Cry me a riverrrr.

Det finns tre saker jag verkligen inte klarar av:
1. Att tappa bort saker. Jag får verkligen panikångest, kan älta i en månad och förmodligen också gråta en skvätt över ett borttappat sudd som ändå var dåligt.
3. PMS. Jag kan inte hantera det. Blir bitchig, överlyckig, deprimerad, arg fram och tillbaka HELA tiden.
2. Skolångest och prestationsångest.

Nu har jag tappat bort en sak, har PMS, och imorgon har jag tre prov och jag har inte pluggat till ett enda (för jag har haft andra prov den här veckan att plugga till). Alltså är det en mix av de tre sakerna som jag verkligen inte klarar av eller kan hantera. Har gråtit hysteriskt ända sedan jag kom hem, ätit så mycket choklad jag kunnat hitta och sovit så fort jag haft en gråtpaus... Usschhh har typ ingen livslust nu, så nu ska jag gråta lite till. Haha ja jag är verkligen såhär sorglig då jag har pms. Guu vad skön att få det sagt!

Imorgon är all skolångest (förhoppningsvis) borta, PMSen också förmodligen, och jag kanske hittar det jag tappat, så då kanske allt blir braa.... åååh emooo, känner inget liiiiiv i min sjäääääl åååååh hejdåååå hataa liveeettttttt


Årets soltatuering:

(Mobilkameran, så kvallan är inte den bästa. Fast iofs, blir kvallan någonsin bra vilken kamera jag än använder? Nej, jag är för dålig för sånt.)


VAD TYCKS?!?!
Haha alltsååh vad vild jag är..........
Såhär ser den iallafall ut efter en dag i solen, ska bygga på den mer imorgon. Jag väntar nu med zpänning på vad Andreas och Robin ska hitta på i år, börjar det inte bli lite sent snart?!??

NU blire pluggiz, härrå.

Bästa upptäckten ever, alltså åh jag överdriver inte ens!!

JAG VET, jag borde plugga... MEN mitt i min reaserch kom jag över något som var så sjukt coolt att jag bara MÅSTE dela med mig! Okej några vet säkert redan vad det är men tror inte så många gör det. Nu kommer det:
Playbutton!!!! Det är som en pin/knapp (alltså en sån där rund grej med en säkerhetsnål som man sätter på tröjan) MEN samtidigt är det ett album/mp3. Man köper alltså ett album i form av en "knapp" som man bara kan stoppa in hörlurar i och lyssna. Hur praktiskt som helst. Små och smidiga ärom också! Man kan playa, pausa, byta låt, ändra volymen, och två till knappar som jag inte riktigt fattade men tror det är shuffle och repeat. Sen kan man ladda den i d0t4n när den tar slut på batteri. Inte helt säker, men jag TROR att man kan fiffla med låtarna som om det var en vanlig skiva, så man kan överföra dom till datorn och så. Man kan iallafall lägga in fler låtar om man vill vet jag! HUR BRA ÄR INTE DETTA.
För mig som inte lyssnar på spridda låtar hela tiden och anstränger mig med playlists och skit, utan bearbetar hela ALBUM i taget är detta perfekt.

Här är till exempel the xx's album xx. HUR PRAKTISKT ÄR DET INTEEE. Får spasmer.

Hej Hobbe.

Jag har så bra framförhållning. Imorgon ska ett sista projektarbete i engelska in, som vi har arbetat med i typ över en månad. Har jag börjat eller? Nej. Och klockan är nästan midnatt, så om tio minuter är det tills IDAG den ska vara klar. Varför suger jag. Nu börjar sista-minuten-paniken slå in! Vet dock inte ens vad jag ska skriva om, tipsa mig fort som fan. Man får göra EXAKT vad man vill. 

Elin i ett nötskal:

Juste, har inte alls bara tre prov nästa vecka, har fem..... Men första juni är jag friii.

K to the lag.

