Klyftigt barn.... (HAHAH OM NI BA VISSTE HUR KUL DET VAR)

Jag drömde en jättekonstig dröm inatt. Det började med att jag fick ett barn som var ginger (viktigt) med Caleb i pretty little liars. På ett ställde på hennes huvud var håret verkligen JÄTTERÖTT, då frågade jag mamma varför.

Jag: Varför är det såhär?!?! (pekade på den röda slingan)
Mamma: Men det är ju för att det är en speciell klyfta.
Jag: Klyfta?..
Mamma: Ja, hon är ju en apelsin.
Jag: Jaha, juste.

Sedan blev håret jättelångt på henne och man såg tydligt alla olika klyftor. Då blev hon kompis med mina katter och lekte med dom i trädgården, jag kastade bollar och olika hänglås till dom och det tyckte dom var jättekul. Mitt barn fick en svans och förvandlades till en katt då, men det gjorde inget tyckte jag för då kunde mina katter ta hand om henne.

Så jävla konstig.
Såhär såg barnet ut, fast det var mycket sötare i ansiktet. Och hade förstås klyftor i håret. Och det hade andra armar.

Sitter och gör gifyos med min katt.....

Åh gud jag älskar sånnahär kvällar. Jag+musik+katt+ingenting mer. Måste liksom ha en kväll i veckan att bara samla mig på. Så jävla skönt är det?!?! Har kommit på så himla mycket grejer, älskar min fina, geggiga hjärnsubstans. Mmmm, gott med hjärna.

Glassfestivalen idag var för övrigt riktigt jävla nice. Mer sånt, tack! Åt massor. MMM MAT. En liten gingerflicka stirrade som fan på mig när jag lekte med min kopp. Jag sa hej. Hon tittade på mig, tog några steg bak, och fortsatte stirra. Jag håller kvar vid att det äger att vara ginger, jag kände faktiskt någon sorts connection med henne?! Gingers have no souls för att dom ENAS till en enda stor mighty själ och alla blir soulmates. Så tror jag. Så gingers har mer än alla världens blondies/brownies/blackies någonsin kommer få. Guu min hjärna<3

Illusion:
Gifen nedan ser ut som att jag läser något roligt på datorn för min kompis, och vänder mig sedan om och vi skrattar tillsammans. 
Reality: Forever alone-elin pratar med sin katt, sedan ramlar katten och elin hör dunsen och vänder sig om och skrattar åt katten.
Ja, jag är verkligen precis så sorglig.
(smyghardcore på handen)

Till er som inte orkar läsa: det handlar om bussturer, att gnussa sig mot främlingar, bebisar och en smula shakespeare.Nähepp,
tydligen firade ingen gingerday igår... (laaameooos......)
Hehe skoja, ska ej dryga.
Idag satt jag och matilda tysta på samhällslektionen och dansade loss till den här gamla godingen. Blev aningen nostalgisk.

När jag åkte buss idag ville ingen sitta bredvid mig, så jag blev lite illa till mods och undrade vad som var fel på lilla mig. Sen när jag skulle gå av bussen log en kille mot mig på det konstigaste sättet jag någonsin har sett! (vet att det var till mig för det var ingen annan på bussen, så hade det inte varit till mig hade jag blivit rädd). Det var liksom "jag vet vad du har gjort, men jag kommer inte skvallra...;)", något underförstått meddelande som han försökte skicka.
Det fick mig att bli ännu mer illa till mods. Så här sitter jag i mitt rum, illa till mods, och funderar på vafan som är felet på mig?!?! Ibland när liknande saker händer mig brukar jag tänka "ingen satte sig bredvid mig på bussen för att dom helt enkelt inte vågade, för jag är för snygg." Det brukar funka.

Fast jag själv å andra sidan kastar mig typ in på sätet om det är en snygg människa som sitter där, och försöker gnida mig så mycket mot hen som möjligt för att få en gnutta vackerhet. Vet inte om det funkar men jag tycker om närkontakten ändå [socially awkward-elin] så jag känner inte att det är någon större förlust.

Det kanske är därför vissa byter plats efter ett tag?! Jag kanske gnussar för mycket. Nästa gång jag åker buss med en kompis måste jag nog låna hen för att se hur stor obehaglighetskänslan blir. Haha åh gud, jag gnussade mot en bebis igår. men det var faktiskt bebisen som gnussade mot mig, tror jag. Jag skrattade högt, och mamman som höll i bebisen höll den lite längre bort från mig. Jaja, jag och bebisen hade kul iallafall. Han grät när mamman gick bort från mig med honom senare. Vi körde lite shakespeare också. HAHA GUD varför berättade jag inte om det i det här inlägget?! Det jag sa istället var ju inge kul. Men jaja, då kan jag spara schakespeare-ungen till senare. GUUUD WALL OF TEXT men jag har inte skrivit på aslänge så ni får leva med det.

