Finns det någon bra mensapp?? ps. är seriös ds.

Fick ju en ny mobil i födelsedagspresent för några dagar sedan. Eller alltså ja, tidig födelsedagspresent. Fyller ju på fredaaa.
Älskar min iPhone 4s så mycket, men det finns så himla mycket DRYGT med att byta telefon också?? Som t.ex. detta: Jag har ingen aning om när jag ska ha mens.
Jag skriver alltid upp det i mobilen så att jag ska veta, men nu kan jag ju inte se när jag hade mens förra gången?? Hemskaste vardagsställen att chockmensa på: ett bussäte, en skolstol, någon annans bilsäte, i någon annans KNÄ (gud förbjude plz god hear my prayers), på ett löpband så det hamnar överallt när bandet rullar, osv osv. Det finns hur många hemska platser som helst att chockmensa på, typ allt utom i toastolen. ÄLSKAR att mensa i toan MMmMMmM så skönt att bara kunna låta det flöda.
(Har märkt att huvudämnet för denna blogg är: mens. Aja.)
 
En annan grej: nu, kvällen innan skolan börjar igen efter lovet, skriver ju alla ett sista lovdagsinlägg på sina bloggar där de säger vad kul de haft under lovet och hur mycket de pluggat. Jag känner bara: pluggat???? Ska man göra det på lov??? Jag var verkligen helt ovetandes om att man skulle göra sånt, tänkte inte ens tanken att ta hem matteboken från skolan sista skoldagen?? Är detta ett stort misstag? Varför pluggar alla? Varför pluggar inte jag?? Ångest. Så många frågor men ack så få svar.
Måste fundera på detta under natten, godnatt.

Fast nu dök den ständiga frågan innan skolan börjar igen upp i mitt huvud: börjar jag vanlig tid eller är det något speciellt???? Ännu en fucking frågjävel.

Kommentarer
Postat av: fellegirl

hörru, kan lova dig att jag inte ens tittat på något som liknar ett mattetal, tror inte ens jag har läst lite ur nån bok under hela lovet.. om det får dig att känna dig lite bättre:D
vi ses imorgon, saknar dig ellegirlsomsnartärfucking18

Svar: Åh det där kändes asbra<3<3<3 (ps har ett det tidigare men svarade nu ds)
hejhejelin.blogg.se

2013-01-08 @ 22:49:25
URL: http://www.ffeliicia.blogg.se
Postat av: jessica

Period diary!! bästa mensappen

Svar: Åh måste pröva den!! Har iPeriod nu men kan ju ha många bollar i luften;);)
hejhejelin.blogg.se

2013-01-09 @ 18:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0