara hatar funktioner och grafer, inte kul någonstans. Och imorgon kan man välja inriktning. Ska jag ta beteendevetenskap eller media och kommunikation?!?! Åh alla dessa val. </3
Åh vilka festivaler ska alla på/till i sommar?! Vars kommer dom bra banden?! Jag har iallafall bestämt mig för Trästock, sen ska det bli någon mer för bandens skull tror jag. Trästock är mest bara bäst stämning och så, spelar ingen roll om artisterna suger. Menåååh, vars ska alla!?! Vet att ingen kommer kommentera för ni gör aldrig det (fattar EJ varför?!?!) men det skadar väl inte att fråga.. :((

Hej min SEMLA!!!!!!

Titta så fin katt matilda gjorde på min arm idag: (behövde vrida armen askonstigt, därför den är vidrig och knölig..)
Saker jag gjort idag:
 • Skämt ut mig helt KOLOSSALT på stadsbiblioteket.
 • Hittat ett nytt armband på min arm.
 • Haft hälsosamtal med skolsköterskan(?) i över en timme (!!!!!)
 • Slutat skolan kl 11.00 men blivit kvartvingad till 14.30...
 • Mitt äckel till katt satte sig i mitt ansikte när jag var halvt borta...
Måste berätta lite om den senaste punkten. Låg i min säng, himla trött. Kattjäveln kom in utan att jag märkte det, men när hon klev upp på min mage kollade jag upp. Det första jag ser då är hur hon vänder sig, butt to face... Tror jag skrek HELL NO, fast hon satte sig ändå i typ en mikrosekund innan jag kastade iväg henne med gråten i halsen, för att sedan springa gråtandes ut ur rummet. Nej, nu överdrev jag lite. Men den jäkeln satte faktiskt sin bajsrumpa i mitt ansikte. Visst är vi äckliga? Fattar inte varför hon skulle sitta just där... Och jag hoppas verkligen inte hennes äckelröv hade kontakt med min hud, men jag blev ändå galen och tvättade sönder mig. Man kan aldrig vara för säker.
Jaha, så nu vet ni det. Guuuud jag har sån brist på oooork ååååååh whiiiiine.

Igår.

Alltså ja, typ 75% av bilderna är oseriösa så stämpla mig inte nu...
REGNBÅGSTÅRTAN, SÅ HIMLA COOL DEN VAR!! Chocken när den öppnades alltså, dayamn.
HAHAHAHA WHEN YOU SEE IT!
Spelade spel gjorde vi också.
Gratz Emelie!:D

For the love i'd fallen on.

Hehe alltså jag pratade ganska mycket ikväll, känner jag.. Sa lite förhastade grejer.. Så hehe.. Sorry för det.. Och säg det inte vidare... Hehe.. Ja......... MER NER (fin färg på näsan btw, varmt ute äre ju...ne)
Acted fjårtizgurl på picen.. Ser ni mitt tak btw?! Inga affischer?! Jag tog ner dem.. Vet inte hur jag mår över det, känns som om jag tagit ner lite av min lycka typ.. MEN JAJA, NYTT NYTT JAA.
Fick massa goa grejer av mina vänner idag, hade med mig kameran så bilder kommer imorgon. FÖRBERED ER PÅ DEN COOLASTE PRESENTEN EVER!!!!!!! ..Det kommer i nästa avsnitt av "the liv of elin, en seventeen år old tjej i jakt på happiness", samma kanal (inte samma tid, kommer fan inte sitta uppe till halv fyra en söndagkväll).

Slaly och jag, vi är goda vänner och EJ mycket olika.

Jag camar med Slaly, visst har vi lika rum?! Ikvall blir det födelsedagsparteyyhhjj hos Emelie, kommer bli legendaaariiiiskt! Åh jag hinner inte skriva mer nu, vet att alla hatar sånnahär inlägg men det gör inget för jag är lyycklig!! HEJDÅ FINASTE FINISAR /smöret elin

Hehe, nejmen sedär!

Källa: Illustrerad Vetenskap. OCH DET ÄR FAN EN PÅLITLIG KÄLLA.

Det måste ju helt klart vara så. Liksom, se på mig? Smart, vacker, med bra hälsa. Typ. NEJMEN SERRI, hellre låga värden än höga! Eller något.. :(

Btw, jag får ofta frågan om jag hatar folk som äter kött bara för att jag är vegetarian. Svar: Nej, det gör jag verkligen inte! Varför skulle jag? Alla gör sina egna val, jag har gjort mitt.

Ärligt talat saknar jag inte känslan/smaken av att tugga på ett vanvårdat, olyckligt, plågat "objekt" som inte är "bra" för någon annan än mig själv. Men en grej jag inte kan förstå, och alltså jag säger inte det här för att vara dum och jävlas eller någonting, jag undrar verkligen det här. Hur får ni inte dåligt samvete?! En helt ärlig fråga! Jag måste ju vara störd för att jag mår så dåligt av att äta andra. Men jag antar att jag bara är något konstigt outcast:( Eller så har jag bara ovanligt högt IQ och förstår mig på sådana saker bättre.. Haha nej, skojade faktiskt.. :( GUD jag har blivit så elak.

Jag skulle kunna mala på i all evighet om sånt här, det är bara något jag verkligen inte förstår. För mig känns det som typ.. Ja men hur folk verkligen inte förstår sig på det Hitler gjorde. De flesta (alla utom nazister typ hehe) kan inte föreställa sig hur Hitler kunde göra sådär mot levande varelser. Det går bara inte. Pröva tänka på det nu? Där ser ni, det går inte. Precis så är det för mig. JAG KAN INTE FÖRSTÅÅÅ OCH DET FRUSTRERAR MIG SÅ OERHÖRT.

Snälla, kan inte någon ställa upp på en dejt där vi kan prata om det lite iallafall? Jag lovar, jag kommer inte hänga ut dig eller vara taskig på något sätt. Jag är inte personen som försöker skapa diskussioner/bråk/konstig stämning, så ni vet. Vill bara veta innan jag spricker. ÅHAHÅAH nu blev jag frustrerad. Wä.
Tror inte riktigt jag fick ut budskapet med det här inlägget riktigt. Det känns inte som att jag kunde förklara tillräckligt hur jag menar, återigen; JAG UNDRAR BARA AV REN NYFIKENHET, inget bitchigt.
Men det är natt, då blir jag såhär konstig, sorry.