I GIVE YOU....

GINGERDAY!!!!!!!!!!!! Den 22 mars kommer alltid vara gingerday hädanefter. Den dagen ska alla gingers se likadana ut och hedra sina hårsäckar (ps man behöver inte vara äkta ginger). Så om du som läser detta är den lyckliga ägaren av orangeproducerande hårsäckar -EMBRACE THEM TODAY. (om du gör det alltid kan du embracea lite extra idag). Belöna dina fina strån med ett extra treat, kanske en liten hårinpackning dagen till ära? Låt bara din fantasi vara det som sätter gränser!!!

Man måste ju vara kreativ med sin hårfärg, tycker jag. 

Matilda och jag som hedrar våra vackra hårfärger med ett litet gap. 
Nu återstår ju en fråga...... HUUUUR har ni tänkt att fira dagen?!?!?! Kanske äta en morot? Apelsin? Något måste ni ju göra.

Party for everybody, dance, come on and dance.

Jag använder inte silverschampo och silverbalsam idag pga hemlig anledning. Imorgon kommer bli så kul, runt kl 13.00 kommer jag avslöja det här på blogga... Taggar!!!!!!!!! som fan.

EDIT: Matilda verkar fega ur det roliga som händer så ni kanske inte får något kul imorgon!!! HENNES FEL!!!! DUMT.. Vi var tre från början, sen två, och nu kanske bara jag=går ej...

Nu kommer två galna gifs från två galna dagar i skolan för någon vecka sedan då jag hade fin hårfärg.
Jag och Felicia typ andra dagen av last man standning... Fucking crazy bitches!!
Senare den dagen när vi bytt masker (så jag hade darth vader-masker) blev jag jagad bort från mina vänner till ett annat hus, sen behövde jag ta mig tillbaka till mitt älskade E-hus i den där jävla masken... När jag gick i korridoren var det några som sjöng the imperial march och jag kände mig som ett mobboffer</3 Men sen insåg jag att jag befann mig på midgård och såg att dom inte menade något illa, så jag sjöng med och gick vidare!
Haha åh, sen senare när jag träffade mina vänner tog jag av mig allt svart och ba "JAG VILL INTE VARA STAR WARS LÄNGRE" fast då visade det sig att jag hade på mig en starwarströja under, så jag failade......

Nyttnyttnytt, överallt.


Jag har nog tagit ginger till en ny nivå idag.
Men ni får lära er att leva med mig såhär i min avfärgningsperiod, kommer ha så i minst en vecka..... Så lev med det, JA.

Taggat att gå runt nydalasjön hela dagen imorgon!!!! Nejmen det blir nog kul, med rätt sällskap kan det tamejfan bli kul att käka kotte hängandes knäveck högst uppe i en tall. (Har ej prövat det men nu när jag skrev det kändes det kul?!?! Någon som är på?!?! Fast kanske inte högst upp, det kändes lite riskabelt. Men någon/några meter iallafall!)
En till ny grej: jag kommer läsa pedagogiskt ledarskap och filmproduktion nästa termin. Blir kul. Det hade blivit kaos i systemet typ så ingen fick vad den valt, jag fick t.ex. inget på ena kursen och mitt tredjehandsval på andra, när vi i stort sett blivit garanterade våra förstahandsval. En kille i min klass kom in på en kurs som 1. var för treor, 2. har inte ens valt. Bra där!!! Men det löste sig ju, jag är nöjd.

BY THE WAY!!!!!!!! Har gjort en ny tumblr som ska vara mer "seriös" (snarare töntig) än min förra, uppdaterar som fan där. Checka it out och follow me, vettja: http://iamelin.tumblr.com/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Förlåt för att mitt bloggande suger men jag känner att det är på g snart)

Fina håret.

Tänkte att det var dags att bli orangehårig. Tycker det matchar så fint med dagens outfit, eller vad säger ni?
Syns inte jättebra i camen, men hehe.. Ska ta bort det ikväll så se och njut!
Någon glömde btw den där svarta grejen på bilden hos mig igår... Tippar på att man ska ha den i håret. Tänker ha den runt min handled tills någon vill ha den tillbaka, nu vet ni!

DAGENS TIPS!!! serri asbra.

Om du gillar kattungar som busar, gå in på den här länken. Kattungar i live-stream hela dagen! Kan det bli bättre? NEJ JUSTE.


Jag är btw ute ur LMS. Lite svårt att överleva när ens mördare är någon man kännt i tio år</3 JAJA. Haha åh jag kände mig som värsta mobbffret, hade flytt och befann mig ENSAM i ett helt annat hus än mina vänner var i, iklädd darth vader-mask. När jag gick i korridoren nynnade folk på star wars-melodier..... Kände mig verkligen mobbad:(:( Sprang ut och runt ett hus, höll på att halka men klarade mig. Dom som gick förbi måste ha skrattat ihjäl sig, en ensam och osäker darth vader som halkar sig fram på en parkering..