Åh jag hatar mig, har ALLA spanskagrejer i min skåp på skolan. Och jag har ont i huvudet. Och imorgon har jag "kursprov". Varför kallas det inte bara nationellt? Det är ju fan samma sak. Åh nu ska jag gå och gråta i ett hörn hejdå

ALLTSÅ ÅH NU HÄNDE NÅT VÄRRE, pappa smsade mig idag och sa att han skulle komma hem sent så jag skulle laga mat till mig själv, så jag busta mitt ass off i köket och lagade goaste woken i livet (fast det var mycket jobbigt). Sen kommer han hem nu, och jag hör hur han ropar "filip, nu kan du komma och äta!!". Blev förvirrad och frågade vad som stod på. Som svar fick jag att pappa har köpt fucking hamburgare till fille men inte sagt något till mig utan tvingat mig laga egen mat. Är jag så fet eller.

P.s kommer bli mer aktiv efter denna djävulsvecka tror jag, för nästa vecka har jag "bara" tre prov. tack, trogna läsare, att ni orkar hänga kvar för mig<3<3<3 då ska jag berätta massa piniga grejer för er, ni gillar ju mina snedsteg.. d.s.

Behöver fler katter. #Livet

Hahahahaha alltså min idiot till katt tror att hon kliar sig själv när det är jag som gör det... 

Tips till kattägare: när katten kliar sig på örat, smyg in handen emellan tassen och örat och ta över kliandet. Jag garanterar skratt (förutsatt att din katt är lika dum som min)! Antingen tror katten att den själv kliar och fortsätter vifta på benet i luften och njuter, eller så blir den jävligt förvirrad och vet inte riktigt om det är läge att njuta eller att ta ner benet och det resulterar i någonting där mittemellan... Finns säkert fler alternativ, men det är inget mer jag upplevt. Dela med er om ni har några!

Edit: Orkade ej göra ett nytt inlägg för detta men omg jag dör vad roligt.

Nu förstör jag eran ro i livet... Och sen ett hårtipz.

Här sitter jag och är avis. På någon jag inte vet vem det är....
Åh, har så jobbiga natt-tankar!! Sitter och är avundsjuk på min framtida man för att han har ett liv nu som jag inte är med i (och ja jag tar för givet nu att jag inte har träffat honom än).. Liksom, om jag ändå ska spendera resten av mitt liv med honom (ja, vi kommer alltid vara lyckliga och ej skiljas) kan vi väl lika gärna träffas nu? Vill inte missa massa saker som händer i hans liv ju. Jag vet ju ändå att han existerar och att vi KOMMER att träffas så småningom. Så vaarför inte nuuu?

Och tänk om han har en annan tjej just nu. Sen sitter jag och tänker på honom, och han har inte ens tänkt tanken att jag finns... Blir så avis på tjejen?!:(( han är min så back off liksom.
Åh det låter nog jättekorkat men jag vill bara vara med han hela tiden och inte slösa någon tid mer nu när jag är medveten om det här. Tänk om vi träffas första gången när vi är typ 40. Jag vill ju kunna ta del av artonåriga han också! Vill vara en del av hans galna ungdom?:( ÅÅÅH JAG MÅSTE SLUTA TÄNKA, DET KOMMER SLUTA ILLA ANNARS.

Vet inte riktigt hur jag ska avsluta detta inlägg.. Kan sluta med att säga att jag äntligen fattat hur jag ska behandla mitt hår! Tips till er som har lockigt/vågigt hår men ej vet var lockarna/vågorna har tagit vägen: sluta torka håret med handduk/hårtork och låt det självtorka istället! Haha att jag inte fattat detta tidigare. Dumfan.

Dålig bild men kolla hur det har sett ut ända sedan jag upptäckte självtorkning för ca en vecka sedan:
Ganska sjukt kanske.
(håller handen där för att skymma solljuset. Fast det var spegelvänt i camen så jag tog såklart fel hand så nu ser det bara dumt ut + solljuset blev ej skymt.)