PSPSPSPS. jag tycker om er precis som ni är, ifall ni äter kött eller inte spelar precis lika liten roll för mig som antalet ögonfransar på era fina vänsterögon! DSDSDSDSDS. Och sorry för wall of text, vet att ingen uppskattar det. Och vet att jag sagt att jag ska sluta med det. Men nu hände det bara, sorry. Blir så på natten.

Förtjänar helt klart ett eget inlägg!

Stor bild, men helt jävla värt det. Apan är min nya idol, helt seriöst! Hahaha baby.

Whine med elin.

Sorry för många inlägg idag men alltså måste bara uttrycka mig för jag mår så jävla KASST?!?! Har fallit ihop två gånger på jättekort tid och slagit mig HÅRT som fan på det "mjuka" golvet. Och jag har ätit alla tabletter som jag ska, förstår inte. Har ont i benen, huvudet, nacken, armarna och överaaaallttt åååååååh whiineee attentiooon cuttt </3 Kan någon säga mig vad felet är?! Vet att jag har lite sån där anemi och järnbrist och sånt, men ikväll har det fasen spårat?! Ni ska ba veta hur mycket jag har kämpat för att baka till skolan imorgon, helt sjukt är det faktiskt..

Matilda frågade mig en gång vad som var felet på mig för att jag alltid mådde dåligt. Det slog mig då att det nog egentligen inte är något speciellt fel på mig, utan att jag bara är en whiner nu för tiden. Whinade aldrig förut, men nu klagar jag typ så fort jag får lite ont i huvudet bara... Jaja. Ska bli hård igen, lovar. Och jag ska sluta leva i mitt lilla extasmoln som jag gör på vintern, det är fan inte bra för mig att vara så glad hela tiden:(
Ny regel: pausa 2-3 sekunder innan jag säger någonting. Hoppas det hjälper. Btw, ni som läste er igenom denna whineskit förtjänar fan en stor glass. Så varsågod, jag ger dig tillåtelse nu. Godnatt, nu orkar inte lillhjärnan mer.
Inte relevant bild någonstans. Från en osnöig kväll i november då jag och jullsan drack varm saft i en klätterställning.

Killemedfrille.

Jag gjorde nyss en sjuk upptäckt på månaderna på min blogg!! Ser ni det?! Gör en gif.. Så:

En kille med någon sorts pottfrilla som håller i en frisbee?! Och det är så tydligt?! Åh, älskar att hitta små roliga gömda meddelanden och sånt i bilder..
Ps. jag har bäst paintskills och han har inte alls en för kort arm, ds.

Jag är så fel.

HAHA, alltså, jag gjorde det igen. På psykologin, jag satt längst fram. Tog cambilder på mig själv och några bakom. Var mitt uppe i en hårdrockspose och hade just tryckt på ta bild-knappen, när läraren (som stod 2 meter framför mig) kollade rätt på mig. Jag försökte vara diskret, men kolla vad jag gjorde!
Innan, posar med klassisar:
När läraren kollar på mig (kan ju enkelt säga att mina klassisars reaktion var bättre än min..) :
HAHAHA JAG TYCKTE JAG VAR SMIDIG SOM OMVANDLADE HÅRDROCK TILL MUNGIPSKLI. Ser fan inte troligt ut någonstans att jag skulle ha suttit sådär normalt... Och just när den där bilden togs hade jag och läraren ögonkontakt. Tänk er att få den ögonkontakten. Hårdrock-mungips-kli. GUD vad fel jag är. Bara fel.
(Lägg märke till äckelsenan nedanför pekfingret som hamnade konstigt när jag kliade?!)
----hej-----
Men alltså, bytaämnebytaämne. Jag knåpade ihop en vinterspellista med lite olika grejer för ett tag sedan. Lite nostalgi, lite okänd skit, lite mitt emellan. Men tycker jag lyckades ganska bra ändå! Lyssna på na vettja. Här har ni gojäveln.
(Och btw, det är min JÄTTEGAMLA spotify som jag är inne på endast för att min nya har slut på tid hehe, därav alla konstiga spelisar)

Hey im just playing around, messing around with the sound, HEEEYY is that why you call it money for nothing money for nothing..

Någon som var snabb på bloglovin såg kanske det min käre bror skrev idag.. Togs bort på typ fem min, hehe sorry.. Han ska alltså INTE gästblogga, aldrig i livet.

Spelade ut super jewel quest idag, vettefan vad jag ska roa mig med nu. Har lämnat in min vanliga mobil på lagning, igen. Har inte haft den sedan jul... En månad weho</3 Såå, ser inget bra med min samsung längre, när allt som finns att spela är sudoku (kan inte ens stava det, så dåligt är det). Sorry för tråkigt inlägg btw men jag måste wastea tid.

Nu blir det lite kareoke med DARIN och sen blir det sussilago, har en kvart på mig innan the pillz give some effekt så.. WHAT TO DO förutom darin!?!?!? Hehe härrå.

PS. Kalla mig nu för Lord Elin. DS.

It's monday, monday, kommer inte på något rimliigt..

Hahaha en kul grej jag råkade göra idag, jag är så klantig. Jag har skåpet i trångaste korridoren på hela skolan, och i morse när jag stod där och skulle plocka upp mobilen som låg på golvet böjde jag mig ner och tryckte ut röven liksom rätt ut snett bakåt i korridoren, så en ganska kort tjej som just gick förbi fick mitt ass rätt i magen... Pinsamt värre:( Förlåt, om du som behövde utstå mitt ass läser det här!! Det var verkligen inte min mening att gnussa min bakdel mot din buk.