..härrå

STOP THE TIGER.

Hahaha alltså åh varför tyckte jag den här var så jävla bra? Ni måste se den, i början är den lite spårad men det blir bara bättre och bättre! Hahaha livet.

Ps. jag överlevde dag 1 av LMS. de ess (omg det smygrelaterade till lsm?! menade d.s)

Last Man Standing, dag 1.

Åh gud LMS är så jävla seriöst, alla har masker och allt och jag är RÄDD. Just nu står min mördare utanför klassrummet och slickar på sin visp och väntar på mig... I'm gunna die, hejdå nu ska jag skriva lite engelska.

Min mordlåda: Ess, LMS-mordlapp och en visp. It's on. (ville bara visa det)

Jag har några frågor till er idag.

Varför har amerikaner skorna på sig inomhus?
Tar dom av sig skorna när dom ska sova?
Var ställer dom skorna i så fall, vid sängen?
Tar dom inte ens av sig skorna om det har regnat ute?
Tänk om dom har klivit i hundbajs, klampar dom ändå in med skorna då?
Hur ofta städar dom golven? Det borde ju bli väldigt skitigt.
Om man sover över hos någon, hur vet man när det är okej att ta av skorna eller tar man ALDRIG av dom?

Försökte googla fram svaren,
men allt jag fick var typ att man ska göra så för 1. om man har trägolv är det kallt, 2. det är smutsigt på golvet, 3. det är ohyfsat att inte ta av dom. Mina svar på det: 1. Ta på strumpor, hallå?!?!2. Kanske är för att dom har skorna på sig inne som det blir smutsigt? 3. HUUUR kan det vara ohyfsat att INTE smutsa ner någons golv, är det hyfsat att smutsa ner?!?!! ÅÅÅÅH ALLA DESSA FRÅGOR.
Detta har jag tänkt på typ hela mitt medvetna liv... 

Om någon har ett svar på detta, SNÄLLA ge mig det. Jag kommer fasen inte kunna sova inatt annars.
Hittade en kul bild... Den var kul.

Jag är så himla ful ibland.

Ska på 18-års fest med dresscode: finkläder. Alltså typ balklänning och kavaj. Jag går i detta:
//kaninälskande byråkrat

PS. JAG KNÖT SLIPSEN HELT SJÄLV, HUR DUKTIG?!?!?!? DS.

ARG.

Hej mina fina små vänner. Just nu är jag ARG, som rubriken säger. Varför? Jo, för jag har försökt helt seriöst i 30 minuter att lära mig göra sådär indiskt med huvudet, ni vet. Såhär fast utan failen:
Denna gif (^) gjorde jag efter kanske 10 minuters träning, det är därför jag fnissar lite media-gulligt sådär, försöker vara söt å så ni vet. Skoja det ser typ ut som att jag ska börja gråta, ej söt ens.. Jaja. Just nu, när jag tränat JÄTTELÄNGE fnissar jag inte sådär "sött" längre. Ska göra en ny som visar verkligheten bättre:
Alltså denna var helt seriös. Började med att fucka upp hela grejen och röra händerna istället för huvudet, sen skulle jag rätta till det men då åkte huvudet åt fel håll.. Varför blir man bara sämre om man håller på med en sak länge? Kan någon lära mig detta? Snälla? Har typ mått dåligt hela min barndom för att ALLA kan detta utom jag... plz help me

Nu ska jag se pretty little liars och gråta för att jag ej kan saker, hejdå.

Ps läs ej.

Alltså åh guoohhdd vad jag gjorde bort mig idag.. Vet ej om det är ok att skriva på internet eller om det ens är socialt accepterat att berätta men jag gör det ändå för det är min blogg och jag skriver vad jag vill på den! *independent woman* Ps ni kommer tycka jag är äcklig och tappa ännu mer respekt för mig. Men det gör inget. För alla har vi våra behov.