DETTA ÄR FAKTISKT SJUKT PÅ RIKTIGT!

Jag tittade på lite youtubevideos, lite casual sunday sådär. SEN HÄNDER DET SJUKASTE!
Kolla 5.12 på killen i vit t-shirt.

HUUUUR FAN? Han öppnar alltså en KAPSYL med sitt ARMVECK för er som inte såg det?!?! HUR GÖR HAN, GÖR DET INTE ONT? Om någon sitter och håller på den talangen skulle jag gilla ifall den delade med sig till mig, för jag vill verkligen kunna. Så. Sjukt.

ps. fråga inte varför jag kollar över fem min på en video som inte handlar om någonting, för jag kan ej svara på det. ds.

Tillbaka där jag vaaaaaar.

Idag har varit en svart dag för min självkänsla............... H4T3 L1F3. Jag är tydligen dagens fulaste på midgård, känns askul!! Speciellt eftersom jag inte känner han/hon som driver bloggen som utsett mig. Känns jättekul faktiskt, ska fira med tårta. Wiho. 

Jaja, det tyder ju iallafall på att jag är "speciell", då passar jag ju på midgård. Vad bra. Fuck you blogghora.

HITTAT DEN ;P ;P ;P ;P

ÄNTLIGEN har jag funnit en bild på då en blink-P-smiley använts (seriöst) i riktiga livet. Alltså denna ";P".
Har aldrig riktigt förstått mig på den smileyn. Vad betyder den ens?! Jag tolkar den som typ:
"hahaha jag är så mycket bättre än dig"
"kan du bara hålla käft ditt dryga fan"
"fu jag hatar dig i hemlighet"
"varför pratar jag med dig"
"ska vi ha sex hehe skoja du är för ful"
eller helt enkelt bara "jag är dum i huvudet och har ett litet intellekt" beroende på vad mer som skrivs.
Och så vidareeee... Ni kanske fattar konceptet. Inte så vidare positivt. Blir alltid nedstämd om jag får den, känner mig dålig/hatad/nedtryckt och sånt. Men ja, nu när jag sett hur den ser ut i verkligheten (bilden ovan), även fast det bara var en pausad mikrosekund, känns det som att jag fattar mer.
Typ dreglande alkoholist/pedofil/herionmissbrukare. Nu kan jag istället känna mig GLAD över att jag inte sitter med det ansiktsuttrycket när jag sitter vid datorn. 

Så här kan jag se ut då jag sitter vid datorn: :)   :(   :D   :'(
Så här kan jag INTE se ut då jag sitter vid datorn: ;P   :P   xD   :S   :3   c:   ^^ ..och mycket mer.

Nu känner ni internetelin lite bättre kanske. Till er som inte kan läsa mellan rader: skriv ej p-smileys till mig. Jag blir ledsen då.

Blev utmanad.

Blev utmanad av Lisa. Regler:

- Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog.
- Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
- Create 11 new questions for the people you tag to answer.
- Do not tag back to the person who has already tagged you.


1. Du får resa tillbaka i tiden till vilket årtal du vill och spendera en dag där. vilket år reser du till? (gärna en plats där du spenderar dagen också)
Jag skulle åka till typ då gröna vågen var, eller typ 60-70-talet. Inte den där hippe-röka-på-varje-dag-tiden utan mer då alla var medvetna och brydde sig. Då var det liksom vegetarianism, miljömedvetenhet, demonstrationer, protester, anti-krig och massor. Man satt inte heller ba framför datorn hela dagen och segade, man gjorde vettiga saker istället för att inte giva några fucks.

2. Hallon eller jordgubbar? motivera!

Jordgubbar, för hallonkärnorna(/fröna?) fastnar alltid i tänderna och sen måste jag öppna varje hallon helt innan jag äter det. Hittade en larv i ett när jag var liten. Trauma.