Kollar på guldbaggen just nu, alltså vafan varför blir jag lite sådär småsugen på Bill Skarsgård?! Så fin han är, uppklädd och allt.. Han spelar ju alltid någon läskig/konstig, så chocken jag fick när han var sitt äkta jag?! Åh snuttegos..skoja.....ja....mm.... Nejmen serri. Nu ska jag kolla vidare, hejdå hhiihi.
Så himla sant.. </3

EN OND JÄVEL FÖDD I HELVETET

Känslan när någon slutar följa en via bloglovin...</3 känner mig otillräcklig?! Och känner lite hat för den jävel som inte tycker jag är värd ens en minut varannan dag... MEN VETU VAD, JAG VILLE INTE ENS HA DIG HÄR FRÅN FÖRSTA BÖRJAN, SÅ DET SÅ. Kila iväg till dina små horvänner nu då så ser vi vem som har det roligast... TROR ATT VI PÅ TEAM ELIN HAR DET BÄST, RIGHT?!

/aggro of the week @mondaysarefun

If you're having bitchslap problems i feel bad for you son...

Klockren bild. Bara klockren. Togs någon gång på höstterminen. Föreställer: mig, bitchslapandes.
Timingen är så underbar?! Visste förresten inte att jag var så omåttligt ful mitt under en bitchslap, måste nog träna lite mer på att se fin ut... Om det ens går</3
Idag har jag gjort ingenting.. Färgade på håret lite extra i brist på annat, men ångrar mig nu.. Åt nästan ett halvt ägg, fick galna kvälvningar och var tvungen att sluta. Jag klarar bara inte av ägg?! Usch. Apropå mat så åt jag så mycket idag att jag höll på att spy. Allstå bokstavligt talat. Låg i en matkoma, sen kände jag ba hur det kom upp igen... Men, som alltid räddade elin situationen. Ni kanske inte ville veta om min nästan-kräkupplevelse?! Jaja ni fick det ändå.. JAG ÅT SOM EN GALNING IDAG, NU VET NI OCH NI KOMMER ALDRIG NÅGONSIN IGEN BLI OVETANDE OM JUST DET, FÖR INNERST INNE VET NI ATT JAG ÅT SOM ETT AS. (vet att det är ett dött djur, men ni fattar var jag vill komma med det)

Heeere kittykittykittyyyy.

Haha, jag pimpade just mina katter med lysstavar... Dom blev fett snygga. Lös (lyste) och höll på.
Min bror är gul i ansiktet ikväll. Anledning: 5ive... Blev asrädd när jag såg honom på bussen, trodde han hade gått och blivit gangster och slagits. Ysch. JAJA. Anyways.

Fick min mobil idag, blev glad. Startade den, blev ledsen.
Saker som skulle lagas: Högtalaren.
Saker som lagades: Högtalaren, fast bara halvt.
Saker som som pillades sönder: Touchskärmen, en rad tangenter på tangentbordet samt laddningshålet.

Blir så ledsen:( Måste dom vara och pilla överallt, hallå ursäkta men det var bara högtalaren som var trasig så vafan bytte ni tangentbord och sabbade touchen för?! Och jag har bara en vecka kvar på garantin.. Ska lämna in den igen och då måste den fan bli BRA. Blir så jävla arg annars. Då köper jag en ny likadan.

Katt och jag:P:P:PP
Hej, det är jag som är Elin, 10 år gammal. Älskar mitt MCR-tak btw<3<3 Tror jag har 47 bilder..
Nu är det dags fär mig att sussa kudde. Natti.

Your words in my memory are like music to me.

Idag var en ganska spårad dag om jag ska vara ärlig. Jag och matilda är tydligen "onda tvillingar" enligt *okänd tjej*.
Det jag minns starkast från idag är att jag stod på en bänk och demonstrerade någonting utan att veta hur jag kom upp. Konstig dag alltså. Men den ägde, har skrattat tonvis.
Vafan nu kallpratar jag bara med er känner jag, ska sluta nu... Men apropå kallplat, nu måste jag berätta hur dålig jag är på att kallprata?! Det är faktiskt ganska sjukt! Säger alltid helt fel saker. Jag får någon sorts prestationsångest/rädsla för fel sorts tystnad så jag slänger ur mig lite vad som än faller mig in just då. 

Tänk er två personer som är bekanta som inte trättats på två år.
En vanlig människa skulle säga: "Nejmen hej Anna vad kul, hur äre med dig nu för tiden då?:)" osv.
Jag skulle flänga ur mig: "Hej Anna!! Haha vetu, en gång när jag var liten så kissade jag på mig men jag vågade inte säga något till dagisfröken för jag skämdes :P :P XD.... "

Det värsta är att jag typ inte ens överdriver... Så om ni kallpratar med mig någon gång får ni ta och leda pratet, annars hamnar vi nog helt fel om jag får äran:(:( Hehe oj nu spårade jag igen... WHUTEVAR.

Dagens cambilder:
Älskar att vi är så himla snygga.

Lyssnar på den ultimata vintermys-låten som jag lyssnat på varje vinter många år tillbaka. Blir så lycklig?! Give it a shot hehe, även fast de flesta troligast redan hört den... Blir aldrig less på den heller, mumma.

Älskar min bror, kattdidde ska jag kalla honom.

HAHAH ALLTSÅ MIN BROR. Jag ropade på min katt, men hon kom inte, sen hör jag ett konstigt ljud.. Lyfter blicker och ser hur min nästan nittonåriga bror kommer KRYPANDES på alla fyra mot mig, jamandes som en katt?! Sedan klättrade han upp på soffan och strök sitt huvud mot mig, sedan la han sig över mig och purrade.. Jag gapskrattade hela tiden. Varför är han så störd?! Haha åh bästa bror, som en liten guldkant i vardagen.<3
Slänger in en helseriös bild på bror och mig för ca 2-3 år sedan tror jag det var.