Var och ~gymmade~ med min far, lyfte liTT skrot ni vet. Mitt under vilopausen kände jag att jag behövde släppa en liten vacker kvinnofis.  Min pappa och jag har ett litet inside joke om att gå in i ett annat rum och gör det, så vi skämtade om det ett tag först. Men efter ett tag insåg jag att det kanske ändå skulle vara det bästa att göra, för det var ingen i samma rum som vi och jag kände att jag inte ville fisa där då vem som helst kunde komma in och då skulle det vara lite obvious vem det var som släppt sig ifall det luktade något. Så jag gick in på toaletten mitt emot, och det var ett par andra unga killar som tränade i korridoren mellan toan och där pappa var. Jag lämnade dörren öppen och tittade på min pappa och gjorde konstiga rörelser och vi fortsatte med vårat konstiga inside joke och hade oss. Sen hände det oförklarliga. Var verkligen inte beredd på att detta kunde hända ens. Jag blev verkligen jättechockad när det helt plötsligt LÄT och EKADE inne på den stora toan av min lilla fis (som visade sig vara en prutt)!!! Alltså åh vad pingt det var, pappa började skratta hur högt som helst och sen var det bara the walk of shame för mig genom korridoren med killarna som tränade.. Åh så pinsam jag är... Kände blickarna...
Okej ni kanske inte tycker det verkar så pinsamt, men tänk er det! Liten elin, öppen toadörr, biffiga unga killar 3 meter bort, sen ba PRRRRUTTTTTTT. Liten elin springer fort som fan därifrån utan att titta bak. Jag tror fan jag sprang på riktigt. Åh gud nu blev det ännu mer pinsamt. Jaja, vad gör man. LLHF:P:P XD XD
Verkligen inte en relevant bild. Men vad gör det.

Är lite hungrig också.

Mr. Jag-är-aldrig-trött-och-jag-sover-aldrig har somnat på skype (för ovanlighetens skull... (ironi)) så jag roar mig med tjuvlyssnat. ALLTSÅ ÅH bästa hemsidan EVER. Har också grävt fram gamla trådar på emochan, livet</3

We forever/paired together/shine wherever we go. ÅH star academy<3

ALLTSÅ LIVET JUST NU. DET ÄGER SÅ HIMLA MYCKET.
1. Skrev just (nästan) klart mitt hemprov i samhällsekonomi, jag som brukar ialalfall FÖRSÖKA satsa på A (har aldrig lyckats) kände att detta prov endast gick att satsa på att få C. Fattar hi hur svårt det är då?! Åh jaja jag behöver inte tänka på det mer för jag är (nästan) KLAR!!!!
2. Världens bästa Maja kom just förbi med vad vi tror är ALLA star academy spel!! Jag och sally ska minsann lana sönder det på måndag. Jävlar alltså. Och så ska det förtäras majskolvar och andra goda grejer med sallsan, alltså åh gotta love sportlov<3
Var på vårpepp igår, har alltid varit anti alla sånnadär hamnisgrejer men det var faktiskt himla trevligt. Kul människor och grejer. Skulle vilja bo i hamnis tror jag, så himla mysigt?!

Åh vill ni veta en äcklig sak? Eller jag tänker säga det ändå. Jag tränade idag och hade ett litet veck på lill-strumpan... Resultat: USSCHH. Alltså ew min lilltå har en blåsa större än sig själv typ!??! Kan det vara så?? Hur ska jag göra?? Ska jag låta den vara bara eller? Åh alla dessa frågor men inga svar.. Plz help vet ej hur jag ska hantera detta.

Är så jävla bedövad just nu.

Kom just hem från tandläkaren, och det firar jag med lite cola. Visste ni att dom säger coca i skåne??!?! Jättekonstigt?? Går på donken och ba: "en liten coca tack!". Bara skumt.
ANYHOOO, var tålig och borrade (hehe ja jag hade ett hål, OKEJ) UTAN bedövning idag!! Rös som fan i kroppN av det.. Eller jag hade bedövning men inget hände, så vi tog tre olika sprutor och grejer men ingen funkade så min bästa vän tandis och jag tyckte att det var lika bra att köra, för jag sa att det ändå funkade lite (lögn). Hon frågade om det gjorde ont, jag svarade "nej inte alls!!". Hemlis: det gjorde ont. Ville inte bringa henne down, för hon var så stolt över att nästan ha lyckats med min omöjliga käknerv. Vilken snällis jag är alltså!! Men när vi var klara började bedövningen komma, så nu har jag tre doser bedövning i min mun. Har aldrig känt mig så bedövad som jag gör nu, crazy!! Ingen bryr sig men det gör inget.
Har fått i uppgift att hålla katterna borta från kycklingen. Jag klagar inte, för finns det något bättre gos än tvångsgos?..... *LÄsKigVålDtÄktsKvInNA*

Edit: oj såg nu att man ser på min mun hur jävla sne och bedövad den är... men vadå det är nice

LYCKANS DAG.

Jag har fyllt i åtskilliga namninsamlingslistor, och nu, ÄNTLIGEN, är den tillbaka!!!! Jag blev så tårögd när jag såg det att jag inte kunde se. Alltså LYCKAN.
LIVET ÄR VÄRT ATT LEVA IGEEEEEENNNNNNNNNNNN!!!!!!!!! Nu kan fan sommaren få komma. fort som FAN.

RSS 2.0