 

3. Vilket är ditt absoluta favoritplagg och varför?

Älskar mjukisbyxor såklart, som alla andra. Men jag har en gammal vinröd t-shirt med svarta kors på och en krage som jag fått erövra av pappsen. Använder den dock bara som sovtröja. Men jag älskar den. Har på mig den nu, ska ta bild. (Haha och jag sitter sådär vid datorn ja, hur skönt som helst.) Den är så mysig och pappaig<3

4. Om du bara fick lyssna på en låt i resten av ditt liv, vilken skulle du välja?

Infected Mushroom – In Front Of Me. Av den kan jag bli glad, ledsen, lättad, rädd, lugn, arg, lycklig, nostalgisk etc. Eller alla känslor på samma gång. Det är en så sjuukt laddad låt för mig, lyssnar på den typ hela tiden om jag är glad/ledsen/rädd osv. Allt jag behöver i en enda låt, perf!

 

5. Vad är du riktigt, riktigt bra på?

Har tänkt som fan på denna men kommer inte på något. Om någon vet något jag är bra på kan den ju skriva det i kommentarerna och göra min dag?:( #iain'tgoodatnothing

 

6. Vad tycker du evolutionen berövat dig?

Päls.. och en svans? Eller va?

 

7. Om du fick behålla ett foto på din hårddisk, vilken skulle du då välja? (visa den gärna)

Sista bilden på världens bästa vid liv. Hon dog kanske 20 sekunder efter denna bild togs, fast hon var nog ganska borta när jag tog bilden också.

8. Vilket är det fulaste smeknamn du haft?

Pelle. Eller Lenin. Eller Dumman, Rumpan osv.

 

9. Om du fick välja någon person (död eller levande) att ta en kopp kaffe med, vem skulle du välja?

Chris Drew, för han behöver hjälp. Skulle banka vett i jäveln och få honom att inse vadfan han håller på att förstöra.

 

10. Hur ser världens bästa fest ut (vilka är där, hur ser det ut, vad gör ni)?

Nu ska jag satsa. Min drömfest: Jag och en kompis är ute och går en kväll i en annan stad/ett annat land och blir inbjudna på en fest av någon random snubbe på en balkong. Det är i en ganska mörk/mysbelyst lägenhet, medelåldern på dom som är där är kanske 18-19 år, det är lika mycket tjejer som killar och dom är väldigt bra vänner. Det är totalt 12 pers+jag och min kompis där. Hälften sitter runt ett bord i vardagsrummet i två soffor, det som dricks är vin och öl. Vi som sitter runt bordet sitter och pratar, dom är intresserade av vad jag och min kompis har att säga. Andra hälften sitter i köket och röker vattenpipa med balkongdörren öppen (som är i köket). Det är någon skum vinyl som spelas på ganska låg volym, så det inte blir skrikigt. Ingen dansar, ingen super. Alla bara pratar och umgås. Ungefär hälften (inkl. jag och kompis) sover över och på morgonen har dom gjort frukost åt oss och inget är awkward. Åh guuuud pleaaase let that happen.

 

11. Berätta om den senaste drömmen du hade som du fortfarande minns!

Drömde inatt att min katt fick sex kattungar (som var jättegulliga), sen åkte jag längdskidor och flydde från något som jag inte minns...  Sen minns jag inge mer:((


Jag utmanar Sally, Juliette, Linn, LinnFelicia, JennieGustaf, Matilda, Laban, Labolina, Lillprins bus.....