Måste lätta mitt hjärta lite nu bara! Jag har asdålig åldersuppfattning, verkligen jättedålig. Barn som är 3-6 eller 6-8 eller 8-13 kan jag verkligen inte se skillnad på, och jag kan inte heller på en 40åring och en 70åring. På bussar ska man ju ge sin plats om det kommer en gammal människa, men jag vågar aldrig för det värsta skulle ju vara om jag ställde mig upp för en 40åring?! Och nu för tiden då gamla människor färgar håret blir det ju bara svårare att se hur gamla dom är. Idag till exempel, åkte jag en jättefull buss. Efter ett tag blev en plats ledig, så jag satte mig där. Då klev en kvinna/tant (JAG VET INTE FÖR HON HADE FÄRGAT HÅRET BRUNT) på, och jag bedömde att hon var runt 50 år gammal. Men en annan tant gan mig världens bitchblick då?! Jag ba va vad gjorde jag fel?!?! Sen glodde hon på mig enda tills tanten med färgat hår klev av... Man borde inte förvänta sig att få en plats för att man är gammal om man har färgat bort sitt gråa hår?! Hur fan ska folk då veta att man är gammal?! Åh jag är så förvirrad.

Who's that giirl, has anybody seen her face? Whooo's that guurl, yeah. (darin<3)

Alltså va, så himla konstig natt! Jag somnade klockan 20.00 i kökssoffan, sedan vaknade jag 2.00 i soffan i vardagsrummet. Jag vände på mig och somnade om. Klockan 7.00 väckte min bror mig I MIN SÄNG?! Hur förflyttade jag mig?! Har ett vagt minne att jag har sprungit omkring i mitt hus, men är osäker. Alltså inte gått, utan sprungit. Jag är så jävla konstig då jag sover:(
Och jag har inte ätit sedan klockan sju igår morse(?!?!), alltså för 26.5 timmar sedan. Är så jävla hungrig så det finns inte, ååhh, man borde fan ha tid att äta i livet. Taggar lunch.

Älskar midgård!! Idag har någon satt upp massa lyckolappar med fina citat och grejer, sen fanns det en sån där som folk brukar sätta upp ifall dom vill ha en barnvakt, så kan man ta en flik med telefonnummret på. Fast det stod typ "Ta ett leende ifall du behöver!" Sen hängde det smileys på flikarna! Vi tog ett par hehe.. Midgård<3<3 Makes everybody happy. Ska göra det till deras slogan hehe..
Hot pink med gurre, matilda, jennie och felicia.......

There's a quiet, crying rage running inside you so deep.

DÖÖÖÖÖÖÖ. Jag fick ett sms att min mobil är klar på lagningen, blev vråltaggad och ringde pappa så vi kunde hämta den, sen var han visst i Göteborg... All lycka bara försvann. Hate_life och falska förhoppningar</3
Jaja jag ska lira plugg nu. Härrå.

Detta gjorde min dag:

wäwä

Alltså åh, idag hade jag en skakdag. Ni vet när man vaknar upp på morgonen och är skakig resten av dagen. Så hade jag idag. Hatar sånna dagar, känns som att benen ska vika sig och man ska svimma när som helst om man har otur. Jag åkte iallafall till skolan, för skaket var så lite. Fast sen visade det sig att jag bara hade en lektion så ångrar det lite, för skaket blev värre. Gick till stan med några i klassen, kult. Men jaja, nu är jag hemma! Så nu ska jag spela lite gitarr, som jag lovade Patrik förut. Känns som att jag bara skjutit upp det, men nu är jag fan taggad.
Grejer jag ångrar idag:
 • Att jag valde att ej sminka mig mer än mascis.
 • Att jag startade datorn på morgonen.
 • Att jag inte tog på mig en kofta.
 • Att jag inte tog med mig en halsduk.
 • Att jag skrev på en lista om hockey på torget.
 • Att jag hoppade över två bussar.
 • Att jag åkte till skolan.
 • Att jag inte åkte hem för mitt skak direkt.
 • Att jag ens vaknade på morgonen.. </3

Baby, baby, baby OOOOOHHHH

Matilda trodde inte riktigt på att mitt barn skulle se ut som iförra inlägget, så jag gjorde en babygrej.. Till vänster är min fule man, till höger är vårt barn.
Barnet blev ju fint?! Men det är nog lite av hemsidans vilja, hehe.. Den skulle bli ful egentligen. Ja.

Åh alltså mina kissar var och vaccinerade sig idag, och ted är så himla rädd för att åka bil så det finns inte?! Han liksom trycker sig mot gallret i reseburen, sträcker ut tassarna, rullar runt, skriker och får spasmer?! Ska det bli så för katter? Och han vågar inte gå ut heller, så fort han sätter tassarna utanför dörren börjar han våldskaka..
Jaja. Mh. Ja. Då. Går. Jag. Då.

DU ÄR SÅ GULLIG

Imorse sjöng alltså min bror den här i 2 timmar, bara att han bytte ut namnet Stina mot Elin. Gulligulligulligulli gullig är han.... Mitt lilla havreflarn.

Måste hitta en hunk tror jag

Ska jag skaffa barn, så måste pappan till barnet se så jävla bra ut att Brad Pitt svimmar när han ser honom. Och nu tänker jag inte på mig själv, utan det är bara för dom stackars barnens skull.

Tänk er att jag skulle skaffa barn med en fuling. Jag med mina gener och allt. Åh herregud ungen skulle fan se ut såhär:

Tihihi, han har fått kinderna från sin mamma:):):)
(jag alltså xD xD :P)


Helt sjukt.

Kollar på Nils Karlsson Pyssling på tv, och alltså damn vad grejer! När jag googlade bild på hur han såg ut kom det upp bögiserade bilder, och sen var det någon som hade skrivit att hela filmen var "en enda lång gayparad". Och det är allt jag kan tänka på nu när jag kollar på den, så det blir en helt annan film än den jag såg när jag var liten egentligen... Men jaja, det är ändå en helbäst film. Hittade lite bilder på hur folk ser ut nu, galet! Hehe emil var ej jättevecker...
Kommer kanske bilder från igår ifall jullbruttan lägger ut hehe;);)

Nu blev ni allt besvikna... Sorry.

Vad gjorde du kl 08 i morse? Jag sov som bara den.

Vad gjorde du för 15 min sedan? Datat tror jag.

Vad har du druckit idag? Svalde ner pillz med en klunk vatten, annars inget.

Vad var det senaste du åt? Kanske godis. Troligast.

Vad var det senaste du köpte? Tre klubbor i kaffan på skolan i onsdags.

Vad var det senaste du sa? EDDY NU SKA VI GOSAAA!!

Vad är det för färg på din ytterdörr? Röd som fan!!!!!!! ja.

Godaste glassmaken? Kaktus/limesorbet. Fast jag tycker om all glass..

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Beror väl på hur ögonkastet ser ut, he-he...

Sover du tungt? Ja. Jag sov fan i publiken när Säkert! spelade på umeå open förra året...

Drömmer du mardrömmar? Jadå, det är väl mänskligt?

Favoritlåt just nu? Ingen speciell. Lyssnar ganska mycket på Peter Doherty av någon konstig anledning.

Vad ser du om du tittar till höger? Ett fönster.

Vad gör dig glad just nu? Tanken på mat...

Vad ska du göra härnäst? Fila naglarna tror jag! Intressant...

Höger eller vänsterhänt? Jag är högerhänt, jag. Hehe.

Favoritgodis? Choklad, rosa små vattenmeloner, nappar och typ allt annat också..

Sommarplaner? Trästock tror jag, chillaxa, jobba, inte göra någonting. Precis som det ska vara alltså.

Hur många kuddar sover du med? Tre styckennn (heh gjorde tre N också, fyndigt).

Snarkar du? Nej, men mumlar ibland har jag fått höra.

Stjärntecken? Stenbock! Eller jag föddes som en sån iallafall, vet inte vad jag är nu när allt ändrats.

Äckligaste insekten? Stora snabba grejer.

Stökigt eller välstädat? Föredrar välstädat, men det är inget jag lever upp till precis.. Hehe.

Sjunger du i duschen? Nej, är tyst som en mus. Försökte faktiskt pröva en gång eftersom så många gör det, men det kändes bara fel och awkward så jag slutade direkt...


Always i wanna be with youu and make believe with you, and live in harmony, harmony oh love..

Snäll_matilda hedde SYLT i mitt vattenglas på lunchen idag. Jag försökte undvika att dricka det men efter ett tag hade jag glömt bort det... Så jag råkade dricka upp lite av sylten. INTE GOTT. Höll faktiskt på arr kräkas ett tag... Men ja, ni vet hur man brukar säga.... HÄMNDEN ÄR LJUV.
Btw lunchen var asgod?! Tunnpannkakor, MMM. Vår matfiliosfi:
Maten på Vildmannen=antingen asgod eller asäcklig.
Maten på andra skolor=mittemellan, aldrig asgod men aldrig asäcklig.

Vi har haft NK i ca 30 minuter(?) nu, och allt jag har gjort är egobilder, gifs, gifyos och att blogga. Bra lektion. Men nu händer det grejer, herrå, c ya later. 
Här har vi lilla jag och snäll_matilda....

Ville bara säga att:

Gick just in på min favorityoutubekanal för att ladda ner massa låtar han laddat upp för att han är så JÄVLA BRA, endast för att få mitt hjärta krossat pga att han raderat alla sina videos. Jag. Känner. En. Äkta. Smärta. I. Mitt. Bröst. VARFÖR GÖR FOLK SÅ?! ÅÅÅH jag lyssnade på låtarna för senast typ två veckor sen,  har gått och tänkt att jag måste ladda ner dom sen dess.. Sen nu när jag ska göra det SÅ ÄR DOM BORTA FÖR ALLTID OCH DOM KOMMER ALDRIG MER TILLBAKAAA ÅH.  Sob sob. :(:(

Berättade aldrig om min fail igår btw...
Det var värsta fina momentet, hela familjen + mormor hade samlats för att äta tårta, ljus tända och massa fina grejer och stämningen var bäst, sen somnar jag mitt i allt?! Hade inte ens ätit upp!! Sen när jag vaknade igen hade det gått över en timme och alla var borta... Snäll familj som låter födelsedagsbarnen somna under tårtätningen och sedan lämnar henne att dö:):):) Tårtan var borta också. Tack.

AJA. Idag var jag skabbig igen:) börjar bli en vana. Förstår mig faktiskt inte på folk som orkar vara fina i skolan?! Hur gör ni, seriöst?!?! plz tipz in commentz.
Här hade jag typ dip dye(?!), fast ganska oönskat säkert. 2009 var det tror jag. (Kul att jag fortfarande använder star wars-tröjan efter typ två år... Men vadå det är star wars, vem kan överge det?!)
Vill verkligen göra något drastiskt med mitt hår, men vet inte vad! Tips?! Funderar på att färga ljusare, fast inte helblond, men nästan. Typ som min naturliga hårfärg(inte för att ni vet den, men aja) + lite ljusa slingor kanske.
MEN JAJA SNÄLLA GE MIG TIPS? Står verkligen inte ut med mitt hår längreee.

365 dagar kvar!

Wihooo, ett år närmare 18 nu! Har haft en asbra födelsedag idag:D Blev sjungen för på morgonen, i klassen, i telefonen, när vi värmde upp på idrotten och när jag öppnade dörren hemma. Älskar otippad sång?! Kanske sitter kvar från musikklassen, hehe.. Åh vi sjöng hela tiden otippade sånger:( JAJA NU SKA JAG VARA GLAD!

Min dag har varit fylld av tanter, btw?! Det började med att en tant ringde fel till mig när jag satt på bussen, så jag behövde skrika ut mitt nummer för att hon var envis... Sen så var det en tant som skulle gå förbi typ just efteråt, så satte hon sig i mitt knä?! Blev lite awkward mellan oss, men vi skrattade bort det.. Alltså hon råkade bara sätta sig där. Inte med flit.. Det hade varit jättefreaky.
Hahahah älskar mats och oss...
En kille tyckte om oss och gjorde en video till oss. Aw<3<3

Wihooo.

Igår läste jag en bok. Jag läste inte i en bok, utan jag läste en bok. EN HEL JÄVLA BOK. 300 SIDOR.  Konstigt?! Ja, för jag suger på att läsa. Jag läste inte ens så mycket under hela årskurs 9, och vi var tvungna att läsa ca 20 minuter varje morgon.. Så ja. Vet inte hur jag bar mig åt igår för att lyckas. Måste helt enkelt bara ÄGA.
(Btw, "i" måste vara det sämsta ordet (bokstaven) man kan stryka under. Det blir ju mer som att pricka än att stryka under. Och det skapar mer förvirring än uttrycksfullhet..)