Mina frågor/demands:

1. Har du några tvångstankar/ticks? Isåfall vilka och finns det någon anledning till varför du har dom?

2. Vilket är det mest inspirerande ord du kan komma på? Endast ETT ord. Motivera.

3. Beskriv det pinsammaste scenariot som hänt dig/som du kan tänka dig hända dig själv.

4. Har du någon defekt/cool grej du kan göra med kroppen som andra inte kan? Bild pleeeaaase!

5. Hur ser en perfekt dag ut för dig? Vad du gör/hör/ser/äter, vem du är med osv.

6. Vad får dig att känna dig "djup"? Någon speciell "djup" tanke som du brukar ha i dina deep-moments?

7. Vilken är den värsta låten du vet, och varför?

8. Finns det något du verkligen HATAR? Situation, person, djur, väder osv. (försöker ge idéer hehe)

9. Beskriv detaljerat ditt bästa minne.

10.  Finns det någon film du kan se om och om igen, i så fall vilken?

11. Visa en rolig bild!!!!!!!! Vi (dina läsare) vill döma din humor.


VAD I HELVETES KOMAGE ÄR DETTA? Ursäkta dampet.

Är så jävla irriterad ÅÅÅÅH. Inget illa om samer nu, ni vet redan att jag vill gifta mig med en och ha renar osv, för det har jag sagt ungefär tusen gånger.
MEN. Nu när umeå ska få ett nytt jävla namn?!?! Ubmeje?!?! Vad är det ens?! Såg det i vk, och där stod det att det var för att dom ville "främja och synliggöra det samiska språket". Liksom va? HUUUUR många är det som bor i Umeå som 1. är samer? 2. Inte kan svenska men kan samiska? BLIR SÅ IRRITERAD. Kan fan lova att det finns fler som pratar persiska här än det finns dom som bara pratar samiska. Varför inte göra en skylt på persiska istället, det kan faktiskt göra nytta och göra så folk med det modersmålet känner sig hemma/trygga när dom flyttar hit utan att kunna ett enda ord på svenska? Huur jävla många samer kommer till Umeå och kan ingen svenska? NEJ JUSTE. Eller ska vi helt enkelt göra ett nytt namn på Umeå för alla språk som talas i våran fina lilla stad? Kanske finska, ryska, norska, engelska, spanska? Låter det bra? MMM JÄTTEBRA. 

Om jag känner den här stan rätt kommer någon ganska direkt efter de har satt upp skylten "Ubmeje" under Umeåskylten komma och förstöra den. Då kommer alla "viktiga" personer dampa på både tvnyheter och i tidningar. Men vad fan förväntar dom sig? Helt jävla seriöst. Det här är bara något jävla hittepå för att Umeå vill vara speciellt och samiskt. Men vi är inte speciella. In-fucking-se. Och vad hände med den västerländska demokratin som Sverige skryter så jävla mycket över? Jag har då aldrig hört talas om detta förut. Det är förmodligen bara en fet, blek SD-idiot i en kontorsstol som sitter och skriver på papper för att göra sverige mer svenskt. 

På ett sätt är det här fan mobbing. Jag erkänner att jag faktiskt är jävligt ledsen över att jag aldrig någonsin kan få bli same, bara för att jag inte föddes som en. Sen kommer dom nu och gnuggar det i mitt ansikte varje jävla gång jag ska in i min egen hemstad och påminner mig om att andra har vad jag inte har rätt till att få? Påminner varje jävla umebo om att dom inte räcker till att få vad ca typ 0.2% av umeås befolkning har. Jag kommer bara bli ledsen för att jag inte får ta del av samekulturen varje jävla gång jag kommer se det där skylthelvetet. Varje dag jag ska till och från jobbet i sommar kommer jag behöva cykla förbi den skylten. Kommer bli lika ledsen varje gång. Även om jag skulle få chansen att bli same och leva som en same tror jag inte att jag skulle ta den, jag är bara jävligt ledsen för att jag just inte FÅR. Det är bara den här jävla diskrimineringen som gör mig ledsen att jag inte får ta del av den där "förbjudna kulturen". Jag vill KUNNA. Tycker fan inte Sverige är ett fritt land.

Vi kunde väl iallafall ha röstat om det.

/ledsen tjej som låter sin ilska gå ut över internet

RSS 2.0