Åh, älskar dagen innan jag fyller år, när mamma alltid försöker ara diskret och förbjuda mig att gå in i köket. Sen hör man prassell och tejp... Inte så diskret nu längre va?! Va?!?! ..Men ja. Känns inte som att jag fyller år imorgon? Är så himla oförberedd. Har som vanligt ångest av att bli äldre, är det så här hemskt när jag fyller sjutton borde det ju innebära DÖDEN när jag fyller 40. Usch, vill inte tänka på det ens.
Men ja. Har nog aldrig varit så otaggad på att fylla år.
Och jag Åt HUR MYCKET TÅRTA SOM HELST idag eftersom min mormor fyller år. Varför är hon bäst på att göra tårta? Fan inte bra för figuren iallafall..
Det jag önskar mig är godis, tuggummi, mjukisbyxor, halsduk... Och tror inte det var något mer. Hatar att fylla år efter jul. HATAR HATAR DET. Fast det har jag ju pratat om förut... Men jaja. Det här blev ett inlägg då jag bara uttryckte min rädsla och mitt hat litegrand, men ni får leva med det. Och ingen bild blir det heller. Nu dör min dator, bye, my love<3<3<3
(orkar inte ens läsa igenom=badass)

Hamnade på fel sida av youtube igen.

Detta kan nog vara den konstigaste delen av youtube jag någonsin hamnat på. Ska det vara erotiskt på något sätt? "asian hottie"?
Klipp 1. Asiatisk snygging är hungrig och äter pasta.
Klipp 2. Asiatisk snygging dricker lite för mycket läsk.
Klipp 3. Asiatisk snygging åt lite för mycket och har ont i magen...
Klipp 4. En ANNAN asiatisk snygging som äter väldigt mycket pizza.

Alltså.. Va?! Samma kille gör alla olika filmerna, finns hur många liknande klipp som helst. Tänder folk på det här eller? För det verkar ju vara riktat åt det hållet? Kan man kallad det här för erotik ens? Så himla konstig fetish den där snubben verkar ha. REKOMENDERAR VERKLIGEN ATT NI SER KLIPPEN, är just nu i den största mindfucken jag någonsin varit i. Fast ni kanske inte vill dit. Se då inte klippen.
Bara konstigt, rakt av. Så jävla konstigt. 

Sorry för alla youtubegrejer på sistone, men alltså, vem kan stå emot?

OCH FILIP HAJ

Ni verkar ju tycka om min bror, så nu ska ni få höra vad han gjorde för ca 20 sekunder sedan:
Jag låg (ligger) i min säng, helt fridfullt, med min kära dator. Sen kommer han in, pokerface på, och ställer sig vid sängkanten. Jag kollar upp, och han sträcker ut armarna och börjar sjunga (med tillhörande dans):
OCH PAPPA HAJ DU DUUDUDUDUDUDU (hintar att han är the master)
OCH MAMMA HAJ DUDUUDUDUDUDU (hintar att hon också är the master)
och elin haj bababababababa (hintar att jag är ynklig och obetydlig)
OCH FILIP HAJ DU DU DUDUDUDUDU (hintar att han är mäktig)
och teddy haj bi biiibibibibii (hintar att ted är smal och gullig)
OCH SONJA HAJ BAMBAM BABABABABAM (hintar att sonja är tjock och ful)

Med pokerfacet fortfarande på vänder han på klacken och springer ut ur mitt rum som en gammal gubbe/tvättbjörn. Min fråga är: vad hände? Och varför är han så himla konstig?
Och förresten, sonja är INTE tjock. Det är bara något han fått för sig. Ted är tjockare faktiskt. :(

Vilken jävla creepbror jag har.

Bokstäverna zxcäö är fortfarande ensamma.

Vaknade upp med ett jävligt osmickrande rivsår på min kind idag.
Ser värre ut irl FAKTISKT, camen bara jävlas. Och jag såg sjukt jävla sliten ut, därav handen:
Jag drömde att jag var med i ett krig, blev skjuten två gånger i huvudet, gick hem, tog ut en kula ur skallbenet och gav den till mina katter som en leksak. Precis så jävla badass är jag.
Kanske fick rivsåret i kriget, vad vet jag? Men om Jessica läser detta: rev jag mig på kinden igår? Kanske jag gjorde. Jag har så pinsamt dåligt minne att det är hemskt.

ALLTSÅ HELVETE, jag har mitt rum på övervåningen i ett av hörnen på huset, och nu på vintern kommer det alltid massa fågeljävlar och HACKAR i hörnen av huset= DRYGT SOM FAN?! Vet inte hur mycket jag har skrikit, svurit, bankat, kastat saker pga det. Och i somras skruvade jag och fadern fast massa skydd så fågeljävlarna inte skulle kunna bygga bo där dom hackar, så nu hackar dom alltså på typ järn? Tror dom att dom kan ta sig igenom eller? ÅH blir så irri. Då vet ni det....... Välkommen på en liten visit till mitt fina rum för en provsovning!:):) Lycka till.

Åååååh snutte.

Vet inte om jag lyckades med att bädda in tidslänken, så kolla från 0.53!
Ååh så himla gullig kille! Fast det var lite sorgligt faktiskt... Men han var ändå snäll och tänkte på Barbies känslor oså. Typ som en snäll dement morfar. Bara att han sitter på gatan och inte har någonting annat än barbien.. Åh nu blev det ledsamt igen. :( MEN DET VAR MEST FINT, JA.

HAHAHAHAHAHAHA

ALLTSÅ DET HÄR BRUKAR INTE VARA MIN HUMOR I VANLIGA FALL, MEN ALLTSÅ ÅÅÅÅÅÅH FYFAN SÅ JÄVLA KUL! Hahahh ååååh timingen, snubben som filmar, allt som händer efteråt, ALLT är verkligen ASKUL hahahah åh.
http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881http://existenz.se/out.php?id=46881 NU GÅR DET EJ ATT MISSA.
Tänkte bädda in först men det gick inte för att jag inte är 18 år gammal....

Vad jag har i min väska:

Jag vet att dom flesta har typ pengar, tamponger, tuggummi, nycklar osv i sina väskor, men jag fattar inte varför. Allt jag har i min (och allt jag behöver) är detta:
Min katt:):):)
Hehe nej nu skämtade jag till det lite...
Det vi har här är alltså störd_katt_1 som har bosatt sig i min ryggiz. Varför? Ingen som vet. Hon bara var där. Tänkte att ni ville veta..

Röda fina automaten in my ♥

Kom just hem. ÅH HEMMETS VÄRME VAR HAR DU VARIT? Iallafall, det jag skulle säga var att när jag går hem från bussen så går jag över en stor öde parkering. Känner mig alltid så himlarns liten när jag står på den, alltså verkligen liten. Det är liksom träd runt hela, och alla träd är jättehöga.
Sen för typ två månader sedan fick parkeringen en röd, fin parkeringsautomat(?), var skitglad i början för det betydde att jag skulle kunna kolla vad klockan var på väg till bussen=inte missa den. Men nu, alltså seriöst, jag vill bara krama den varje gång jag går förbi?:( Kolla bara på den här bilden:
Den står där, helt ensam, och bara väntar. Dag, natt, ljus, mörker. Mitt på den där stora parkeringen som får en att känna sig så liten och obetydlig. Där står parkeringsautomaten hela tiden och ser så himla ensam ut. Jag tänker mig liksom att den känner mina känslor när jag står där och kollar upp och känner mig liten och obetydlig.. Seriöst, ni borde fara dit och pröva. "Bajskorven" är just precis bakom automaten i skogen, så ni vet vars det är (älskar umeås sätt att se på konst).
ALLTSÅ TITTA BATRA vad liten parkeringsautomaten är?! Det är helt sanslöst, får typ uppenbarelser av detta. Vill ba krama den ååh:(
Åh vad djupt detta kändes, men jaja w/e det är natt och då blir mänskligheten lika djup som den mörka natten.... Skoja, försökte bara djupna till det ännu mer!! Rolig är jag iallafall... GNIGHTIE.

nej okej bra då vet jag

Känner mig lite splittrad idag... :/ HEHE SKOJA BA, DET ÄR BARA EN EFFEKT PÅ KAMERAN!!!!!!!!!!!
Idag har jag spelat playstation och haft en GALEN mensvärk, liksom över spy- och svimmningsgränsen!!! På ett riktigt jävla högt plan alltså. Nu ska jag ta mig (levande -ja) till stan, ful som fan men det gör inget. Ska träffa brudzen och chillaxa med dom, he blir nice.
En grej bara: Vafan är hela ishockey-halabalooet? Ingen tycker om hockey. Ingen har någonsin tyckt om hockey här. Det finns en anledning till att man säger "hockeybög" istället för "hockeyspelare". Förstår inte vad som händer med umeå? Vi har ju knappt själv något lag. Sen nu helt plötsligt ska ALLA se hockey, HELA TIDEN? Det är konstigt, det där med umebor. Tror nästan vi är värre än stockholmare, åååh så anpassningsbara dsfhaflskl så irri blir jag!  #hata mainstream för jag är midgårdare. hejdå /xXelinXx101

Nu ska jag sussa. (omg kollade just vad låten jag lyssnar på på spotten heter och den hette "the time to sleep"?!?! HUR BALLT?!)

Tror jag ska ta en regnbågsvecka eller något?! Cause ya know, bakgrundsfärgen på bloggen bygger på sex siffror. varje dag ska jag alltså slå in sex HELT RANDOM siffror i stilmallen, sen ser vi hur jävla ful blogghelvetet blir. Sen ska jag printscreena varje dag och se hur jävla fula färgerna blev tillsammans. ELLER ÄH, vem fan försöker jag lura. Skulle aldrig kunna hålla mig att vänta en vecka på resultatet, så jag kör nu ba innan mitt tålamod spricker. BRB.
SÅJA. Okej det vart inte så jävla fint... Förväntade mig något mer tbh:(:( Men det blev ändå fina färger! Eller?
Men jag är lite besviken på att det mest var blå/gröna/lila nysnser. Men what to do. Är ni inte glada att jag inte väntade en hel jävla vecka? Det är jag iallafall. Min favvokombination var 417341. Det blir som Elinel på en gammal miniräknare upp och ner. Fast den finaste färgen hade faktiskt kombinationen "112233". Jävla kreativa dom var när dom kom på det där, alltså.

Åh juste, idag hämtade jag ut litte nya pillz hos min käre vän apotekaren. Pillzen har glada gubbar på sig. Trodde jag fått typ ecstasy och blev lite glad ett tag, tills jag vände dom upp och ner och såg att det bara var några bokstäver och insåg att det på riktigt var järntabletter... Buhu:(:( Eller, jag visste ju att det var järnizar. Men trodde dom hett något annat i förpackningen, hehe... Man kan aldrig vara säker med gamla goa apotekarpinglan!
Visst blir man glad?! Önskar alla piller såg ut så här. Jag blir iallafall taggad på att äta dom.. Som att svälja ren lycka! Förstår verkligen konceptet för knark nowadays, he funk ju ba fint.

Slå mig då. MEN SLÅRÅÅÅÅÅÅÅ

ÅH jag saknar att pimpla öl utanför tältet i en festivalcirkel med sköna grannar.
ÅH jag saknar den otroligt långa vandringen för att få tag på mat, vatten och dusch.
ÅH jag saknar att försöka gömma det rosa bandet för resten av världen.
ÅH jag saknar att kunna gå fram till vem som helst och få en kram.
ÅH jag saknar att gå på promenader och komma tillbaka fem vänner rikare.
ÅH jag saknar den snälla tanten i vattenkön med den gröna solklänningen (gjorde min vecka).
ÅH jag saknar min pyjamasskjorta, vem fan vare?! Vem vare som tatta?!?!!
ÅH jag saknar att gömma mig i buskar för "emil skägg och glasögon".
ÅH jag saknar "emil skägg och glasögon"!!!!!!!!!!!!!!
ÅH jag saknar trästock så himla mycket:(:( 

Var nog lyckligaste tiden på hela 2011. LÄNGTAR tills mina bilder är framkallade, dåfan ska jag visa dom. Men har 9 bilder kvar på rullen, måste ha något värt att fota först bara. GIVE ME A REASON, OOOH....

*fJorTiZ sOm iNtE BryR siG oM vAd HoN SkrIvEr pÅ bLoGgEn*

JAG HATAR RÖDA CIRKLAR

Nu har den här börjat komma upp på facebook överallt. Jag tänker FAN inte he mitt finger i den röda cirkeln.

Senast jag placerade mitt sockersöta gullepluttfinger i en röd cirkel hände detta:
JAG TÄNKER ALDRIG PLACERA MITT FINA FINGER I EN RÖD CIRKEL, ALDRIG NÅGONSIN IGEN EFTER DET DÄR.
-SPOIL ALERT- ungefär.
Ord kan inte beskriva hur smutsig, äcklig och rent utav våldtagen jag kände mig efter det där hände mig första gången. Vi fick ögonkontakt. Och jag höll kvar fingret HELA videon. Till och med efter att den slutat. Jag var så jävla chockad.. ÅH fy.

Så facebook, tro FAN INTE att jag tänker he mitt fina finger där. Nu mår jag dåligt igen:( Åh hejdå

Sov ganska gott iallafall..

ALLTSÅ JAG DRÖMDE DEN GALNASTE DRÖMMEN INATT. Det började med att det fanns någon superalkohol som bara kunde utvinnas i Ersmark, och min familj behövde verkligen den där alkoholen för annars skulle vi aldrig kunna komma hem igen (av någon anledning). Så vi åkte bil till ersmark och trodde det var liksom allt som behövde göras, men sen visade det sig att vi 1. Behövde åka ut i skogen, 2. Behövde hitta någon speciell sorts talgoxe, och 3. ÄTA DERAS BAJS!!!!!!! Eller tugga på det tills det blev svart vatten och sen spotta ut det igen... Då fick man fram den där alkoholen. Då skrev jag en lista på vem som skulle tugga vilket bajs, och lyckades smyga undan mig och min bror så vi inte behövde tugga.. Hehe.
Vi höll till i Juliettes hus, för utanför sprang det omkring en kille med silvrig astight body som ville döda oss! Han såg ut såhär, fast utan det svarta:
Det var ju såklart också sjukt obehagligt.. Sen gav vi oss ut i skogen för att leta bajset, min mormor och mammas kusin hade joinat. Mina tremeningar hade blivit tagna av silvermannen, men ändå gav vi oss ut i det vilda... Vi hittade bajset tillslut iallafall, men den enda som tuggade på det var min bror... Vider. Sen gick vi in och stekte korv. THE END.
Konstigste drömmen på länge?!?!:(

jagvetinte

Jag loggade in på blogg.se nu för att jag ville lägga ut en OTROLIGT snygg egobild på mig själv och skriva en egoboost-text som var råball, men sen insåg jag att jag inte har tillgång till något av det... Åh fml:(:(:( SÅ ISTÄLLET ska jag skriva grejer. SKOJA haha för vem orkar läsa massa skit på bloggar? Inte jag iallafall...
Igår skrev jag ett utkast om hur mycket jag hatar hypen över Bon Iver och massamassa, men sen insåg jag att det faktiskt inte är så dålig musik ändå... Hatar mig själv lite för att jag alltid bestämmer mig för att bojkotta massa saker när jag inte ens prövat dem:(:( Då blir det som någon sorts strid mot mitt inre? Ska sluta bojkotta. NU SKRIVER JAG JU DRYG TEXT ÄNDÅ? Ska sluta, lovar. Ska bara kolla bilder på datorn och impra lite:
Ok detta var min arm efter ca en vecka... Det var typ mörkblått/lila/grönt på samma gång, men bilden får det att se... Grått(?) ut. Liksom, jämför storleken med min hand?! Och jag fick inte med hela heller, det går runt på undersidan av armen också men jag failade för det var så jävla STORT!!!!!! 
Så jävla dålig improvisation att jag skäms, but thats okay. Vet ärligt inte var min hjärna håller hus just nu, ska nog sova tillbaka min själ nu, herrå.

GODMORGON 2012

Jag fyller år om tio dagar, wihoo!
Alltså igår var typ horornas och bitcharnas kväll?! Träffade typ en årsgång av sådana. Jättekonstigt?! Men träffade ändå asmånga bra människor, detta år var ändå bra after all.
Mina nyårslöften är:
 • Åtminstone FÖRSÖKA vara snygg... Ibland. När jag orkar.
 • Köpa grejer ÄVEN om jag tycker dom är fula (mitt lilla i-landsproblem när jag tycker att alla kläder är fula=ingen garderob...) FAST INTE ÖVERKONSUMERA.
 • Tänka på miljön mer (OK TYCKER ALLA BORDE HA DETTA SOM NYÅRSLÖFTE)
 • Ta lite mer bilder
Kom inte på nå mer... SÅ NU KOMMER BILDER FRÅN LITE AV IGÅR! Middag hos Jessica, fest hos Tove, Stan på tolvslaget... Sen tog jag inge mer bildz.
Hahaha fett sköna brudar som äter pannkakstårta som huvudrätt på nyår!
Klagar ej.
Siffrorna på min hand på den bilden^ finns nu också på min kind efter en god natts sömn... :(
DET BLEV 2012!!!!!!!!!!!
Nästan första bilden på oss 2012... Den första blev så hemsk att vi tog en ny hehe...

Jag tappade bort min halsduk igår också... :( Tror den är hos Tove.. Hm jaja, blev litt kyligt om halsa igår, ja.
ÅH JUSTE DET BLEV LITE DOUBLE DREAM HANDS FAKTISKT! Jag och matilda och juliette (?) visade upp våra fina moves för Linn, Linnea och Agnes på stan. Fast vi timeade inte nedräkningen, vi var typ en minut efter.. MEN NÄSTA ÅR DÅ JÄVLAR!

RSS 2.0